Khamis, 20 Mac 2014

Hobi Terbaru Isteri saya Cantik tak? (Bahagian 37)

with 14 comments
Assalamualaikum dan Salam sejahtera...

Syukur Alhamdulillah...

Satu lagi tempahan pelanggan telah berjaya disiapkan oleh isteri saya....

Tempahan design Quilling pada kali ini datangnya dari orang pantai timur... Ia ditempah bertujuan untuk diberikan kepada pasangan pengantin baru yang bakal mendirikan rumah tangga, sempena musim cuti sekolah ini...






Saya mewakili isteri saya daripada Pelangi Craft, ingin mengucapkan Selamat Pengantin Baru kedua-dua bakal pasangan pengantin... Semoga ikatan perkahwinan yang bakal dibina berkekalan hingga ke akhir hayat... in Shaa Allah... 

P/S: Sekiranya berminat nak tengok lebih banyak hasil kreativiti isteri saya, jemputlah singgah di fanpage Pelangi Craft.. Boleh kita cuci-cuci mata di sana.. ;)


14 ulasan:

  1. cantiknya hasil tangan isteri, sgt kreatif

    BalasPadam
  2. wow..cantik dan kreatif! isteri tuan memang memiliki "tangan seni" gitu.. :)

    BalasPadam
  3. wow..cantik dan kreatif! isteri tuan memang memiliki "tangan seni" gitu.. :)

    BalasPadam
  4. wahh. cantiknyaaa.
    kreatif and rajin la...

    BalasPadam
  5. Kalau dh kreatif tu..apa yg dibuat pasti camtik

    BalasPadam
  6. Ya Allah... cantiknya.. kreatif sungguh.

    BalasPadam
  7. dah boleh buka kedai dah isteri bro ni...serius memang cantik hasil kerjanya :)

    BalasPadam
  8. kreatif....kalau org yg minat perkara2 mcm ni mmg elok buat biz.good luck

    BalasPadam
  9. kreatif dan menarik. boleh la tempah nanti :D

    BalasPadam
  10. cantik, untuk birthday sendiri nanti mungkin boleh tempah, memang lawa, suka. ;D

    BalasPadam
  11. Hehe...bila bro nak bukak kedai sendiri??kedai online..ke dah ada?hehe

    BalasPadam
  12. cantikkkk sangat..name pengantin tu your wife guna ape yer..sangat kreatif..saya baru berjinak2 buat crafting..tangan keras dan idea xde..

    Tips Atasi Kembung Perut

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra