Selasa, 13 Oktober 2015

Hobi Isteri saya, Cantik tak? (Bahagian 68 dan 69)

with 2 comments

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Masih belum ada mood nak tulis blog.. Kali ni sekadar nak berkongsi  .... Hobi Isteri Saya, yang seterusnya (Bahagian 68 dan 69)..

Jom cuci mata tengok gambar-gambar di bawah.....





To know you is to love you...





Tema biru turquoise

Macamna... Cantik tak?

Ada sebarang komen? Boleh tulis pada ruangan komen di bawah....

Sekiranya ada yang berminat untuk mengikuti perkembangan hasil kretiviti isteri saya... Bolehlah melawat fanpage beliau menerusi link berikut:

=> https://www.facebook.com/pelangicraft

Kalau anda suka dengan koleksi hasil kreativiti hobi isteri saya... Boleh lah like pada mana-mana gambar yang patut... 

Terima kasih kerana sudi membaca entri ini... ;)

2 ulasan:

  1. memang cantik dan kemas je hasil tangan wife, suka tengok deko macam ni

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra