Sabtu, 16 Jun 2012

Pencarian Ikon "Muslimah Anggun FB JPPKK"

with 4 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Seluruh warganegara Malaysia wanita dijemput untuk menyertai Peraduan Pencarian Ikon "Muslimah Anggun FB JPPKK"

Cara nak menyertai peraduan ini mudah sahaja.. Semudah satu, dua, tiga..
  1. Anda hanya perlu klik like di page ini (klik di sini)
  2. Upload gambar anda di wall facebook Jabatan Pengajian Kolej Komuniti..
  3. Kemudian tuliskan nama, umur dan email pada ruangan komen.. 

Hah kan mudah.. Dah siap dah..


Lepas tu ajaklah ramai-ramai orang klik "like" gambar tersebut.. Semakin banyak "klik" yang berjaya gambar anda perolehi.. semakin besar peluang anda untuk menjadi pemenang pertandingan ini..  

Pertandingan ini sesuai untuk disertai oleh wanita yang berhijab tanpa mengira umur.. Sekiranya anda mempunyai ciri yang dinyatakan di atas, jangan buang masa lagi.. 

Cubalah buka balik album gambar anda.. Carilah koleksi gambar anda yang kelihatan cantik dan menarik.. Gambar kahwin pun tak apa.. Kemudian upload gambar tersebut di sini..

Semoga berjaya..

P/s: Madam yang cun dan madam yang selalu smile ni tak teringin ker nak masuk pertandingan ni.. Kalau kedua-dua madam ni masuk, confirm saya akan vote.. ;)

4 ulasan:

  1. Balasan
    1. Boleh.. Boleh cuba hantar pendaftaran... Tapi confirm kena reject.. hahaha..

      Padam
  2. Balasan
    1. orang kampung pun boleh join.. takder masalah.. hantar gambar dkt page jpkk online.. kemudian tinggalkan nama, umur dan email..

      Padam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra