Jumaat, 10 Januari 2014

Hobi Terbaru Isteri Saya, Cantik Tak? (Bahagian 29)

with 12 comments

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. .

Dalam keadaan tak ada mood nak update blog, saya gagahkan juga menyiapkan entri ringkas ini... Demi berkongsi kejayaan isteri saya menyiapkan satu lagi Hand Made Card yang telah ditempah oleh pelanggan beliau...

Tempahan Hand Made pada kali ini diterima daripada seorang lelaki, untuk dihadiahkan kepada isteri tercinta... Hmm.. Cantik juga design Hand Made Card yang isteri saya siapkan pada kali ini.... Jom tengok gambar-gambar di bawah:

Pandangan Kad dari hadapan.. 



Pandangan Dari Sebelah Kiri apabila Kad di buka.

Pandangan Dari Sebelah Kanan apabila Kad Di Buka

Keadaan dari belakang apabila kad ditutup semula..

Tengok dari sudut ini pun menarik juga..

Pandangan Sampul Kad dari belakang

Pandangan Sampul Kad dari hadapan..


Diharap pelanggan tersebut berpuas hati dengan design Hand Made Card yang telah isteri saya hasilkan.. Semoga berbunga-bungalah perasaan isteri pelanggan saya ketika menerima kad istimewa ini.. 

Kerana kad ini tidak ada dijual di mana-mana pasaraya... Dihasilkan istimewa untuk si dia.. Daripada sentuhan tangan seorang wanita yang lebih memahami citarasa seorang wanita.. ;)



12 ulasan:

  1. wow ! cantik tu.. kreatif !

    dah boleh list untuk jualan ni sis.. gud luck sis

    BalasPadam
  2. perhh... kretif & cantik tu.......
    teringat zaman sekolah bt bende2 mcm nie......

    #tp tak la secantik nie... :)

    BalasPadam
  3. Tahniah...isteri tuan memang kreatif.

    BalasPadam
  4. dah bahagian 29, dah banyak rekabentuk yang isteri bro hasilkan....unik.

    BalasPadam
  5. Lawa tu... Boleh la try jual secara online. Sure laku. Kena tulis "Hand Made". Hehe...

    BalasPadam
  6. ciktom plan nak order kad utk adik ciktom bulan 3 ni boleh?? tlg email details camane prosedur ek..tq

    BalasPadam
  7. cantik2. kreatif. kalau Sya memang tak jadi rupa gini lah kad tu.

    sure customer and wife customer suka

    BalasPadam
  8. cantiknya...memang kreatif isteri bro tu :)

    BalasPadam
  9. terbaik! serius mmg cantik dan nice!

    BalasPadam
  10. Nampak unik dan kreatif kad ni..

    BalasPadam
  11. sangat cantik lah, sangat kreatif.

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra