Selasa, 17 September 2013

Alexa Rank Terbaik Blog Coretan Anuar?

with 9 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. .

Di saat kesibukan melanda. . Saya memang tidak sempat nak update blog..  Hajat di hati untuk melihat Page rank blog Coretan Anuar terus jatuh menjunam  sehingga di bawah 100K sebelum berakhir tahun 2013. ..

Tetapi kalau begini keadaannya, saya pun tak pasti samada impian tersebut mampu menjadi kenyataan. ..



Alexa rank sekarang berada pada takuk 144K. . Mungkin ini alexa rank terbaik blog coretananuar.com sebelum ia membesar semula, dek kerana jarang mengupdate blog..

Harapnya saya dapat juga mencuri masa untuk update blog selepas ini. .



Draft yang ada dalam simpanan hanya tinggal draf setelah sekian lama. . Sehingga ada cerita yang sepatutnya segar macam pisang panas, telah pun layu menjadi cerita lapuk. .

Bila agaknya ada masa yang sesuai untuk saya menambahkan "perencah tambahan" kepada draft-draft tersebut sebelum boleh dihidangkan untuk tatapan pembaca blog ini..

Hanya masa yang akan menentukan segalanya. .. hanya masa juga yang akan menentukan masa depan blog ini..

P/s : Bila agaknya saya berpeluang jadi blogger berjaya seperti penulis kitab Teknik seo merah jambu. .

9 ulasan:

  1. Sukar juga nak maintain dan kejar ranking ni...mungkin tumpu hanya pada istiqamah buat satu posting satu hari dan blogwalking 10 blog sehari baca dan komen Setakat ini saya nampak ada banyak kesan baik. Sekadar kongsi...tak pandai lagi sebenarnya dalam bab ranking ni. TQ

    BalasPadam
  2. Emm alexa ni kadang boleh buat hidup saya tak keruanlahh..hehe..semoga dapat kejar target tu..insyaAllah..ada masa kasi habis-habis2..hehe

    BalasPadam
  3. insyaAllah adalah masanya nanti tu. semoga target bro tercapai tahun ni...

    BalasPadam
  4. good luck bro..saya perasan, alexa ranking ini akan lebih cepat naik apabila banyak entri or blog kita dibacklinkskan.... myself, sudah jatuh merudum apabila jarang join contest, jarang pergi event, dan jarang dah anjurkan contest....

    BalasPadam
  5. haha..beli aje kitab gua. haha

    BalasPadam
  6. Saya punya pun dah semakin membesar...malas nak ikutkan sangat

    BalasPadam
  7. Boleh stress kalau fikir alexa ni.

    BalasPadam
  8. Alexanya sudah luar biasa tinggal berusaha lebih rajin lagi

    BalasPadam
  9. kena start check sebulan sekali. kalau check tiap-tiap hari, boleh jadi giler.

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra