Khamis, 21 Januari 2016

Wordless Thursday: Keyword Pengalaman Bersama ONEXOX pada 21 Januari 2016

with 17 comments

 Mohon maaf, sebab tak sempat nak mengarang...

Saya akan umumkan keputusannya selepas kembali bertugas dari SUKIPT nanti... Harap dapat bersabar yer...

Sebelum tu layan dulu blog ini -> http://catur-sukipt.blogspot.com

Doakan semoga segalanya berjalan lancar.. 

17 ulasan:

  1. Hebat2 semua blog yang masuk contest nie

    BalasPadam
  2. persaingan yang sangat sengit dan ternyata kita boleh jangkakan siapa yang akan menjadi pemenangnya nanti..

    BalasPadam
  3. wah dah nak ada result.. semoga berjaya

    BalasPadam
  4. mesti yang menyertai tak sabar hendak tahu keputusan

    BalasPadam
  5. lepas tukar domain hilang terus entry..huhu

    BalasPadam
  6. Tahniah kepada peserta yang berjaya nanti.

    BalasPadam
  7. sebut pasal catur, dah lama juga tak main catur nih.

    BalasPadam
  8. tak sabar nak tunggu umum pemenang

    BalasPadam
  9. Dah ada banyak perkongsian mengenai pengalaman pengguna sim ni. Mudah-mudahan lepas ni pengguna akan lebih yakin untuk menjadi onexox sebagai talian pilihan

    BalasPadam
  10. Sukipt tu adalah sukan antara ipt atau universiti. Kalau x silaplah.

    BalasPadam
  11. otai otai SEo beraksi semuanya :D

    BalasPadam
  12. dah ada pemenang ke? tengok list tu pun pergh,.yang power2 semua join.

    BalasPadam
  13. dah ada pemenang ke? nak juga tau

    BalasPadam
  14. Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@my.zalora.com jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!

    BalasPadam
  15. Wah berderet, tahniah kepada pemenang :)

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra