Jumaat, 20 Jun 2014

Update Terkini Stok Terbaru Cadar Patchwork Cotton

with 2 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Syukur Alhamdulillah... Separuh lagi stok terbaru cadar Patchwork Cotton yang kami borong, telah pun sampai pada malam tadi...

Stok Terbaru Cadar Patchwork Cotton

Agak lewat stok cadar sampai pada kali ini.. Ini disebabkan lori yang membawa cadar-cadar kami, perlu singgah di beberapa check Point sebelum sampai ke Sabak Bernam.. Huh... Sabar-sabar... Ini semua dugaan yang perlu kami lalui, untuk berjaya dalam perniagaan..  

Apabila stok terbaru cadar dah sampai... Ramai pula rakan-rakan di facebook yang teruja nak tengok design cadar-cadar tersebut... 

Sambil kami membuka bungkusan dan mengira stok cadar-cadar tersebut, "Bos kecil Naila" pun tumpang kira sama... ;) 



"Bos Kecil Naila" tolong mengira stok cadar yang baru sampai..

Cukup.. 25 set kesemuanya.. Syukur ALhamdulillah...

Tanpa membuang masa terus update dekat Facebook... Malam tadi juga, dah ada beberapa set yang terjual... Jom tengok antara design-design stok terbaru Cadar Patchwork Cotton yang masih available untuk di beli...












Macamana? Ada tak design yang menarik untuk anda miliki? Atau untuk dihadiahkan kepada insan yang tersayang?

Design yang terdapat dalam gambar-gambar di atas ada dijual di kebanyakan kedai yang menjual cadar Patchwork... Ianya mudah dicari secara online, sebab cadar-cadar tersebut turut dibekalkan dengan gambar..

Tapi, ada diantara stok terbaru ni, mempunyai design yang lebih cantik, kain yang lebih tebal dan berkualiti, tetapi tiada gambar.. Kalau nak tengok design cadar, kena bentang dulu, barulah tahu betapa cantiknya cadar-cadar ni...

Disebabkan tiada pilihan lain, kami pun bentanglah satu-persatu cadar ni di atas katil... Hasilnya..

  










  

 
So, macamana... Cantik tak? Ada mana-mana tak yang berkenan di hati? Ayat promosi ni... hehehe... ;)

P/s : Sekiranya ada yang berminat untuk membeli Cadar Patchwork Cotton, samada untuk kegunaan sendiri, atau untuk dijual (harga borong), bolehlah hubungi saya menerusi email nuargto@gmail.com



Info berkaitan:

2 ulasan:

  1. makasih bos infonya dan salam sukses

    BalasPadam
  2. makasih bos infonya dan salam sukses

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra