Rabu, 27 Disember 2017

Cara Nak Download Ebook "Senarai Homestay Di Malaysia"

with 7 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Kali ni saya nak buat satu post rinkas... Cukup ringkas!!

Saya cuma nak share cara Download Ebook Senarai Homestay di Malaysia..

Caranya mudah sahaja..


1) Cuma Perlu Klik pada link ini -> http://www.myhomestay4u.net/p/ebook-senarai-homestay.html 

2) Rujuk pada gambar di bawah:

Isikan semua maklumat yang diperlukan dan klik button "Download Ebook"

3) Semak email anda (Email yang anda isi dalam borang di atas). Cuba semak dalam "Inbox". Kalau tak ada dalam Inbox cuba semak dalam ruangan Spam

4) Klik link pengesahan yang terdapat dalam email tersebut.

5) Selepas itu, semak balik email anda... Cuba semak dalam "Inbox". Kalau tak ada dalam Inbox cuba semak dalam ruangan Spam

6) Email pertama yang anda terima merupakan pengesahan email. Email kedua yang anda terima mengandungi link download ebook..

sekian sahaja daripada saya kali ni.. Jumpa lagi di lain waktu...

TQ 

7 ulasan:

  1. wah dah ada ebook homestay, tahniah tuan, semoga lebih maju jaya dalam bisnes homestay

    BalasPadam
  2. woww..bagus ni...berguna pada orang yang selalu travel

    BalasPadam
  3. Smoga sukses dengan projek homesaty yellow pages ni..
    Alhamdlillah ciktom pun dah download..
    Senang nak cari homestay lepas ni..

    BalasPadam
  4. homestay pun dah ada ebook sekarang, senanglah kan nak cari dari satu sumber saja.

    BalasPadam
  5. OK dah selamat download!! Terima kasih

    BalasPadam
  6. Bagusnya. Tuan, macam mana saya nak masukkan info homestay saya dalam senarai tu?

    BalasPadam
  7. Bagusnya. Tuan, macam mana saya nak masukkan info homestay saya dalam senarai tu?

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra