Selasa, 8 Oktober 2013

Betapa Seronoknya Adam Dan haikal Dapat Berjumpa Molly di Jusco Ipoh

with 6 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Di saat baru menimang cahaya mata ke 3 ni, banyak sebenarnya yang ingin dikongsikan... Tetapi masih belum ada mood untuk menulis tentang pengalaman pertama isteri bersalin di klinik swasta, Pengalaman pertama dapat melihat kelahiran anak di depan mata, Kegembiraan menyambut kelahiran anak yang ke 3 yang sama tarikh lahir dengan anak pertama dan ayah mertua, usaha yang telah dilakukan sewaktu mengetahui kedudukan baby dalam perut melintang dan sebagainya.... 

Hmmm... Cuma masa yang akan menentukan, bila masa yang paling sesuai untuk saya tulis entri-entri tersebut....

Daripada membiarkan blog ini terus sepi tanpa sebarang entri, saya publish satu lagi draft yang dah lama tersimpan dalam senarai... Tentang pengalaman Haikal dan Adam bertemu Molly...

Betapa Seronoknya Adam Dan haikal dapat Berjumpa Molly di Jusco Ipoh... Erk.. Siapa dia Molly ni?

Molly merupakan maskot Molly Fantasy, tempat permainan yang terdapat di Jusco Seksyen 18, Pengkalan, Ipoh...

Jom layan gambar... ;)

Adam begtu teruja dapat bertemu dengan Molly..





































Maaflah... Hanya sempat publish gambar-gambar sahaja... Kalau ada masa nanti saya tulislah apa yang patut dekat setiap gambar... Tengah sibuk melayan baby baru lahir yang belum pandai nak tune masa tidur dan masa berjaga.... ;)

6 ulasan:

  1. Anak saya yg ke dua takut dengan maskot macam ni

    BalasPadam
  2. suka shopping kat AEON nih sebab ada playground tuh la , senang sikit nak kawal anak sementara wife pergi shopping...hehe

    BalasPadam
  3. Budak2 memang suka tempat permainan macam ni.

    BalasPadam
  4. Tahniah atas cahaya mata baru.. !

    BalasPadam
  5. Tahniah bro..patut la lama tak singgah di blog PK..hehe..seronok tengok orang dapat cahaya mata..saya pula entah bila lah..hehe

    BalasPadam
  6. budak-budak..kalau dapat main..memang bestnya punn...

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra