Rabu, 1 Ogos 2012

Senarai Pemenang Segmen Klik Like/Share Dan Menang Wang Tunai

with 25 comments
Asslamualaikum Dan Salam Sejahtera..
Syukur Alhamdulillah... Segmen Pertama Blog Coretan Anuar telah pun berjaya diadakan dengan jayanya..  Segmen ini dikenali sebagai "Segmen Klik Like/Share dan menang wang tunai", yang telah diadakan selama tiga bulan iaitu bermula pada 1 May dan tamat pada 30 Julai 2012..
Terima kasih saya ucapkan kepada rakan-rakan yang sudi menyertai segmen ini.. 


Tepat jam 00:01 pada 1 Ogos 2012, saya telah mengunjungi blog para peserta untuk mengadili segmen ini.. Berikut merupakan hasil keputusan segmen ini yang telah berjaya saya perolehi..


No.
Senarai Peserta
Undian Facebook
Jumlah Mata
CATATAN
Like
Share
1.
17
16
33

2.
0
0
0

3.
-
-
-

4.
320
319
639
RM50
5.
81
-
81

6.
1
-
1

7.
33
32
65

8.
48
-
48

9.
11
-
11

10.
902
901
1803
RM50
11.
402
401
803
RM50
12.
138
137
275
RM50
13.
-
-
-

14.
1001
1000
2001
RM50
15.
25
24
49

16.
-
-
-

17.
181
0
181
RM50

Para pemenang segmen ini ditandakan dengan RM50 pada bahagian catatan.. 


Jadi terdapat 6 pemenang kesemuanya yang berjaya mendapat wang tunai (duit raya) sebanyak RM50 daripada segmen ini..

Tahniah diucapkan kepada mereka yang berjaya menjadi pemenang.. Bagi yang tidak berjaya , jangan berkecil hati.. Boleh cuba lagi pada masa akan datang..

Insya Allah.. Kalau ada rezeki, saya akan adakan lebih banyak segmen dan Contest lagi pada masa akan datang.. Blog ini sentiasa komited  untuk memberikan hadiah kepada para pengunjung.. ;)

 Kepada para pemenang, sila emailkan kepada saya butiran diri anda yang mengandungi:

No. Akaun Bank:
Nama Bank :
Nama pemilik Akaun bank tersebut:
No. Telefon:

Hantarkan maklumat tersebut kepada nuargto@gmail.com

Saya akan bank in wang tunai yang anda menangi menerusi nombor akaun yang anda berikan..

Tidak lupa juga saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada para penaja segmen ini iaitu:


25 ulasan:

  1. yeyyyy... Da menang.. Alhamdulillah...
    tak sangka sgt...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah.. Kerana berjaya menjadi salah seorang pemenang.. Saya dah bank in Duit awak.. Cuba semak akaun bank awak.. TQ..

      Padam
  2. wahhhhhhhhhhhh tq dah menang...tq ye awk :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah.. Saya dah bank in RM50 ke dalam akaun BSN awak.. Tahniah dan terima kasih kerana sudi menyertai segmen ini..

      Padam
  3. thniah kpd yg bjaya..hari tu tukar domain trus sume likes hilang..huhu..

    BalasPadam
  4. tahniah untuk semua pemenang-pemenang segmen Klik Like/Share Dan Menang Wang Tunai

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Saya dah Bank in hadiah yang berjaya awak menangi.. Harap boleh semak akaun bank awak.. TQ..

      Padam
  6. Balasan
    1. terlebih dahulu saya mengucapkan terima kasih kepada saudara Shahjiehan di atas kesudian untuk menyertai Segmen ini..

      Terlebih dahulu saya memohon maaf di atas kemusykilan tentang kiraan mata yang saya lakukan..

      Saya dah semak dekat blog awak.. Saya dapati pada "entri segmen" ini, tiada button like/share facebook.. Jadi saya tidak dapat untuk memberikan sebarang mata..

      Dekat blog Awak ada Like button page facebook.. Saya tengok memang banyak "like" yang awak terima pada Page facebook Button tersebut..

      Namun begitu, Page facebook Button tidak dapat untuk melambangkan sokongan yang awak berjaya perolehi untuk entri pertandingan ini.. Sebabnya ia bersifat umum.. Ia menggambarkan berapa banyak orang yang support page blog awak..

      Pendekatan penilaian ini dilakukan supaya ianya adil kepada semua peserta, yang berusaha untuk mendapatkan undian bagi "entri pertandingan"..

      Padam
    2. Setiap entri saya ada button like. Tweet share dan lain2.. Boleh check d entri yg lain dn tgk bp like n share.. Pelik jugak dgn syarat yg ada.. Saya pakai wpress itu mmg plugin yg ade.. Malah contest yg PKT LOGISTIK SDN BHD yg anjurkan turut menggunakn kiraan yg sama iaitu button tersebut...

      Saya berbesar hati jika tuan menilai balik entri tersebut... Malah entri tersebut masuk dlm popular bar post utk minggu tersebut...

      Padam
    3. Ok.. nanti saya cuba semak balik.. Buat masa ini saya agak sibuk untuk menyiapkan kerja-kerja office sebelum mengikuti kursus kejurulatihan dan kepegawaian catur di Muadzam Shah Pahang pada minggu hadapan.. selama seminggu..

      Padam
    4. bro, blog sjiehan ni ada button like lah.. kat tepi. hehe

      Padam
  7. alhamdulilah menang. terima kasih ye :) btw , boleh kita bercakap sikit dekat facebook? saya akan add awak :) mohon segera tindakbalas ye :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. kenapa saya masih belum dapat hadiah ye ? segala butiran kan saya dah email :)

      Padam
    2. Mohon maaf yer.. saya terlupa nak balas email awak... Hari tu awak bagi no. phone minta saya hantar nombor topup... Tapi awak tak bagi tahu saya awak guna line apa?

      Sekarang ni macam2 prepaid boleh guna nombor 013.. Awak guna prepaid apa.. Celcom, Maxis atau Digi?

      Insya Allah.. Esok saya hantar nombor topup pada awak... TQ..

      Padam
    3. Saya dah hantar nombor reload prepaid awak.. Tq..

      Padam
  8. saya dah lama hantar email..saya dah lama hantar email..hope check email tu ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya dah baca email awak.. Saya dah cuba bank in ke akaun bank islam yang awak beri melalui perpindahan wang daripada akaun Maybank saya.. Tapi rupa-rupanya Bank Islam tak ada dalam senarai tersebut..

      Insya Allah saya akan bank in ke dalam akaun maybank yang awak baru hantar.. TQ..

      Padam
    2. saya dah bank in ke dalam akaun Maybank yang awak berikan...

      Padam
  9. \selalu ada saja uang yang diperoleh akrena aktifitas online. mantap

    BalasPadam
  10. Selamat buat yang telah memperoleh hadiah, semoga aktifitas ini bisa semakin meningkatkan motivasi untuk berbisnis online dengan lebih giat. memperoleh uang dari aktifitas berinternet itu menyenangkan

    BalasPadam
  11. ho..ho... selamat ya... hadiahnya lumayan buat tambahan modal tu..

    BalasPadam
  12. ada program lagi gak? ikutan donk. Sepertinya aktifitas ini mudah nih

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra