Isnin, 22 Mei 2017

Bisnes Paling Sesuai Untuk Orang Yang Kreatif

with 9 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Hari ni saya nak share satu peluang bisnes untuk orang yang kreatif seperti Isteri saya...


"Opppss!! Tak ada orang lain ke nak dijadikan Contoh?" 

Dengan menjadikan isteri saya sebagai contoh, umpama masuk bakul angkat sediri..

Saya bukan bermaksud macam tu... Tujuan saya jadikan isteri saya sebagai contoh, sebab saya tahu tahap kreativiti beliau... Bukan setakat saya sahaja yang tahu... Ahli keluarga isteri saya dan Kawan-kawan dia pun tahu... 

Malah, ada wartawan yang telah menghidu tahap kreativiti isteri saya..


Isteri saya dalam akhbar Harian Metro


Bisnes Paling Sesuai Untuk Orang Yang Kreatif

Bukan semua orang mempunyai bakat untuk menjadi kreatif...

Termasuk juga saya... Saya tidak dikurniakan bakat untuk menjadi seorang yang kreatif...

Syukur Alhamdulillah... Pasangan hidup saya memiliki bakat tersebut... Harap ada salah seorang anak saya yang memiliki bakat tersebut...

Sebenarnya, murah rezeki seorang yang kreatif ni...

Buat sesuatu yang unik, tangkap gambar... Kemudian post dekat Facebook...

In Shaa Allah, kalau ada rezeki .... Ada orang yang berkenan untuk membuat tempahan....
Kalau ada blog yang mempunyai banyak trafik lagi bagus... Share hasil kreativiti di blog... In Shaa Allah, kalau betul caranya pasti ada yang berminat.. 

Bisnes paling sesuai untuk orang yang kreatif ialah -->> BISNES CENDERAHATI (Klik Di Sini)

Contoh Hasil Kreativiti Isteri Saya


Anak Kedua saya Adam bersama koleksi kreativiti Isteri saya
 Gift Box
 Hasil Sentuhan Kreativiti Isteri Saya untuk Sebuah Syarikat Kraftangan/hantaran Perkahwinan
 Kad Happy Birthday


 Foto Book
Foto Book

















Kalau nak tengok lebih banyak hasil kreativiti isteri saya, boleh layari fanpage berikut:

Jualan Melebihi RM15 Ribu sebulan dengan Bisnes Cenderahati..

Saya pun terkejut bila dapat tahu berita ni..

Setakat ni hasil jualan Cenderahati isteri saya tidaklah sebanyak itu... Maklumlah isteri saya pun buat parttime sahaja... Isteri saya hanya mengambil tempahan cenderahati mengikut kemampuan masa yang beliau ada... Ada masanya bila beliau sibuk, beliau terpaksa tolak tempahan pelanggan...

Tapi, bila ada orang declare boleh dapat jualan RM15 Ribu sebulan dengan bisnes cenderahati.... Memang masyuk lah tu...

Sumber -> http://bisnescenderahati.com

Nak tahu lebih lanjut, boleh layari laman web di atas.. 

Berita ini secara tidak langsung dapat memberi motivasi kepada isteri saya, untuk meneruskan bakat yang beliau ada..

Info Berkaitan:

9 ulasan:

  1. Yup.. home made items kini sudah mendapat tempat. Maklumlah produk boleh sampai di hujung jari jew...;)

    Our readers pown juga ramai yg buat handy craft masing2 dn sudah pasarkan ke merata tempat dari blog mereka...

    Harap terus membangkitkan ekonomi keluarga dlm masa ketidak tentuan ini...

    BalasPadam
  2. untuk gift macam untuk majlis tunang boleh open order tak nih??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh..
      Whatsapp nombor isteri saya
      0165426627

      Padam
  3. Banyak betul pilihan untuk berbisnes ini cuma orang takut nak buat sebab terlalu inginkan margin yang besar

    BalasPadam
  4. wah, memang kreatif isteri tuan ni :-) Orang yang kreatif biasa akan kreatif juga untuk berbisnes :-)

    BalasPadam
  5. memang kreatif hasil kerja tu. ada sesetengah orang, kreativiti tu dah ada, tapi tak pandai pulak nak menjual hasil kerja dia tu.

    BalasPadam
  6. Wah terbaik . cantik dan kreatif. Kalau ada bakat boleh tukar kepada bisnes. Tapi kene pandai market la.

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra