Selasa, 17 Disember 2013

Hilang Seketika Keghairahan Nak Update blog..

with 8 comments
Hilang Seketika keghairahan nak Update Blog.. 

Bukan disebabkan tak ada idea.. Tapi disebabkan urusan kerja yang belum selesai..

Akaun kerajaan dah nak tutup, tapi masih ada Kontraktor yang belum menyelesaikan kerja mereka.. 



Semua kontraktor yang dapat projek tu sepatutnya bersyukur.. Sebab ada rezeki mereka di tempat saya berkerja.. 

Kalau boleh selesaikanlah kerja mengikut due date yang diberikan, supaya nama tak kena Black List.. Apabila kerja tak selesai, orang lain pun akan turut rasa susah hati... :(

P/s: Harap lepas ni Encik Khairul Nizam Bakar boleh tulis ebook berkaitan tips memberi ayat-ayat psiko kepada Kontraktor, supaya  dapat menyegerakan menyelesaikan kerja-kerja mereka..

8 ulasan:

  1. kontrator ni tak risau ke kalau di blacklist, tak sayang ke periuk nasi....heeee

    BalasPadam
  2. ni yang aku tak gemar ni
    kerja kita tak siap sebab orang lain tak siapkan kerja
    payah la macam ni

    BalasPadam
  3. tuan..jangan risau..jika tak nak update blog buat blogwalking..insya Allah akan happy semula nanti

    BalasPadam
  4. sampai hilang ghairah plak tu. haha..

    BalasPadam
  5. kalau sudah diblacklist nanti marah pulak kan...

    BalasPadam
  6. kiranya dah macam spoil mood la nie yea

    BalasPadam
  7. Emm kena bagitau cepat2 tuh..haha..

    BalasPadam
  8. sayang dah bagi projek buat camtu la..kalau kena blacklist kan dah rugi tu...sayang2...

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra