Sabtu, 13 Julai 2013

Ada apa dengan Budak Baru Couple Seminggu?

with 12 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Pagi tadi selepas selesai bersahur isteri saya mengajak saya menonton Video Youtube Budak Baru Couple Seminggu.. Bersungguh isteri saya suruh saya tengok video tersebut... Dia kata kelakar ni... Abang Mesti tengok...

Disebabkan nak tahu apa yang kelakar sangat... Saya pun layan jugalah tengok video tersebut.... Video Youtube tentang pengakuan Budak Baru Couple Seminggu... Anda nak tahu apa yang seronok sangat? Jom kita tengok sama-sama...  





Apamacam?

Best tak Video ni?

Tang mana yang best tu?

Ada apa dengan Budak Baru Couple Seminggu?

Mungkin ini antara persoalan-persoalan yanag timbul dalam fikiran anda... Sama seperti saya yang dah agak berumur ni...

Tapi sebenarnya tak ada apa pun yang best dalam video di atas...

Cerita yang menariknya ada dalam Video di bawah... Pesanan seorang Abang Untuk Budak yang baru Couple Seminggu.. Kalau nak tahu apa pesanannya, jom layan video di bawah:




Hahaha.. Apa macam... Semoga pesanan ini dapat disampaikan kepada remaja di luar sana sebelum berniat nak buat sebarang rakaman peribadi tentang diri sendiri untuk diupload di Youtube... 

Dalam Youtube ni satu dunia boleh tonton... Seandainya video yang kita paparkan tersebut, menjadi bualan orang ramai... Nanti siapa yang malu... Mereka dan keluarga mereka juga yang malu... Fikir-fikirkanlah...

Yang baik itu datangnya daripada Allah, dan yang kurang baik itu datangnya daripada kelemahan diri saya sendiri... Wallahualam... 

12 ulasan:

  1. tu la pasal, baru seminggu....alahai...

    BalasPadam
  2. dgr citer mereka dah putus dah..

    BalasPadam
  3. macam-macam budak zaman sekarang. macam tue pun boleh kan.

    BalasPadam
  4. maleh amek tau dah..tgk sekali je hari tu..:D

    BalasPadam
  5. Baru kapel seminggu dah janji macm2, kalau putus mau bunuh diri ni..

    BalasPadam
  6. rajin la diorang wat video parody tu. haha

    BalasPadam
  7. Sebenarnya dia hasilkan ni untuk pakwe dia je dan dia buat private. Tapi pakwe dia entah apa kena suruh buat public sebab banyak orang suka katanya. Last-last jadi bahan je. Muke si awani pun dah banyak orang troll gambar dia dengan perkataan haha..

    BalasPadam
  8. ok
    satu hiburan dan panduan juga untuk semua

    BalasPadam
  9. oo nih dia videonya. baru saya tau, ketinggalan keretapi sikit.

    BalasPadam
  10. Saya ada dapat email pasal video ni beberapa kali, tapi mls nak layan...terus delete. Anak2 zaman sekarang..alahai

    BalasPadam
  11. Aku dah bertunang pun tak ada nak wt video ni. time couple tak ada pun nak buat video. cukuplah sekadar kita mengenali pasangan kita sendiri. tak perlu nak heboh pada umum. bukankah ia akan membuat sesetengah orang meluat...

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra