Sabtu, 31 Disember 2011

Kumpulan OSBON Juara MAHARAJA LAWAK MEGA

with 0 Comment
Tahniah diucapkan kepada kumpulan OSBON kerana berjaya menjuarai Maharaja Lawak Mega.. Kumpulan yang dianggotai Oleh Os dan Abon ini menepati ramalan ramai apabila berjaya mengalahkan finalis yang lain untuk memenangi hadiah di tempat pertama berupa wang Tunai RM 350,000.

Tempat kedua dimenangi oleh Pesaing terdekat mereka iaitu kumpulan Boboi yang membawa pulang hadiah wang tunai RM250,000 dan tempat ketiga dimenangi oleh kumpulan Saehu yang memenangi
wang tunai RM150,000..  Sekiranya anada berminat untuk menyaksikan keputusan penuh pertandingan ini, saya syorkan anda melihat video di bawah:


Tahniah diucapkan kepada semua finalis MLM yang telah menunjukkan persembahan menarik pada pertandingan ini yang diadakan di Stadium Melawati Shah Alam pada malam tadi.

Berikut merupakan beberapa babak menarik dalam pertandingan ini yang sempat saya 'copy' dari YouTube untuk tontonan kita bersama...Semoga pertandingan ini mencapai objektifnya.. Setelah bersiaran selama 9 minggu, membuatkan orang ramai tidak kering gusi menontonnya...Diharapkan pertandingan Maharaja Lawak Mega ini akan diteruskan lagi pada tahun-tahun yang akan datang.. MLM memang best!!!
0 comments:

Catat Ulasan

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra