Jumaat, 2 Ogos 2013

Dapat Kad Raya dan Sampul Duit PERCUMA Daripada CEO GSR

with 9 comments

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Semalam saya dapat Satu Sampul surat yang dihantar terus ke alamat tempat saya bekerja... 

Apabila saya membuka sampul surat tersebut, saya dapati ada sekeping kad raya didalamnya beserta dengan dua bungkusan sampul duit raya...

Syukur Alhamdulillah... Ada juga yang sudi nak bagi Kad raya dekat saya... Sebenarnya inilah kad raya pertama yang saya perolehi pada tahun ini... 


Kad Raya dari GSR (Bahagian Belakang)

Kad Raya dari GSR (Bahagian hadapan)


Sampul Kad Raya..



2 bungus sampul Duit GSR..


Dan yang bestnya Kad raya ini dihantar oleh CEO GSR (Gold Silver Resouces Sdn. Bhd.) iaitu Encik Anuar A. Rahman yang merupakan rakan sekerja saya semasa sama-sama menjadi Pensyarah di Politeknik Mukah Sarawak.. 


Sememangnya Murah rezeki beliau... Daripada berniaga emas secara kecil-kecilan, Kemudian menghasilkan satu laman web perniagaan emas... Dan seterusnya maju setapak lagi dengan menghasilkan produk emas keluaran syarikat sendiri..

Disebabkan menghadapi kekangan untuk menguruskan syarikat perniagaan emas yang telah beliau tubuhkan di Shah Alam, telah menyebabkan beliau meletak jawatan sebagai penjawat awam untuk memberi tumpuan sepenuhnya kepada perniagaan tersebut... 

Kini setelah dua tahun syarikat GSR ditubuhkan... Produk-produk emas keluaran syarikat GSR telah dikenali di seluruh Malaysia.. Setiap masa ada sahaja produk emas terbaru yang dikeluarkan oleh syarikat beliau.. Sehingga menjadikan produk GSR menjadi antara produk emas terlaris di Malaysia.. Setiap kali saya berkunjung ke laman web GSR, banyak produk keluaran syarikat ini telah berstatus Sold Out ataupun Pre Order..

Ini terjadi disebabkan sokongan padu yang telah diberikan oleh pengedar-pengedar syarikat GSR yang terdapat di seluruh Malaysia.. Sememangnya wajar beliau memberikan penghargaan kepada para pengedar yang telah membantu syarikat beliau berkembang sehingga ke tahap ini... 

 Warga GSR

Dalam tempoh lebih kurang 2 tahun syarikat GSR  ditubuhkan, kini syarikat ini telah mempunyai lebih 1000 (jumlah yang tepat setakat ini ialah 1318) pengedar sah yang terdapat di seluruh negara... Ini pastinya satu kejayaan yang boleh dibanggakan oleh syarikat GSR... 

Tentu ramai yang nak tahu Bagaimana Syarikat ini boleh berkembang dengan pantas?

Jawapannya mudah sahaja... Terdapat banyak kelebihan yang ditawarkan oleh Syarikat GSR kepada para pengedar dan ahli-ahlinya... Antara kemudahan yang disediakan ialah:
  • Perbezaan harga di antara harga Dealer (ahli VIP) dan harga pembeli biasa.. Nak tahu banyak mana perbezaanya saya syorkan anda Klik Di Sini
  • Diskaun / Komisen pembelian emas dan perak seumur hidup yang lumayan.
  • Overriding Komisen
  • Yuran dealer seumur hidup
  • FREE kos penghantaran percuma bagi produk emas
  • FREE website marketing GSR
  • FREE seminar/bengkel untuk Pemantapan Dealer secara berkala seumur hidup
  • FREE penghantaran produk SILVER**
  • FREE Buku resit GSR
  • FREE Flyers promosi GSR 200keping
  • FREE Jaket GSR
  • FREE Bussines Card 300 keping
  • FREE Khairat kematian RM500 (2 tahun pertama)
  • FREE Iklan Akhbar

Disebabkan kemudahan-kemudahan ini, telah menarik minat orang ramai untuk menyertai syarikat GSR sebagai dealer... Untuk mengetahui cara menjadi Dealer/pengedar saya syorkan anda klik di www.gsr2u.my

Selain itu, Syarikat GSR juga turut menawarkan satu peluang TERBAIK kepada para Dealer, ... Dengan memperkenalkan kempen promosi Dealer Get Dealer yang akan berakhir pada 31 Disember 2013.. 

Promosi Dealer Get Dealer sehingga 31 Disember 2013

1) Perkenalkan satu Dealer baru, anda dapat satu cincin emas 916 secara PERCUMA

- Perkenalkan seorang Dealer baru menyertai GSR, anda akan mendapat cincin emas 916 secara PERCUMA

Sumber : Klik Di Sini

2) Perkenalkan 15 Dealer baru, anda dapat satu unit Samsung Note 2 secara PERCUMA

- Perkenalkan 15 orang Dealer baru menyertai GSR, anda akan mendapat Samsung Note 2 secara PERCUMA



Jadi, rebutlah peluang sekarang!! Sila daftar sebagai dealer di laman web www.gsr2u.my

Dengan menjadi Dealer, akan dapat memaksimumkan lagi keuntungan dalam pelaburan emas... ;)

Strategi pemasaran yang mantap.. 

Disebabkan itu ada dalam kalangan pengedar GSR terdiri daripada pelajar IPTA.. Masakan tidak... Mereka laburkan duit sebanyak RM1000 dengan menjadi Dealer GSR, kemudian mereka promosi produk GSR kepada rakan-rakan, emak, ayah dan saudara mara mereka... 

Apabila ada orang membeli produk GSR daripada mereka, mereka dapat komisyen... Dan apabila ada orang berminat nak jadi Dealer GSR, mereka juga turut mendapat komisyen... 

"Dapat cari 10 orang Dealer boleh dapat 10 cincin emas 916 yang bernilai melebihi RM1000.. Dah melebihi bayaran yang dikeluarkan untuk menjadi  Delaer GSR"

Semoga Tuan CEO GSR iaitu Encik Anuar A. Rahman dan juga para kakitangan GSR dapat terus maju ke hadapan.. Saya hanya mampu mendoakan supaya syarikat GSR dapat menjadi antara syarikat pengeluar emas terbaik di Malaysia.. Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir batin... 

9 ulasan:

  1. hoho..terbaiklah tawaran tu..

    BalasPadam
  2. macam tahun ini tak dapat kad raya pun huh

    BalasPadam
  3. MB N9 ada bagi den kad raya tapi takdo pulak sampul raya..

    BalasPadam
  4. Emm setiap kali dapat kad raya macam ni, mesti seronok sakan ni..emm bukan program mlm kan ni?

    BalasPadam
  5. Pentadbiran bisnesnya mantap, itu juga antara faktor kejayaan syarikat.

    BalasPadam
  6. ada rasa tertarik juga dengan perniagaan emas ini

    kakiblog recently posted:10 Blogger Popular Julai 2013

    BalasPadam
  7. Pernah dengar sebab pernah masuk dalam iklan kan pasal GSR ni,

    BalasPadam
  8. belum pernah tau ttg ni lagi, anyway emas mmg pelaburan terbaik, smlm kami pun dpt duit raya dari ceo di opis, by hand lagik hehehe

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra