Isnin, 4 Jun 2012

Sekadar Berkongsi Cerita daripada blog AE..

with 0 Comment
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..
Entri ini saya 'Copy' and 'Paste' daripada blog Abang Ensem (AE).. Untuk membantu mereka yang memerlukan.. 
Semoga dengan bantuan anda akan dapat meringankan beban yang ditanggung oleh saudara Md Azhar Bin Ehwan untuk menjalankan pembedahan keatas anak beliau Nurliyana yang sedang dirawat di HSA (Hospital Sultanah Aminah),Johor.. 
Baca artikel di bawah untuk mengetahui maklumat lanjut tentang masalah yang sedang dihadapi oleh adik Nurliyana:


Assalamu’alaikum & Salam Sejahtera
Saya bagi pihak bapa kepada adik Nurliyana Binti Md Azhar memohon keperihatian saudara/saudari semua untuk membantu saudara Md Azhar Bin Ehwan (bapa Nurliyana) yang bekerja di kilang Venture Technology Johor Bahru Sdn Bhd, dimana beliau memerlukan anggaran sebanyak RM100,000 bagi menjalankan pembedahan bagi penyakit jantung anaknya (ALCAPA). Kes ALCAPA sangat jarang berlaku pada dan dilaporkan di Malaysia berlaku setakat ini 4 orang kanak –kanak termasuk adik Nurliyana. Sila rujuk file yang disertakan untuk surat pengesahan dari dan juga gambar adik Nurliyana Binti Md Azhar. Untuk pengetahuan semua, sekarang adik Nurliyana sedang dirawat di HSA (Hospital Sultanah Aminah) dan sedang menunggu keputusan dari IJN. Sehubungan dengan ini saya memohon jasa baik sahabat2 yang berkemampuan agar dapat membantu Saudara Md Azhar Bin Ehwan dengan segera. Ini berikutan adik Nurliyana perlu dibedah dengan segera. Bagi yang kurang berkemampuan sudilah kiranya mendoakan Adik Nurliyana agar dapat selamat serta berjaya semasa pembedahan tersebut. Untuk keterangan lanjut sila hubungi di talian 019-7527378 (Azhar) / 017-7694003 (Julia). Dibawah ini disertakan maklumat beliau untuk sebarang urusan perbankan :
Nama : Md Azhar Bin Ehwan
Akaun No :151043012835 (Maybank)
Jutaan terima kasih kepada yang sudi membantu dari segi kewangan, berdoa serta dapat memanjangkan email ini ke mana2 yahoogroups bagi membantu  sahabat kita. InsyaAllah, mudah2an diberkati hendaknya.
Thank & Regards,
- Julia -


0 comments:

Catat Ulasan

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra