Rabu, 31 Oktober 2012

WW : Kejohanan Catur SUKIPT 2012

with 8 comments
Blog Rasmi Kejohanan Catur SUKIPT 2012..


P/S: Jangan sesekali terpikat dengan penulis blog ini, walau sekacak mana pun beliau.. Ini kerana beliau sudah berpunya.. ;)

8 ulasan:

  1. whoa.. lama betul tidak pegang catur ni.. entah tau main lagi ke tak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau ada kesempatan nanti boleh kita main catur sama2...

      Padam
  2. sumpah tak reti main catur a.k.a buta catur

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takper bro zarul.. Boleh belajar.. Saya pun bukannya pandai sgt main chess.. ;)

      Padam
  3. dah lama betul tak main nih..skill masih hebat lagikah...haha..

    BalasPadam
  4. Wilma memang tak pandai main catur :-)

    BalasPadam
  5. Bro design sendiri ke website tu ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Blog catur sukipt tu saya yang buat.. Tapi laman web sukipt tu bukan saya yg buat... Saya tak pandai nak buat laman web macam tu..

      Padam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra