Selasa, 15 September 2015

Carta Top 10 Ebook dan Affiliate Klikjer bulan Ogos 2015

with 2 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Carta Top 10 Affiliate KlikJer.com untuk bulan Ogos 2015 dah pun keluar.. Seperti yang dijangka, Bro Reezluv masih berjaya menempatkan diri dalam senarai TOP 10 tersebut.. 

CARTA TOP 10 AFFILIATE KLIKJER BULAN OGOS 2015


  1. rosmanhashimy
  2. fbads13
  3. about 
  4. reezluv 
  5. shafiqraduan 
  6. pemikir 
  7. hafizmd 
  8. anarm 
  9. azzahairi 
  10. dhomazril



Walaupun Bro Reezluv hanya berada di tangga keempat dalam carta Top 10 tersebut... Tapi bagi saya, ia dah cukup Hebat..



Dengan pencapaian tersebut, secara tidak langsung dapat menguatkan lagi testimoni kejayaan ebook Rahsia KlikJer

Mungkin lepas ni, semakin ramailah orang berduyun-duyun datang melawat laman web RahsiaKlikJer.comSebab nak tahu Rahsia Kejayaan Bro  dapat maintain kekal dalam senarai Top 10 Affiliate Klikjer..  Tahniah Bro... Memang Superb!!

Selain Carta Affiliate Klikjer.com, terdapat juga Carta Top 10 Ebook Klikjer.com untuk bulan Ogos 2015..

Melalui carta Top 10 ini, secara tidak langsung dapat memberi hint kepada kita... tentang produk yang mendapat tempat di hati pelanggan sepanjang bulan Ogos 2015..

CARTA TOP 10 EBOOK KLIKJER.COM BULAN OGOS 2015

-------------------------------------------------------------
Kedudukan carta adalah berdasarkan bilangan unit yang terjual.

1. RahsiaTaobao.com oleh Nigel J. W. Ong
2. SistemSaham.com oleh Khairul Arifin Selamat
3. PikatLelaki.com oleh Dr HM tuah
4. RahsiaKambing.com oleh Farid Sulaiman
5. RahsiaSolat.com oleh Ustaz Hasnan
6. DuitFiverr.com oleh Nigel Ong
7. FormulaKurus.com oleh Nazrin Nasser
8. RahsiaUnitTrust.com oleh Khairul Arifin Selamat
9. BisnesBurger.com oleh Afiq Rusly
10. PanduanMuet.com oleh Allahyarhamah Norehan Mohd Nooh

Tentu ada yang tertanya-tanya... Apa keistimewaan ebook-ebook di atas sehingga ramai yang berminat membelinya....

Tentulah ada keistimewaannya... Kalau tak, takkanlah ada orang yang nak beli.. Betul tak?

Biasanya ebook yang LAKU KERAS di laman web Klikjer, terdiri daripada ebook yang memberi impak yang besar terhadap pembaca... Apabila membaca ebook tersebut, anda akan berjaya mendapat jalan penyelesaian terhadap masalah yang sedang dihadapi... 

Atau...

Ebook yang mampu memberi keuntungan berlipat kali ganda kepada pembaca... Contohnya, anda membeli ebook berharga RM40... Kemudian, melalui isi kandungan ebook tersebut dapat membantu anda menghasilkan pendapatan sampingan sebanyak RM2000 (Keuntungan 50 kali Ganda)... Confirm!! Ebook macam ni memang ramai orang suka beli..

Dalam 10 senarai di atas... saya melihat ebook DuitFiverr.com hasil tulisan Nigel Ong berpotensi untuk menjadi ebook terlaris bagi bulan September 2015...

Ini berdasarkan pendapat peribadi saya  berdasarkan keadaan ekonomi semasa dunia....

Pada masa ini, ramai orang berminat nak cari SIDE INCOME dalam mata wang USD....
Sebab, pertukaran USD dengan ringgit Malaysia semakin besar perbezaannya...

Pagi tadi saya check dekat laman web Bank Negara Malaysia, sekitar jam 9 pagi
1USD = RM4.32.

Kalau anda boleh dapatkan Side Income USD100 tukar ke RM, dah dapat RM432

Hoho.. banyak gak tu.. Betul tak?

Seakan kita mempunyai wang simpanan RM100 di bank... Kemudian wang simpanan kita memberikan Dividen tahunan sebanyak RM332... Dividen 3 kali Ganda... 

Sebenarnya inilah PELUANG TERBAIK yang boleh kita lakukan untuk hasilkan Income dalam USD.

Jadi, jangan terkejutlah sekiranya ebook DuitFiverr.com  boleh mengungguli carta Jualan Klikjer untuk bulan September 2015.... Sebab saya percaya, ramai orang yang sangat-sangat memerlukan ebook ini... ;) 

2 ulasan:

  1. Hanya skill dan kemahuan yg membara bpleh berjaya dalam affiliate begini..

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra