Khamis, 27 September 2012

Konvensyen Pakar Bisnes Internet

with 7 comments

Konvensyen Pakar Bisnes Internet 

akan diadakan pada bulan Oktober ini seperti butiran berikut:

Program: 
Konvensyen Pakar Bisnes Internet 

Tempat: 
Wisma MCA, Jalan Ampang, Kuala Lumpur

Tarikh: 
20 & 21 Oktober 2012 (Sabtu & Ahad)

Masa: 
9:00AM - 5:00PM

Sekiranya anda mempunyai kelapangan masa dijemput beramai-ramai untuk memeriahkan Konvensyen ini pada tarikh, masa dan tempat seperti yang dinyatakan di atas..

Konvensyen Pakar Bisnes Internet
Sumber : (Klik Di Sini)



Melalui konvensyen ini, kita akan berpeluang menimba banyak ilmu tentang keusahawanan melalui internet.. disebabkan penceramah yang diundang untuk menjayakan konvensyen ini terdiri daripada beberapa orang usahawan internet tempatan yang terkenal iaitu:

1) Patric Chan

Anak Malaysia yang berjaya menjadi co-author bersama best-selling author dari Amerika Syarikat, Robert Allen.

2) Jamaluddin Bahari

Dikenali sebagai Pakar Ebook dan Pakar Dalam Pemasaran Produk Digital

3) Razif Yusof

Dikenali sebagai Super Affiliate tempatan kerana mempunyai resepi kejayaan tersendiri untuk memenangi beberapa cabaran Affiliate..

4) Gobala Krisnan

Penulis Buku Jutawan Era Baru dan "The New Millionaires".. 

5) Shuth

Pengasas forum Wang Cyber.com yang mengandungi pelbagai informasi dan maklumat khusus untuk rujukan usahawan internet tempatan.. 

6) Gero Azrul

Individu yang bertanggungjawab membangunkan Persatuan Usahawan Internet malaysia (PUIM) yang telah membantu ramai usahawan internet di Malaysia..

7) Eruwan Gerry

Raja Lelong & eBay! Telah menulis beberapa buah buku yang boleh didapati di kedai-kedai buku tanahair seperti "Rahsia Raja Lelong", "Rahsia Jutawan Lelong" dan "Trik Penipu di Ebay"..

8) Cikgu Hafiz

Cikgu Tuisyen, Cikgu Flippa! Individu yang berjaya menyandang gelaran sebagai Cikgu untuk kanak-kanak dan cikgu untuk usahawan internet..

9) Emerilda Sani

Wanita Berhati Waja! Terkenal sebagai salah seorang usahawan yang berjaya menjual produk fizikal melalui internet.. 


Jom beramai-ramai menemui usahawan-usahawan internet tempatan ini semasa berada di Konvensyen  Pakar Bisnes Internet Tempatan.. 

Semoga dengan ilmu yang mereka kongsikan akan membantu kita menjadi salah seorang penulis blog atau usahawan internet tempatan yang berjaya.. 


Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang Konvensyen Pakar Bisnes Internet tempatan ini, sila klik di sini

7 ulasan:

  1. Bro.... saper yang nak buat bisnes online memang kena datang....sebab semuanya adalah IM HEBAT MALAYSIA

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu.. Saya akan cuba menghadiri konvensyen ini..

      Padam
  2. Percuma ka ni ya? rasa nak pergi la pula. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Konvensyen ini berbayar.. Tapi bayarannya tidaklah mahal sangat.. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang konvensyen ini sila layari laman web penganjur dengan klik pada banner di atas..

      Padam
  3. akak emerilda pun ada, dah lama tak bersua muka dengan beliau... tapi tarikh tu dah ada program lain...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takperlah nak buat macamana dah tak ada rezeki nak join konvensyen ini pada masa tersebut..

      Padam
  4. bile nk buat dkt johor

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra