Selasa, 27 November 2018

[PERCUMA] ebook 16 Sebab Kenapa Anda Perlu berniaga di Shopee?

with 0 Comment
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Pada bulan lepas (Oktober 2018), ada peniaga dalam kalangan rakyat Malaysia berjaya buat rekod jualan sebanyak 6 angka sebulan di laman web Shopee.. (Boleh tengok statment akaun shopee beliau dalam gambar di bawah)





Yang menariknya...
Peniaga ni bukan menjalankan perniagaan online secara full time..
Beliau buat secara part time sahaja.. Dalam masa yang sama beliau masih bekerja makan gaji sebagai seorang jurutera..
..

Hah! Jangan tak percaya.. Jurutera yang dah ada pendapatan tetap dan gaji yang selesa juga tak terkecuali berniaga secara part time di laman web shopee..

.. Tapi, kira oklah kan dengan hasil jualan yang berjaya beliau perolehi pada setiap bulan... Pada bulan-bulan sebelum ni hasil jualan beliau cuma 5 angka sahaja... Cuma nak dijadikan ada rezeki lebih, pada bulan lepas beliau berjaya menghasilkan jualan sebanyak 6 angka...

. Nak tengok statistik hasil jualan beliau pada bulan-bulan sebelum ni boleh layari laman web berikut --> www.bisnespartime.com 

.Sebab tu sekarang ni dah ramai peniaga-peniaga online di facebook beralih arah kepada berniaga di Shopee.. Sebab hasilnya lebih 'Masyuk'... ;)

.Nak tahu sebab apa anda perlu berniaga di Shopee? 
Saya cadangkan anda dapatkan ebook 16 Sebab Anda Perlu berniaga di Shopee secara PERCUMA...

Cara nak dapatkan ebook ini mudah sahaja..

1) Klik pada gambar ebook di bawah
2) Kemudian skroll Mouse anda sehingga jumpa borang seperti dalam gambar di atas..

3) Masukkan nama dan email anda pada borang online tersebut

4) Tekan butang "Download"

5) Semak email anda... Ebook tersebut akan dihantar melalui email..

Semoga bermanfaat..




Ikhlas dari 
Anuar

0 comments:

Catat Ulasan

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra