Selasa, 1 Julai 2014

Kempen Jualan Murah Ikea sehingga 6 Julai 2014

with 0 Comment
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Ada berita baik untuk rakan-rakan yang suka bershopping, atau Window Shopping barangan keperluan di rumah..

Sekarang ni Ikea sedang mengadakan kempen jualan Murah.. Bermula daripada 28 Jun sehingga 6 Julai 2014

Kempen Jualan Murah Ikea (Bermula 28 Jun - 6 Julai 2014)

Terdapat pelbagai barangan keperluan rumah di jual pada harga Diskaun sehingga separuh harga.. Pastinya ia merupakan satu berita baik kepada seluruh rakyat Malaysia.. 

Nampaknya sesiapa sahaja mampu bershopping di Ikea pada kali ini..  Kalau tak percaya boleh tengok senarai barang di bawah.. Semuanya di jual pada harga diskaun..

Sumber : Klik Di Sini

Peralatan keperluan rumah yang dijual pada harga semurah RM1.50 pun ada.. Pasti ramai dah tak sabar nak pergi ke Ikea.. Kalau ada Ikea berdekatan dengan tempat tinggal saya, dah tentu isteri saya mengajak saya pergi ke sana sekarang juga.. Maklumlah orang perempuan, dah tentu suka kalau ada tawaran hebat macam ni..

Selain itu, ada juga barang-barang yang di jual berada dalam kategori Limited Time Deals.. Barang-barang ini dijual pada harga murah dalam satu tempoh masa tertentu sahaja.. Tetapi bilangan barangan yang di jual dalam kategori ini adalah terhad.. Tidak banyak bilanggannya..


Sumber : Klik Di Sini


Dengan Visi Perniagaan “To create a better everyday life for the many people”, sudah pastinya Ikea sentiasa mementingkan Kualiti dalam setiap produk yang dijual di premis perniagaan mereka.

Lihat sahaja contoh-contoh Langsir yang di jual di laman web Ikea.. Semuanya kelihatan begitu cantik dan sesuai dengan dekorasi kediaman anda.. Sudah pasti dapat menceriakan kediaman anda semasa hari raya nanti.. 


contoh-contoh Langsir yang boleh diperolehi di premis perniagaan Ikea

Selain langsir, terdapat lebih banyak lagi barangan yang boleh anda perolehi di premis perniagaan Ikea iaitu:

Eating
  • Serving Bowls
  • Coffee & tea
  • Dinnerware
  • Cutlery
  • Glassware & jugs
  • Place mats & dining textiles
  • Napkins

Desk
  • Cable management & accessories
  • Desks & computer desks
  • Table tops & legs

Mirrors
  • Mirrors
  • Bathroom mirrors

Children's IKEA
  • Safety
  • Cot mattresses
  • Baby textiles
  • Changing tables & nursing
  • Storage furniture
  • Children's tableware
  • Highchairs
  • Baby toys
  • Children's beds
  • Children's mattresses
  • Children's textiles
  • Junior chairs
  • Toys & play
  • Cots
  • Children's mirrors
  • Small furniture
  • Children's lighting
  • Storage system
  • Small storage
  • Children's beds 8-12
  • Children's mattresses 8-12
  • Children's textiles 8-12
  • Children's accessories 8-12
  • Children's lighting 8-12
  • Children's desks & chairs 8-12

Cooking
  • Cooking accessories
  • Ovenware
  • Knives & chopping boards
  • Mixing & measuring tools
  • Food storage & organising
  • Dish-washing accessories
  • Kitchen textiles
  • Frying pans & woks
  • Pots & sauce pans
  • Bakeware
  • Kitchen utensils

Bathroom Storage
  • Wash-stands
  • Wash-basins
  • Taps
  • Bathroom storage
  • Bathroom accessories

Beds & Mattresses
  • Double beds
  • Single beds
  • Guest beds & day beds
  • Loft beds & bunk beds
  • Headboards
  • Bed legs
  • Foam & latex mattresses
  • Mattress & pillow protectors
  • Mattress bases
  • Mattress pads
  • Slatted bed bases
  • Spring mattresses
  • Beds with storage
  • Sofa-beds

Chairs
  • Armchairs
  • Bar tables & chairs
  • Highchairs
  • Junior chairs
  • Café furniture
  • Dining sets
  • Step stools & step ladders
  • Office chairs
  • Dining chairs
  • Stools & benches

Clothes Storage
  • Hooks & hangers
  • Wardrobes
  • Chests of drawers
  • Clothes organisers
  • Clothes storage system
  • Racks & stands
  • Shoe cabinets
  • Shoe, coat & hat racks

Decoration
  • Decorative accessories
  • Outdoor plant pots & plants
  • Candle holders & candles
  • Clocks
  • Frames & pictures
  • Plant pots & plants
  • Vases, bowls & flowers

Kitchen Cabinets & Appliances
  • Pantry
  • Interior fittings
  • Step stools & step ladders
  • Wall panels
  • Knobs & handles
  • Wall storage
  • Modular kitchens
  • Free-standing kitchens
  • Kitchen cabinets & fronts
  • Kitchen islands & trolleys
  • Kitchen taps & sinks
  • Worktops

Lighting
  • Integrated lighting
  • Wall lamps
  • Work lamps
  • Children's lighting
  • Ceiling lights
  • Outdoor lighting
  • Spotlights
  • LED lights
  • Children's lighting 8-12
  • Bathroom lighting
  • Decorative lighting
  • Floor lamps
  • Light bulbs & accessories
  • Shades, bases & cords
  • Table lamps

Small Storage
  • Food storage & organising
  • Waste sorting
  • Bins & bags
  • Hooks & hangers
  • Laundry & cleaning
  • Interior fittings
  • Bathroom accessories
  • Clothes organisers
  • Paper & media organisers
  • Storage boxes & baskets

Sofas & Armchairs
  • Modular sofas
  • Footstools & pouffes
  • Armchairs
  • Chaise longues
  • Extra covers
  • Fabric sofas
  • Leather sofas
  • Sofa-beds

Storage Furniture
  • Pantry
  • Dressing tables
  • Bedside tables
  • Headboards
  • Bed storage
  • Wardrobes
  • Bookcases
  • Cabinets & sideboards
  • Chests of drawers
  • Clothes storage system
  • Drawer units
  • DVD & CD furniture
  • Shelving units
  • Storage cabinets
  • Storage systems
  • TV & media furniture
  • Wall shelves

Tables
  • Bar tables & chairs
  • Café furniture
  • Dining sets
  • Bedside tables
  • Dressing tables
  • Dining tables
  • Coffee & side tables

Textiles & Rugs
  • Baby textiles
  • Shower curtains
  • Curtain rods & rails
  • Kitchen textiles
  • Children's textiles
  • Bath mats
  • Towels
  • Bedspreads
  • Quilts
  • Place mats & dining textiles
  • Mattress & pillow protectors
  • Pillows
  • Blankets & throws
  • Bed linen
  • Curtains & blinds
  • Cushions & cushion covers
  • Fabrics & sewing
  • Rugs

TV & Media Furniture
  • Cable management & accessories
  • DVD & CD furniture
  • TV & media furniture



Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan lebih banyak Info tentang Ikea, saya syorkan anda klik pada Video di bawah: 



Jom luangkan masa anda untuk melawat Ikea... Sebelum kempen Jualan Murah ini berakhir pada 7 Julai 2014.. ;)

0 comments:

Catat Ulasan

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra