Jumaat, 23 November 2012

Fear Factor Selebriti Malaysia

with 11 comments
Fear Factor Selebriti Malaysia yang dihoskan oleh Aaron Aziz bakal menemui anda di Astro Ria (104) pada bulan Disember 2012...
Saksikanlah Aaron Aziz dalam Rancangan Fear factor Selebriti Malaysia..

Selain Aaron Aziz, terdapat ramai lagi barisan artis Tanah air yang turut menjayakan rancangan ini.. Antaranya Jehan Miskin, Ezlynn, Elfira Loy, Dafi, Akim af, Gambit dan ramai lagi. Termasuk penampilan istimewa Mejar Dr. Faiz.. ;)

 Barisan Artis yang menyertai Fear Factor Malaysia..

Pasti ramai yang tak sabar untuk menonton reaksi Aaron Aziz yang menjadi pengacara rancangan ini..

 Sumber : (Klik Di Sini)

Berikut merupakan gambar-gambar sebahagian daripada selebriti Malaysia yang turut mengikuti cabaran ini, bersama partner masing-masing..






Menurut blog Penmerah.com

"Fear Factor Malaysia ni dibuat di  Cape Town, Afrika Selatan. Fear Faktor Selebriti Malaysia nih tidak mengikut sepenuhnya format Fear Factor sebenar yang mana kena makan makanan menjijikkan. Aspek yang ditekankan adalah melibatkan rasa ketakutan, ketinggian dan psikologi mental melibatkan 30 selebriti pluss hadiahmencecah RM 200ribu."
Jadi, sekiranya anda nak tengok bagaimana selebriti kesayangan anda beraksi dalam Fear Factor Malaysia.. Nantikan kemunculannya pada bulan Disember ini, di Astro Ria (104)..
 
Saya sendiri sebenarnya tak sabar nak tengok reaksi sebenar para artis ini, apabila berhadapan dengan perasaan takut.. Maklumlah sebelum ini, kita melihat lakonan mereka di layar perak.. Dalam lakonan, semuanya boleh dibuat-buat.. tapi dalam keadaan sebenar mungkin tak sama dengan lakonan.. ;)

Untuk mendapatkan Maklumat Lanjut tentang Fear factor Malaysia ini, sila layari:

https://www.facebook.com/FearFactorMalaysia
http://www.astrogempak.com.my/fearfactor.aspx

11 ulasan:

  1. Menarik juga ni... memang seronok juga melihat rancangan fear factor ni, tapi dalam masa yang sama, kadangkala diri sendiri pun terasa ketakutan apabila peserta melakukan perkara yang memang diri sendiri merasa takut untuk melakukannya.

    BalasPadam
  2. Wah menarik untuk follow fear factor versi Malaysia ni..

    BalasPadam
  3. ble tengok nanti ni ... cam best je

    BalasPadam
  4. Macam best jer fear factor ni..lagi best mungkin sebab aron aziz kot..hahaha

    BalasPadam
  5. eh.. tu aaron aziz ke boni??hahahahaha

    BalasPadam
  6. aku pon join ni... nnt kuar TV eekeke

    BalasPadam
  7. nasib baik tak payah makan bende menjijikkan..kalau tak, mmg takkan tengok la..

    p/s: cute2 gak selebriti lelaki yg masuk..hohoho

    BalasPadam
  8. kayanya seru to....
    tapi akan kah tantangannya seseram yang biasa ane liat sebelumnya.....????

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra