Jumaat, 4 Julai 2014

Peluang Berniaga Tanpa Modal dengan menjadi Ejen Dropship Cadar Patchwork Cotton

with 0 Comment
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Sempena Bulan Ramadhan Al-Mubarak ini, eloklah kita berkongsi rezeki dengan para pembaca.. Kata orang sebiji kek yang besar tu, eloklah kita potong-potong di agih-agihkan supaya lebih ramai orang dapat merasa keenakan kek tersebut.. Kalau kita makan sorang-sorang, nanti kita kekenyangan seorang diri dan tak larat nak bawa diri... Betul tak..

Oklah.. Sebelum saya meneruskan menulis entri ini, dengan lebih panjang lebar.. Saya nak ajukan satu soalan... Boleh tak? Satu soalan sahaja.. 

"Adakah anda berminat untuk Berniaga di Bulan Ramadhan ini?"

Sekiranya jawapan anda adalah 'YA', anda boleh terus membaca entri ini sehingga selesai.. Mungkin apa yang anda cari selama ini, ada terdapat didalam entri ini..

Soalan : "Saya tiada modal, tetapi saya berminat untuk berniaga.. macamana tu?"

Anda boleh berniaga tanpa perlu mengeluarkan sebarang modal, dengan menjadi ejen dropship Cadar Patchwork Cotton..

Peluang Berniaga Tanpa Modal, dengan menjadi ejen Dropship Cadar Patchwork Cotton


Tugas anda hanya perlu mencari customer yang berminat untuk membeli Cadar Patchwork Cotton yang anda promosikan... Paling mudah sekali dengan menggunakan status Facebook anda sebagai medium promosi. Kemudian apabila berjaya mendapat jualan, anda hanya perlu bayar kepada kami harga set cadar setelah anda tolak bayaran komisyen anda..


Senarai Harga Dropship Cadar Patchwork Cotton. .
  • Harga jualan untuk satu set Cadar Patchwork Cotton RM160 termasuk kos penghantaran.
  • Harga untuk ejen Dropship RM 150 - ejen dropship dapat komisyen RM10 (RM160-RM150)
  • Bagi ejen dropship yang berjaya menghasilkan 5 jualan terkumpul, harga ejen dropship untuk jualan ke 6, 7, 8 dan seterusnya sehingga jualan ke 15 akan berubah daripada RM150 kepada RM145. (Setiap ejen boleh mendapat euntungan RM15 untuk setiap jualan 1 set cadar patchwork cotton)
  • Bagi ejen dropship yang berjaya menghasilkan 15 jualan terkumpul, harga ejen dropship untuk jualan ke 16, 17, 18 dan seterusnya akan berubah daripada RM145 kepada RM140. (Setiap ejen boleh mendapat RM20 keuntungan untuk setiap jualan 1 set cadar patchwork cotton)
  • Bagi ejen dropship yang berminat untuk membeli secara borong. . Harga borong ialah RM110 untuk 1 set cadar, minimum pembelian adalah 30 set cadar. .


Contoh 1: Ejen yang baru berjaya menghasilkan satu jualan

Customer membayar kepada anda RM160 untuk satu set cadar. .

Anda hanya perlu bayar kepada kami RM150 sahaja, manakala RM10 selebihnya akan menjadi milik anda, sebagai komisyen hasil jualan cadar tersebut. .

Komisyen yang berjaya anda perolehi untuk setiap set cadar yang dijual ialah RM10


Contoh 2: Ejen yang telah berjaya menghasilkan 5 jualan, dan seterusnya berjaya menghasilkan jualan yang ke 6,7,8 hingga ke 15

Customer membayar kepada anda RM160 untuk satu set cadar. .

Anda hanya perlu bayar kepada kami RM145 sahaja, manakala RM15 selebihnya akan menjadi milik anda, sebagai komisyen hasil jualan cadar tersebut. .

Komisyen yang berjaya anda perolehi untuk setiap set cadar yang dijual ialah RM15

Contoh 3: Ejen yang telah berjaya menghasilkan 15 jualan, dan seterusnya berjaya menghasilkan jualan yang ke 16,17,18 dan seterusnya..

Customer membayar kepada anda RM160 untuk satu set cadar. .

Anda hanya perlu bayar kepada kami RM140 sahaja, manakala RM20 selebihnya akan menjadi milik anda, sebagai komisyen hasil jualan cadar tersebut. .

Komisyen yang berjaya anda perolehi untuk setiap set cadar yang dijual ialah RM20


Semua urusan lain, termasuk urusan packaging dan urusan penghantaran akan dilakukan oleh pihak kami tanpa dikenakan sebarang kos tambahan. .

Jadi, anda akan mendapat keuntungan atas angin, tanpa perlu mengeluarkan sebarang modal. .

Anda berpeluang untuk menjana pendapatan diantara RM10-RM20 untuk setiap satu set cadar. .

Untuk memudahkan kami berurusan dengan ejen Dropship, saya ada menyediakan support Group di facebook.. Sekiranya berminat, anda boleh klik pada pautan berikut: 


Di Support Group, kami akan update stok terkini Cadar Patchwork Cotton yang boleh anda promosikan. Kemudian, kami juga akan maklumkan status-status terkini cadar Patchwork yang sedang anda promosikan.. Contohnya sekiranya ada ejen Dropship lain yang berjaya menghasilkan sales, stok cadar yang masih available, ejen dropship yang berjaya menghasilkan jualan mingguan terbanyak, ayat-ayat pemasaran dan sebagainya.. Supaya dapat memudahkan urusan ejen-ejen Dropship..

Setakat ini, satok Cadar Patchwork Cotton yang masih tinggal adalah seperti berikut:Stok-stok baru dijangka akan sampai dalam tempoh satu minggu dari sekarang.. Jemput promosikan stok yang ada terlebih dahulu, sementara menunggu stok baru sampai..
Kenapa anda perlu menyertai kami sebagai Ejen Cadar Patchwork Cotton?

  • Tidak perlu mengeluarkan sebarang modal untuk memulakan perniagaan.. 100% perniagaan tanpa modal
  • Tidak perlu menanggung sebarang kos kerugian, sekiranya Stok Cadar tidak berjaya dijual
  • Tidak perlu bersusah payah membungkus dan menghantar cadar yang dibeli oleh pelanggan

Tugas anda adalah mudah.. 


Hanya tolong promosikan stok Cadar Patchwork Cotton yang ada 
|
|
V
V
Terima bayaran sekirnya ada pelanggan yang berminat untuk membeli  
|
|
V
V
Bayar kepada kami harga ejen, berserta maklumat yang diperlukan untuk tujuan penghantaran
(Wang komisyen menjadi milik anda)
|
|
V
V
Kami bungkus Set cadar yang berjaya dijual dan hantar kepada pelanggan


Salam kejayaan daripada saya.. Semoga anda berjaya menjana pendapatan sampingan untuk keperluan hari raya nanti, dengan menjadi Ejen Dropship Cadar Patchwork Cotton.. 

Good Luck!

Info berkaitan:

0 comments:

Catat Ulasan

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra