Jumaat, 27 Disember 2013

Hobi terbaru Isteri Saya, Cantik tak? (Bahagaian 27)

with 0 Comment
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Dah lama saya tak menulis segmen hobi terbaru isteri saya di Blog Coretan Anuar.. 

Pada kali ini, saya ingin berkongsikan kreativiti isteri saya yang seterusnya iaitu menghasilkan Corner Book Mark dengan menggunakan sedikit Design Quilling untuk menceriakan Corner Book Mark tersebut... ..

Bagi orang yang tidak kreatif seperti saya, corner book mark ni bagi saya merupakan satu inovasi dalam kategori book Mark..



>>>>> Sebelum ni, kita menanda buku dengan cara melipat muka surat terakhir yang telah kita baca... Kesannya buku tak cantik disebabkan mempunyai tanda berlipat di sana-sini

>>>>> Kemudian ada bookmark yang biasa terdapat di pasaran.. Book Mark dihasilkan dengan kertas keras atau kertas yang telah dilaminate... Masalah kecil yang dihadapai apabila bookmark mudah terjatuh, lepas tu dah tak ingat dekat mana page terakhir yang kita baca...

>>>>> Yang terkini, Corner book Mark. Corner Book Mark diselitkan pada penjuru page terakhir yang kita baca.. Lebih selamat, sebab penjuru page disarung oleh corner book Mark..  Nak tahu dengan lebih lanjut tetang Corner Book Mark ini, boleh tengok dalam gambar di bawah:


Corner Book Mark..

Keadaan buku apabila Corner Book Mark yang agak tebal digunakan.. 

Corner book mark yang dihiasi dengan Quilling.. 


Corner book mark ini di buka untuk tempahan... Kepada sesiapa yang berminat boleh hubungi saya menerusi email nuargto@gmail.com atau boleh PM saya menerusi Fanpage: https://www.facebook.com/DiscountHari2


0 comments:

Catat Ulasan

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra