Isnin, 2 Disember 2013

Rezeki Dengan Rahsia Emas - Azizi Ali ... Syukur Alhamdulillah..

with 7 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Azizi Ali, saya rasa merupakan nama yang tidak perlu diperkenalkan lagi dalam dunia Pelaburan dan pengurusan kewangan di Malaysia.. Beliau lebih dikenali sebagai Jurulatih Jutawan disebabkan kejayaan demi kejayaan yang telah beliau capai dalam pengurusan kewangan juga dalam pelbagai cabang pelaburan termasuk pelaburan hartanah, pelaburan saham, pelaburan emas dan sebagainya..  

Sebagai Pakar kewangan No. 1 di Malaysia, kebanyakan hasil penulisan Tuan Azizi Ali  berkisarkan tentang apa yang diperlukan untuk menjadi jutawan


Sumber : Klik Di Sini

Seronok membaca hasil-hasil tulisan beliau.. Antara buku hasil tulisan Tuan Azizi Ali  yang laris terjual di pasaran ialah Jutawan dari planet Jupiter dan Lahirnya seorang Jutawan. Melalui buku-buku tersebut, Tuan Azizi Ali  mendedahkan apa yang diperlukan untuk menjadi seorang jutawan ekstrem!


Sememangnya beliau layak menjadi Jurulatih jutawan di atas kejayaan-kejayaan beliau yang telah melahirkan ramai jutawan melalui buku-buku hasil tulisannya dan juga siri-siri seminar yang telah beliau anjurkan sebelum ini. Antara individu yang berjaya selepas mengikuti seminar pelaburan hartanah Azizi Ali ialah Abang Ensem..  

Suatu masa dahulu, Abang Ensem pernah mengeluarkan sejumlah wang yang agak besar untuk mengikuti seminar Azizi Ali.. Dan hasilnya... Pada hari ini beliau telah berjaya memiliki 14 buah rumah sewa, dan telah berkongsi kejayaan beliau melalui seminar-seminar yang telah beliau anjurkan disamping menerbitkan beberapa buah ebook dan buku tentang pelaburan Hartanah... 

Ya.. Itulah hasil pelaburan ke atas ilmu yang telah dilakukan oleh Abang Ensem sehingga beliau menjadi salah seorang pakar pelaburan hartanah di Malaysia... Selepas menuntut ilmu daripada seorang Jurulatih Jutawan yang bernama Azizi Ali.. 

"Lalu terjumpa satu formula kejayaan di mana lebih banyak buku yang saya baca, maka saya bertambah kaya"- Azizi Ali -

Rezeki Dengan Rahsia Emas - Azizi Ali

Disebabkan itu, saya rasa terpanggil untuk mempromosikan salah satu Pakej Audio hasil terbitan syarikat Azizi Ali yang berjudul "Rahsia Emas".. 

Nak promosikan sebarang produk, ebook atau buku melalui blog ni tak susah sebenarnya.. Anda boleh mempromosikannya melalui banyak cara seperti menulis satu entri tentang "Rahsia Emas", meletakkan banner atau link pada mana-mana tempat di blog anda termasuk di ruang pengiklanan... Dan hasilnya... In Shaa Allah ada rezeki yang bakal menanti anda...

Kalau tak percaya, cubalah... Belum cuba, belum tahu... Sebab rezeki itu di tangan Allah S.W.T... Kita hanya berusaha dan berdoa, kemudian bertawakal semoga ada rezeki di atas usaha yang telah kita lakukan...  

Contohnya seperti dalam gambar di bawah:

Sumber Pendapatan : Klik Di Sini

Syukur Alhamdulillah.. Ada rezeki saya dalam usaha mempromosikan Pakej Audio Rahsia Emas.. Terima kasih Tuan Azizi Ali kerana sudi berkongsi rezeki dengan saya.. Terima kasih juga saya ucapkan kepada pengunjung blog ini yang sudi membeli salah satu produk keluaran Tuan Azizi Ali .. Semoga anda berjaya menjadi salah seorang lagi pelabur Melayu yang berjaya seperti beliau...

P/S: Lepas ni sekiranya Tuan Azizi Ali ada terbitkan sebarang ebook atau buku baru jangan segan silu untuk menghubungi saya... In Shaa Allah saya akan cuba mempromosikannya di blog saya yang tidak seberapa ini... TQ.. 

7 ulasan:

  1. Wah tahniah bro lumayan jugak tu

    BalasPadam
  2. luar biasa sekali info nya sangat menakjubkan..
    sangat bermanfaat semoga sukses.

    BalasPadam
  3. tahniah..Insyallah next week akan mulakan untuk menyimpan emas..:D

    BalasPadam
  4. Emas dan hartanah, kalau betul2 concentrate, memang menjadi. Pelaburan emas memang nampak menarik.

    BalasPadam
  5. Wahhh seronok kan?saya dah lama tak login ashadee tu..frust sebab susah saya nak jana komisen..tak ada bakat kot..hehe

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra