Isnin, 27 Mei 2013

Tonton "Star Trek Into Darkness" di GSC & Menang Hadiah Menarik

with 8 comments
Sekiranya anda mempunyai kelapangan masa, bolehlah menonton "Star Trek Into Darkness" di Golden Screen Cinema (GSC) dan berpeluang untuk Memenangi Hadiah-hadiah menarik..


Contest ini akan bermula pada 16 Mei sehingga 7 Ogos 2013..

Terdapat beberapa hadiah menarik yang disediakan dalam Contest ini iaitu:
  • Mini Joystick (Limited Edition) +
  • Sisley Sunleya Age Minimizing Sun Protection +
  • Crystal Slat Lamp +
  • GSC Normal Voucher


Sumber : Klik Di Sini

Ringkasan maklumat Filem "Star Trek Into Darkness"


Tarikh mula ditayangkan: 16 MEI 2013
Bahasa: English
Subtitle: Chinese / Bahasa Melayu
Genre: Action
Masa Tayangan: 132 minit
Pengarah: J. J. Abrams
Pelakon: Chris Pine, Zachary Quinto, Benedict Cumberbatch, Zoe Saldana, Simon Pegg



Sinopsis Filem "Star Trek Into Darkness"

"Star Trek Into Darkness" berkisarkan tentang USS Enterprise telah dihantar ke planet Nibiru untuk melihat tamadun primitif. 

Apabila anak-anak kapal Enterprise yang dipanggil kembali ke bumi, mereka mendapati terdapat satu kuasa keganasan yang tidak dapat dihalang dari dalam organisasi mereka sendiri.. 

Pengganas tersebut akhirnya telah mendatangkan kerosakan terhadap armada kapal, sehingga dunia terancam krisis berpanjangan. 

Captain Kirk kemudian telah mengetuai satu pasukan pemburu ke dunia zon perang untuk menangkap orang yang bertanggungjawab mencipta senjata pemusnah yang telah menghancurkan armada kapal Enterprise..


Apakah Perjuangan Captain Kirk dan rakan-rakan beliau berhasil?

Apakah kesudahan cerita ini?

Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang filem ini, bolehlah kita menonton video Preview "Star Trek Into Darkness" di bawah:


8 ulasan:

  1. Aku blm tgk g citer nie. Tak de mase

    BalasPadam
  2. maaf saya tak minat tengok wayang. Akan datang tengok lah macam mana. ( maaf lama tak singgah )

    BalasPadam
  3. Macam seronok tapi takut terlampau fiksyen...

    BalasPadam
  4. wah, bilalah ada masa nak tengok ni.

    BalasPadam
  5. wah star trek...last tgk ms sekolah dulu kot..tp xberapa suka sgt..bc review dr saudara anuar nampak menarik!
    hadiah contest best..

    BalasPadam
  6. macam best citer star trek ni...boleh gi tgk nanti..

    BalasPadam
  7. tak dapat nk join ni..arghh lamanya tak tengok wayang..kena tunggu balik malaysia nanti..

    BalasPadam
  8. sangat jarang sekali menonton film,,paling sekedar di televisi

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra