Isnin, 15 September 2014

50 Sebab kenapa anda gagal dalam Temuduga

with 0 Comment
Selepas berjaya lulus dalam mana-mana exam SPA, para calon akan dipanggil untuk menduduki sesi Temuduga pula..

Untuk makluman anda.. Sesi Temuduga dijadikan sebagai Tapisan Kedua oleh pihak SPA, sebelum melayakkan para calon untuk bekerja dalam sektor kerajaan..

Justeru itu, para calon tiada pilihan lain untuk bekerja di sektor kerajaan.. Melainkan mereka perlu melepasi kedua-dua tapisan ini iaitu Peperiksaan secara Online dan juga Tapisan Temuduga.. 


Bukan senang yer nak kerja kerajaan sekarang ni.. Calon yang minta tersangatlah ramai.. Sehingga mencapai puluhan ribu calon.. Tetapi kekosongan jawatan cuma ada beberapa ratus sahaja.. Ini menjadi faktor utama, kenapa begitu banyak peratus calon yang gagal bekerja di sektor kerajaan, berbanding bilangaan calon yang berjaya.. 

Justeru itu.. Kepada calon-calon yang telah melepasi tapisan pertama dan sedang mencari rujukan untuk digunakan dalam tapisan kedua nanti.. Saya syorkan anda membaca ebook ini...

Berminat untuk mendapatkan Ebook berjudul "50 SEBAB KENAPA ANDA GAGAL DALAM TEMUDUGA" secara PERCUMA?Sila emailkan permohonan anda kepada saya dengan menulis "Saya Nak Ebook PERCUMA" kepada nuargto@gmail.com

Semoga ebook ini dapat membantu para calon membuat persediaan sebelum menghadapi sesi temuduga nanti.. Good Luck... ;)

0 comments:

Catat Ulasan

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra