Jumaat, 30 Ogos 2013

Hobi Terbaru Isteri Saya, Cantik tak? (Bahagian 17)

with 5 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Saban hari isteri bertanya, "bila Abang nak Update design terbaru Quilling yang ana dah siapkan, dekat blog Abang?"

Ini adalah antara permintaan yang perlu saya tunaikan, daripada salah seorang peminat tegar blog Coretan Anuar... Ecececeh... Syok sendiri nampak... hehehehe X 23

Fuhh... Tak menang tangan saya dibuatnya, untuk update entri terbaru di blog ini.. Sampai bersusun Draft yang menunggu untuk diterbitkan... Macam-macam perkara nak diceritakan semenjak hari raya lagi, sehinggalah sekarang... Antaranya:
  • Pengalaman Berhari Raya Di Hospital
  • Keputusan 18th FIRA Roboworld Cup 2013
  • Cerita tentang aktiviti menghadiri rumah-rumah terbuka
  • Cerita tentang program MyKad Smart Shopper 
  • Cerita tentang persediaan untuk mendapat anak ke 3
  • Cerita tentang program terbaru yang sedang diusahakan iaitu Klinik SPM Didik Berita Harian (Nampaknya tak ada rezeki saya nak menghadirkan diri ke Konvensyen Usahawan Muslim 2013)
  • Penyertaan ke dalam Contest (Sekiranya ada kesempatan masa)
  • Dan sebagainya....


Ada sahaja perkara nak dicoretkan di blog ini... Cuma masa sentiasa mencemburui saya... Ada sesiapa yang nak bantu saya tak?... hehehe ;)

Untuk entri pada kali ini, saya nak bagi keutamaan kepada cik Puan Isteri tersayang... Bercerita tentang Design Quilling terbaru yang telah beliau siapkan untuk seorang lagi pelanggan... 

Pelanggan kali ini ialah seorang perempuan, yang telah menempah dua design Quilling sekali gus... Dan berikut merupakan hasil tempahan yang telah berjaya isteri saya hasilkan... 

1) Hadiah sempena hari Lahir Ibu...

Muka Hadapan Kad


Bahagian Dalam Kad..

2) Hadiah untuk insan yang istimewa..






Hmmmm... Bagaimana dengan pendapat anda tentang kedua-dua kad ini? Cantik tak? Atau ada sebarang cadangan penambahbaikan?...

Walaubagaimanapun, syukur Alhamdulillah... Kerana pelanggan isteri saya berpuas hati dengan kedua-dua design ini... ;)

Sekiranya anada mempunyai sebarang cadangan penambahbaikan, boleh tulis komen di ruangan komen yang disediakan di bawah entri ini... In syaa Allah, isteri saya akan mempertimbangkan cadangan anda untuk menghasilkan design Quilling yang seterusnya... 

Setakat ini masih ada lagi design Quilling yang telah siap, tapi belum sempat di siarkan di blog ini... Dan terdapat beberapa tempahan yang masih belum disiapkan... Nak tengok Design terbaru? Tunggu.... 

P/s: Sekiranya nak buat tempahan Quilling, anda boleh menghubungi saya dengan menggunakan No. Telefon dan email seperti berikut... 016-5425547 dan nuargto@gmail.com


5 ulasan:

  1. Salam encik.nak gmbar dibah sekali ya, sik nampak gilak tulisan 'love u'

    BalasPadam
  2. kreatif jugak isteri bro buat kad macam tu ye. cantik-cantik kad tu.

    BalasPadam
  3. sangat cantik, bro
    memang sesuai dibuat bisnes

    saya ada cadangan
    harap baca entri saya http://www.tehramuan.com/hasil-kerja-di-rumah.html

    BalasPadam
  4. Kreatifnya..jarang jumpa di tempat saya

    BalasPadam
  5. Emm tak ad akata yang mampu mengambarkannya..hehe

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra