Jumaat, 28 Disember 2012

Dapat SMS suruh buat kerja Part Time menerusi Blog... Syukur Alhamdulillah...

with 3 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...


Semalam saya mendapat satu sms daripada Brader ini, menyuruh saya buat kerja Part Time menerusi Blog..

Gadget yang mahal tidak menjanjikan saya boleh dapat sms yang menarik.. Memadailah dengan apa yang ada..


Pada mulanya, saya rasa malas juga nak menulis blog semata-mata untuk mempromosikan produk terbaru beliau.. Lebih-lebih lagi di saat saya sedang bercuti pada ketika ini... 

Lagipun bayaran yang akan diberikan tidaklah banyak sangat... 

Tetapi..... Apabila mengenangkan info yang dikongsikan dapat memberi manfaat kepada orang ramai, saya cuba juga usahakan untuk menulis entri ini...

Dan... Inilah hasilnya.. Entri yang ringkas dan besahaja.. Tanpa sebarang info yang bermanfaat.. Kalau nak dapat info yang bermanfaat, layari laman web brader ini, dengan klik di sini 

Semoga selepas anda memuat turun ebook percuma yang diberikan... Anda akan berpeluang   mempelajari, bagaimana cara Melabur Emas Tanpa Modal... Anda tahu bagaimana cara melakukannya?

Sebenarnya, saya sendiri pun tidak tahu bagaimana melakukannya.. Untuk mendapatkan maklumat lanjut, saya syorkan anda belajar daripada Brader ini (klik di sini)

P/s: Pakej Usahawan Makan Gaji akan tamat dalam tempoh 5 hari lagi... Untuk mendapatkan maklumat lanjut, sila klik di sini

3 ulasan:

  1. tak dapat nak tangkap, apa kaitan gajet mahal dgn sms menarik...hoho

    BalasPadam
  2. aa...betul tu kata mk kimi, dok pahe jugok ni

    BalasPadam
  3. wahh..siap adpat sms lagi tu. hehe.

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra