Rabu, 23 April 2014

Terima Sekeping Cek dan 4 hadiah istimewa daripada Jootawan Jannah

with 0 Comment

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Syukur Alhamdulillah, pagi tadi saya ada menerima satu lagi bungkusan yang disimpan oleh Jabatan Hal Ehwal Pelajar (JHEP) di tempat saya bekerja... Apabila saya menyemak maklumat penghantar yang tertulis di belakang bungkusan tersebut... Ianya dari Ammar Zahar Sdn. Bhd.. 

Mengikut tarikh, bungkusan ini telah sampai ke Jabatan Hal Ehwal Pelajar PSIS pada 18 April 2014... Dah dekat 6 hari rupanya bungkusan ini sampai... Tapi baru hari ini saya berkesempatan untuk mengambil bungkusan tersebut... 

Setelah bungkusan diperolehi, rasa tak sabar nak membukanya.. Rasa nak segera sampai ke office saya yang terletak beberapa bangunan dari JHEP.. Tapi kena cover macho, nanti ada student terkejut tengok saya berjalan tergesa-gesa... hehehe...   

Sebaik sahaja sampai di Office, dalam keadaan berpeluh-peluh bungkusan di buka... Maklumlah hati semakin berdebar-debar nak tahu isi kandungan bungkusan tersebut... 

Terima kasih Jootawan Jannah kerana sudi memberikan saya bungkusan yang mengandungi sekeping Cek bernilai RM500 dan 4 hadiah istimewa yang lain..

Bergambar kenangan bersama Cek bernilai RM500 dan 4 hadiah istimewa daripada Jootawan Jannah..

Syukur Alhamdulillah... Rezeki untuk anak-anak..

Hadiah-hadiah lain yang turut saya terima daripada Jootawan Jannah bersama cek tersebut ialah: 


Cek bernilai RM500 + sekeping DVD + 3 buku fizikal daripada Jootawan Jannah..

DVD Talk show Limpahan Rezeki berharga RM99.00 (Klik Di Sini)Buku Fizikal berjudul Ledakan FB berharga RM29.90 (Klik Di Sini)Buku Fizikal berjudul Empayar Peniagaan Internet berharga RM49.00 (Klik Di sini)Buku Fizikal berjudul Blueprint Kejayaan berharga RM37.00 (Klik Di Sini)

Syukur Alhamdulillah... Di atas rezeki kurniaan Allah yang berjaya saya perolehi menerusi blog ini... 

Terima kasih saya ucapkan kepada Tuan Muhammad Ammar Bin Zaharuddin (Ammar Zahar) selaku Ketua Pegawai Eksekutif Jootawan Jannah Sdn. Bhd dan juga kakitangan Jootawan Jannah yang lain kerana telah memilih Blog Coretan Anuar sebagai pemenang Contest Limpahan Rezeki.. 

In Shaa Allah, saya akan memanfaatkan hadiah-hadiah yang berjaya saya menangi terutamanya:

untuk mempelajari ilmu keusahawanan daripada Tuan Ammar Zahar, salah seorang usahawan muda yang terkenal di Malaysia ... 0 comments:

Catat Ulasan

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra