Rabu, 11 September 2013

WW: Alpaht untuk dijual pada harga RM40K.. Mahal ke?

with 17 comments
Alpaht untuk dijual pada harga RM40K.. Mahal ke?





Inilah strategi yang telah digunakan oleh rakan lama saya untuk mengaktifkan semula Group WhatsApp kami yang mula sepi... ;)

P/s: Tidak salah untuk kita bergurau senda sekiranya berniat untuk mengembalikan semula hubungan silaturrahim... ;)


JAWATAN KOSONG: Pekerja PART-TIME Diperlukan SEGERA!!

17 ulasan:

  1. Hihihi... Berapa jauh lagi tahan nie bro...

    BalasPadam
  2. ingatkan betul alphat nak jual 40k hahaha ... mana ada harga tu .. walaupun 2nd hand

    BalasPadam
  3. haha..bagus idea macam ni nak kembalikan silaturrahim kan..gud idea..:)

    BalasPadam
  4. Memang rare la Alpaht tu..harga pun berpatutan..

    BalasPadam
  5. alphat tu mmg comel.. hohoho

    BalasPadam
  6. Pandai ngeja Alpaht ;)

    40k pun consider mahal lagi tu :D

    BalasPadam
  7. haha ini bikin panas..baru nak usha..pergh..

    BalasPadam
  8. ni mahal ni..AP bayar 500%..hahaha

    BalasPadam
  9. harga "mampu milik" tu...tak perlu subsidi dah kalau camtu...hehe

    BalasPadam
  10. kasi spray baru cun tuh...hehe

    BalasPadam
  11. alphard limited edition ni, hanya ada 1 kat dunia.

    BalasPadam
  12. murah dah tu cuma xmampu bayar cash hhahaha

    BalasPadam
  13. Haha..kelakar gak la dialog mesim atam tu..hehe..wahhh mahal lah alpaht tu..

    BalasPadam
  14. kalau kereta mahal jual murah.. pasti semua nak tahu sebabnya..
    idea bagus juga tu bro..

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra