Khamis, 12 Jun 2014

Senarai Finalist Top 10 DiGi WWWOW Awards 2014

with 9 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Senarai Finalist Top 10 DiGi WWWOW Awards 2014 bagi setiap kategori telah pun dikeluarkan di laman web DiGi WWWOW 2014.


DiGi WWWOW Awards 2014

Kebanyakan finalist pada kali ini bukan dalam kalangan blogger-blogger atau pengamal media online yang saya kenal. Kesemua nama Finalist kelihatan begitu asing bagi diri saya, kecuali adalah juga satu dua laman web yang saya kenal. Keadaan ini mungkin berlaku disebabkan kebanyakan rakan-rakan blogger dan pengamal media sosial online yang saya kenal tak berminat untuk berkempen bagi mempromosikan contest ini.

Seperti yang kita sedia maklum, terdapat 3 kategori yang dipertandingkan dalam DiGi WWWOW Awards 2014. Tanpa membuang masa lagi, berikut saya senaraikan Finalist Top 10 DiGi WWWOW Awards 2014 mengikut kategori:


Top 10 Kategori E-Niaga

  1. CHRISTINA MEI MEI NG - SHOE HEAVEN
  2. CHU CHIN HONG - BOOKUP
  3. SYED MUZAMMIL BIN SYED ROSLAN - MAFAKAS HANDMADE PRODUCT
  4. PATRICK LIM WAI TAT - GREENROOM136
  5. LOH FEI TENG - THE F TRENDS
  6. FARA NUR IZZATI BINTI SUHAIMI - DWIKRAFT
  7. LIM JAN CHIAN - TRIPLAXIS 3D PRINTING STUDIO
  8. TEOH LIAN SHEN - BOOKURVE
  9. SHAUN LEE YEOW CHONG - HISHOP.MY
  10. MUHAMAD IYZIE JAMALUDIN - LEGITBRAND



Top 10 Kategori Karya Digital

  1. TOH SHIA LYNN - THE ARTSY CRAFTSY
  2. JACQUELINE CHONG KIAN LING - DINE WITH JAQ
  3. MUHAMMAD FIRDAUS BIN MOHD HADZRI - THROUGH MY LENS
  4. JEE KHAI TZE - TRACKBUTTER - PARCEL NOTIFYING APP
  5. CHEAM TONG TEIK - CLUBBING9INE
  6. MUHAMMAD ARIF AKMAL BIN KAMARULZAMANI - YOUNG MUSIC PRODUCER
  7. LEONG HOY KEAT - THE NEW FORWARD
  8. LEONG JIN ONN - POCOTEE & FRIENDS
  9. LEE THIM HENG - DOGHOUSE 73 PICTURES
  10. KENDRICK NG TIONG HENG - KENDYLIFE



Top 10 Kategori Komuniti

  1. LEOW JIA EN - GURU-APP
  2. HO RHU YANN - GREEN LUNG
  3. ZAHILAH FILZAH BINTI MOHD ZULKIFLI - DOKTORBUDAK.COM
  4. KINDMEAL.MY - KINDMEAL.MY
  5. TENG SAY AUN - 4CHARITY – HELP THOSE IN NEED
  6. FADLY BAKHTIAR - ECOKNIGHTS
  7. HAZMAN BIN HUSSAIN - MYHAZMAN
  8. SELINA OOI SHIN PING - DEAF BOLEH! MALAYSIA
  9. SITI NURBAYA BINTI SHAHRIR - PROFESSIONAL OPINION FOR YOUTH (POYO)
  10. LIEW JUN MUN - RARE GENOMICS ASIA (RGA)


Tahniah saya ucapkan kepada semua peserta yang tersenarai dalam top 10 Finalist tersebut. Semoga anda berpeluang untuk menjadi salah seorang pemenang bagi setiap kategori, yang akan diumumkan pada 20 Jun 2014 dalam majlis WWWOW Awards Night.

Para pemenang bagi setiap kategori akan menerima hadiah-hadiah lumayan berupa:
  • Wang Tunai bernilai RM25,000
  • Bertemu Peneraju Industri yang berkaitan bagi setiap kategori
  • Pengalaman yang Berharga
  • Pakej Percutian ke tempat-tempat menarik di dalam dan luar negara
  • Samsung GALAXY Note 3 Rose Gold


9 ulasan:

  1. Tahniah kepada yang berjaya... nampaknya ramai peserta blogger otai tidak kelihatan di sini, cuma Hazman yang saya kenali.

    BalasPadam
  2. tahniah untuk yang tercalon dan selamat berjaya diucapkan

    BalasPadam
  3. Ramai pulak orang cina tersenarai dalam top 10 ni.

    BalasPadam
  4. tahniah pada semua yang berjaya masuk top 10 finalist. semuga berjaya bawa balik wang besar.

    BalasPadam
  5. Ada join, tapi tak promosikan link.. Memang tiada nasib la jawabnya.. Hehe..

    BalasPadam
  6. mcm tak meriah jer kan...

    BalasPadam
  7. Selamat untu yang masuk nominasi.

    BalasPadam
  8. tahniah pada yang tersenarai...ramai blog cina.

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra