Selasa, 10 Mac 2015

Top 10 Affiliate Klikjer dan Top 10 Produk Terlaris Klikjer untuk Bulan Februari 2015

with 16 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Semalam saya ada menerima satu email daripada Admin Affiliate Klikjer

Dalam Email tersebut mengandungi Carta Top 10 Affiliate Klikjer dan Carta Top 10 Produk Terlaris Klikjer untuk Bulan Februari 2015. 

Tujuan email tersebut dihantar kepada semua ejen affiliate, adalah untuk memberi motivasi kepada semua ejen supaya dapat meningkatkan jualan.

Nak tahu tak, Siapa yang berada dalam Ranking Pertama Carta Top 10 Affiliate Klikjer pada bulan Februari 2015?

Kalau nak tahu, jom tengok carta di bawah:


CARTA TOP 10 AFFILIATE KLIKJER FEB 2015

1. Titan
2. Reez Reezluv
3. about 
4. danish 
5. Shafiq Raduan
6. pemikir
7. mustaqim900224 
8. mafus07
9. bizstudent 
10. juanhensem


Nampaknya kali ni Encik Titan berjaya merampas Takhta di tempat Pertama, mengatasi pesaing sengit beliau iaitu Reez Reezluv.

Apabila melihat dua otai "blogger Affiliate" ini bersaing dalam satu cabaran Affiliate, sudah tentu ramai yang ingin mengetahui rahsia kejayaan mereka.

Encik Titan sudah pastinya melaksanakan Strategi SEO yang terkandung dalam Kitab Teknik SEO Merah Jambu untuk memenangi cabaran Affiliate ini.

Manakala Reez Reezluv yang sememang terkenal sebagai Jaguh Affiliate Klikjer, sudah pasti menggunakan strategi yang hampir sama dengan Encik Titan, tetapi tidak serupa seperti yang beliau nyatakan di laman web RahsiaKlikjer.com 

Nampaknya pada bulan ini strategi Kitab Teknik SEO Merah Jambu dapat mengatasi Strategi RahsiaKlikjer.com . Bagaimana pula agaknya persaingan pada bulan hadapan ye? 

Kalau nak tahu.. Sama-samalah kita nantikan keputusannya..



CARTA TOP 10 PRODUK TERLARIS KLIKJER FEB 2015




Penjual yang hebat sudah pastinya menjual produk yang mempunyai permintaan dan ada pasarannya. Kalau produk tu tak ada permintaan atau pasaran sudah tentu takkan berjaya menghasilkan jualan. Betul tak?

Begitulah halnya dengan produk-produk yang terdapat di laman web Klikjer. Terdapat lebih 40 produk kesemuanya. Daripada 40 produk tersebut, kita perlu mengenalpasti produk yang manakah sesuai untuk dijual.

Berikut merupakan senarai Top 10 Produk Terlaris Klikjer untuk Bulan Februari 2015. Senarai produk yang boleh kita promosikan, disebabkan terdapatnya permintaan. 

1. RahsiaTaobao.com 


Sumber : Klik Di Sini

2. Sistemsaham.com 
Sumber : Klik Di Sini

3. PanduanMuet.com 
Sumber : Klik Di Sini

4. BisnesBurger.com 
Sumber : Klik Di Sini

5. DekorasiBajet.com 
Sumber : Klik Di Sini

6. FormulaKurus.com

Sumber : Klik Di Sini

7. RahsiaUnitTrust.com

Sumber : Klik Di Sini

8. RahsiaKambing.com
Sumber : Klik Di Sini
10. RahsiaRumahLelong.com

Sumber : Klik Di Sini


Ok.. Sekarang ni kita dah pun mengenal pasti, produk apa yang mempunyai permintaan yang tinggai dalam senarai lebih 40 Produk yang dijual di laman web Klikjer


Sekarang ni tugas kita adalah untuk mempromosikan produk-produk tersebut.. 

In Shaa Allah, dengan Izin Allah S.W.T. ada rezeki kita.. Sama seperti rezeki yang pernah diperolehi oleh Top 10 Affiliate Klikjer pada bulan ini. 

Good Luck semua!! Semoga berjaya menghasilkan Side Income melalui Internet pada tahun 2015.. ;)

16 ulasan:

  1. Huhu.. Bila otai beraksi.. Kita yang jeles melihatnya.. Hahahs..

    BalasPadam
  2. Info yg bguna..mmg mau try jd ejen affiliate ni..inshaAllah..

    BalasPadam
  3. Boleh tahan ya setiap bulan macam ni. Usaha di belakang mesti keras

    BalasPadam
  4. wahh..kagum kejap dibuatnya nih.

    BalasPadam
  5. Otai encik titan memang menandingi di setiap pelusuk negara...lejen la katakan

    BalasPadam
  6. memang hebat bro titan tu....otai...

    BalasPadam
  7. saya sedang berusaha menghasilkan ebook.. harap2 diterima di klikjer.com

    BalasPadam
  8. masih ada masa lagi untuk yang lain lain mengejar otai otai di atas.. teruskan usaha !

    BalasPadam
  9. insyaallah akan ada rezeki kita nanti
    amin

    BalasPadam
  10. Tahniah pada otai2 blogger yang sememangnya hebat2 belaka.

    BalasPadam
  11. perhhh... En Titan first... tahniah bro

    Entri terkini Manan : Tidur Yang Cukup, Membantu Menurunkan Berat Badan.

    BalasPadam
  12. macam-macam ebook, menarik mmg buat orang tertarik tuk klikjer...

    BalasPadam
  13. lumayan juga nanti kalauu ada uang tak belilah.

    BalasPadam
  14. bulan lepas je.

    bulan ni malas dahhh nak all out. haha..

    BalasPadam
  15. daripada semua list tu, ada yang nampak, ada yang tak nampak..ehehee

    BalasPadam
  16. susah jugak nak rampas no 1 tu

    haha!

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra