Selasa, 10 November 2015

Perkembangan Contest SEO Terbaik 2015

with 16 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Syukur Alhamdulillah... Hajat dihati untuk menganjurkan satu Contest SEO pada tahun ini telah pun menjadi satu kenyataan....

Malah mendapat sambutan yang cukup menggalakkan daripada beberapa orang Penaja dan juga para peserta Contest ini....

Sungguh tidak disangka... Kuota yang ditetapkan untuk menjadi penaja contest ini sekejap sahaja dah nak penuh... Sekarang ni cuma tinggal hanya satu kekosongan sahaja... Itu pun dah ada yang booking "Seat" terakhir tu...


Malah, lebih mengejutkan lagi... apabila ada seorang penaja yang langsung tidak mahukan sebarang Publisiti.. Menjadi Penaja Dengan niat Ikhlas kerana Allah S.W.T....

Saya kagum kerana adanya insan berhati mulia seperti beliau, yang sudi menaja 30 keping SIMKAD PERCUMA tanpa mengharapkan sebarang balasan... 

Terima kasih banyak-banyak Bro... Saya doakan semoga Bro sentiasa dimurahkan rezeki, dikurniakan tubuh badan yang sihat dan sentiasa dipanjangkan umur... 

Baiklah... Mari saya kongsikan senarai nama penaja Contest SEO yang saya anjurkan pada kali ini


->> SENARAI PENAJA CONTEST SEO TERBAIK 2015 (KLIK DI SINI)

Senara peserta yang telah mengisi borang pendaftaran pula, kalau nak diikutkan dah lebih 200 orang... Tapi sayangnya, kebanyakan peserta yang mengisi borang pendaftaran bukannya seorang blogger... 

Jadi, saya terpaksa REJECT sebahagian besar daripadanya... Sebabnya Contest ini adalah contest SEO... Bukan contest mewarna... Bukan contest lumba lari... bukan contest siapa makan paling cepat... dan lain-lain...

Kalau contest-contest yang saya senaraikan dekat atas tu.... Mungkin tak ada siapa yang kisah, kalau anda nak sertai tapi tak ada blog.... 

Tapi untuk CONTEST SEO..... Kalau nak sertai, memanglah kena ada blog... Harap maklum... Saya tak nak berleter panjang... Nak tahu lebih lanjut syarat untuk menyertai Contest ini, boleh baca di blog ini ->> contestonexox.blogspot.my


Berikut pula, merupakan senarai Peserta yang diterima untuk menyertai Contest ini... TERHAD kepada 100 Peserta jer tau... 

->> SENARAI PESERTA CONTEST SEO TERBAIK 2015 (KLIK DI SINI)

40 keping SIMKAD yang bakal di poskan kepada penaja dan peserta pula masih dalam perjalanan... In Shaa Allah akan sampai samada esok ataupun lusa...

Apabila kesemua 40 keping SIMKAD ini sampai nanti... In Shaa Allah, akan dapat memenuhkan ruangan-ruangan kosong yang terdapat dalam jadual Senarai Peserta Contest ini....   
Banner "Contest SEO : Pengalaman Bersama ONEXOX"


Setakat ni Alhamdulillah... Semuanya berjalan seperti yang telah dirancang.... Malah lebih baik daripada apa yang dijangkakan.... Syukur sangat-sangat....

Hadiah-hadiah yang disediakan untuk para pemenang Contest SEO adalah seperti berikut:
  1.  Pemenang tempat Pertama : Wang Tunai RM1,000
  2.  Pemenang tempat Ke 2 : Wang Tunai RM500
  3.  Pemenang tempat Ke 3 : Wang Tunai RM300
  4.  Pemenang tempat Ke 4 : Wang Tunai RM200
  5.  Pemenang tempat Ke 5 : Wang Tunai RM100
  6.  Pemenang tempat Ke 6 : Wang Tunai RM50
  7.  Pemenang tempat Ke 7 : Wang Tunai RM50
  8.  Pemenang tempat Ke 8 : Wang Tunai RM50
  9.  Pemenang tempat Ke 9 : Wang Tunai RM50
  10.  Pemenang tempat Ke 10 : Wang Tunai RM50

Berminat nak jadi salah seorang peserta Contest SEO Terbaik 2015?.. Boleh daftar dengan klik pada banner di bawah: 




Nota Penting : Setelah anda mendapatkan Simkad ONEXOX secara percuma, sebenarnya anda sudah boleh mula MENJANA PENDAPATAN PASIF TANPA MODAL. Nak tahu caranya? Saya akan maklumkan rahsia ini secara terperinci melalui email. Jom daftar sekarang!!

16 ulasan:

  1. ramai yang mula sedar akan kepentingan blog selepas ini...sebab nak dapat duit melalui kontest seo perlu ada blog

    BalasPadam
  2. Hujung2 tahun ni banyak pulak contest yer :)

    BalasPadam
  3. sambutan yang sungguh menggalakkan nampaknya

    BalasPadam
  4. Sudah lama tidak sertai contest SEO sebab perlu strategi ampuh dan nak senang upah serendah RM20 untuk rank SEO supaya naik 1st page. :)

    BalasPadam
  5. Kena betul-betul mantap dalam ilmu SEO baru la berani nak join contest macam ni..

    BalasPadam
  6. Alaa.. terlepas bas pulak. Blh join lagi tak? Huhuhu

    BalasPadam
  7. Tak pernah lagi join kontest SEO macam ni... hoho

    BalasPadam
  8. tq accept ciktom as penaja contest...smoga makin ramai yg join contest ni...insyaAllah sok ciktom akan promote di blog ciktom..

    BalasPadam
  9. Assalamualaiku... saya ucapkan berbanyak terima kasih kepada penganjur dan juga penaja contest SEO ini. Ia contest antara terbaik di tahun 2015.

    BalasPadam
  10. Semoga ada peluang boleh berjaya dalam contest SEO ini "Pengalaman Bersama Onexox".

    BalasPadam
  11. Rupanya ramai juga blogger yang otai menyertai contest ini. Selalunya saya kalah kalau contest SEO. Harap-harap kali ini peluang tu ada, Insha Allah...

    BalasPadam
  12. Ini kena bersaing dengan Akma Omar, Blogger Lelaki, Adarain, Murni, cikgu Baman dll.

    Mereka semua memang top SEO. Harap-harap ada harapan.

    Jom kunjungi entri saya:
    Pengalaman Bersama ONEXOX

    BalasPadam
  13. semoga menjadi inspirasi kita para newbie, tuk bisa bersaing di contest seo selanjutnya

    BalasPadam
  14. sangat menginpirasi, semoga jd bisa bermanfaat bagi kami para blogger

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra