Jumaat, 27 Julai 2012

Hobi Terbaru Isteri Saya.. Cantik tak? (Bah. 3)

with 6 comments
Dialog Diantara saya dengan isteri saya..

Isteri: Banyak ker trafik blog Abang sekarang ni?

Saya : Banyak juga.. Sehari adalah dalam 500 pengunjung.. Kenapa?

Isteri : Sekarang ni Ana tengah menyiapkan Hiasan (Quilling) daripada kertas untuk kawan Ana. Jadi apa kata Abang letakkan gambar-gambar Quilling yang dah ana siapkan dekat blog Abang.. Manalah tahu ada orang yang berminat nak tempah atau belajar..

Saya : Menarik juga Idea Ana tu.. Lagipun masa bulan Puasa macam ni, rasa malas nak tulis Blog.. Bila ada bahan-bahan macam ni, secara tidak langsung berupdate juga blog Abang..

Daripada dialog tersebut bermulalah siri Hobi terbaru Isteri saya yang akan dipaparkan di blog ini secara satu persatu.. Diharap anda sudi mengikuti perkembangan hasil seni Isteri saya..

Gambar di bawah menunjukkan hasil Quilling kedua yang berjaya isteri saya hasilkan.. Cantik tak?


Kalau cantik, sila klik pada Facebook Like.. TQ..

6 ulasan:

  1. Ok la, not bad, boleh ditempah ke ni?

    BalasPadam
  2. hasil kerja tangan ni memang menarik dan memang payah nak di komen.

    BalasPadam
  3. Hasil kerja yang menarik. Cuba market skit lagi dapatkan pendapat orangramai....mana tau boleh jual...

    BalasPadam
  4. pandai nye dia. mesti kreatif.. hukhuk

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra