Ahad, 18 Disember 2011

Hadiah Misteri untuk 30 Peserta yang berjaya mendapat Jumlah Undian Tertinggi..

with 10 comments

Hadiah Bonus:
30 Hadiah Misteri menanti pemenang yang berjaya mendapat 30 undian tertinggi



Sebelum ini saya telah pun mengumumkan Pemenang Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular Bagi Kategori Banner Paling Menarik mengikut undian pengunjung Blog Coretan Anuar.. Pemenang kategori tersebut berjaya memenangi hadiah Wang Tunai RM200.. Sekali lagi, Tahniah Diucapkan...

Pada kali ini saya ingin mengumumkan 30 Peserta yang mendapat undian Terkumpul Tertinggi sepanjang Pertandingan ini diadakan.. Jumlah Undian yang diterima terpaksa dirahsiakan buat
sementara waktu, untuk memberi sedikit kejutan semasa mengumumkan Pemenang keseluruhan Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular nanti.. 30 Peserta ini akan memenangi Hadiah Misteri yang bernilai RM40 setiap seorang

Senarai Peserta yang berjaya memenangi 30 hadiah misteri adalah seperti berikut:


No.   | URL | Nama Blog


2         http://Discount-hari2.blogspot.com Discount Hari2

5 http://www.sjiehan.com Shahjiehan [dot] com

6 http://lanunsepet.blogspot.com  lanun sepet

7 http://mamiuyun.blogspot.com Cute Mum - My Cute Little Dairy

9 http://tiefazatie.blogspot.com/ tiefazatie personal life

15 http://rafinamimi.com rafinamimi dot com


49       http://robot-geek.blogspot.com  robot Geek

51       http://www.mohdfaiz.co.cc                    PaiZ Travelogue

52       http://wacanaku2009.blogspot.com Wacanaku

58       http://puanbee.com  puanbeeDOTcom


147     http://cikreenatan.blogspot.com Bila Hati Berbicara

187 http://lienacutez.blogspot.com ^-^.lienacutez.^-^

201     http://www.nizamijam.co.cc  !Contengan Nizam Ijam!

257 http://www.tetikusrusak.com              Pabila si tikus menulis, mengarang, meneja

258 http://madammondoq.com madammondoq


260 http://www.izzudin.com  Sarang Jerung

283 http://akuismeuuudy.blogspot.com  gadis nota pelekat


314 http://nurulimankehidupan.blogspot.com What I Want To Share

366     http://phatthegreat.blogspot.com 'phat corner'

368 http://www.engine.my engine.my

396 http://noterian.blogspot.com/ My Favorite Post

407 http://information-in-technology.blogspot.com My Information Channel

416 http://akustressgiler.blogspot.com Aku Stress Giler


442 www.shahjiehan.blogspot.com !!shahjiehan [dot] com !!

Tahniah Diucapkan Kepada Semua Pemenang!!!

Hadiah yang telah berjaya anda menangi adalah 4 keping e Voucer yang setiap satunya bernilai RM10.  



e Voucer ini boleh digunkan untuk membeli mana-mana 4 jenis produk dalam senarai di bawah..

  




Produk Sauna Di Rumah


 

 

 





Satu e voucer hanya boleh digunakan untuk membeli satu unit barang sahaja. Jadi anda dibenarkaan untuk membeli 4 jenis barang yang sama atau 4 jenis barang yang berlainan dengan menggunakan keempat-empat e Voucer tersebut. 

Cara penebusan e Voucer tersebut:

1) Anda membeli barang/ebook/domain daripada mana-mana pautan di atas
2) Anda emailkan kepada  nuargto@gmail.com butiran pembelian seperti berikut:

      Nama Anda:
      URL Blog Anda :

      Nama produk :
     Tarikh dan masa pembelian :
     Jumlah bayaran :
     Nama Bank Pembayaran:
     No. Akauan Pembayaran:
     Nama Bank Tututan e Voucer :
     No. Akaun tuntutan e Voucer :
  
Setelah email diterima, saya akan menghubungi pemilik produk untuk memastikan anda telah pun membuat pembayaran. Setelah sah maklumat pembelian adalah benar, saya akan Bank in wang tunai RM 10 ke dalam akaun bank anda untuk setiap satu produk yang di beli. 
  • Contohnya salah satu produk yang anda beli adalah Domain untuk blog anda. Satu Domain berharga RM30. 
  • Anda bayar RM 30 kepada pemilik produk. 
  • Kemudian anda emailkan kepada saya butiran yang dikehendaki seperti di atas. 
  • Setelah saya mendapat pengesahan daripada tuan punya produk bahawa pembayaran telah pun dibuat, saya akan bank in wang tunai RM10 ke akaun anda.
Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan atau kemusykilan, sila tinggalkan komen anda di ruangan entri ini atau hantar soalan anda melalui email saya iaitu nuargto@gmail.com

10 ulasan:

  1. Ini peluang terbaik untuk mendapatkan domain dengan harga yang sangat murah..

    Biasanya satu Domain boleh didapati pada harga sekitar RM30..

    Tapi pemenang pertandingan ini dapat beli domain pada harga sekitar RM20 setelah penebusan e Voucer RM10 dilakukan...

    BalasPadam
  2. Tahniah buat semua pemenang.. Saya berminat nak beli Domain.. Takder ke harga Diskaun untuk saya.. Hahaha...

    Tahun 2012 ni buat lagi Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular... Tahun ni saya tak sempat nak join.. :(

    BalasPadam
  3. Encik Anuar, Terima kasih kerana sudi mengunjungi blog saya...Rugi saya tak join masa encik jemput saya tempoh hari... Kalau saya join, mana tahu ada rezeki saya menang hadiah uatma.. hehehe..Lagi pun saya tengok kebanyakan peserta yang join tak dapat undian yang banyak pun...

    BalasPadam
  4. Ish.. Ruginya aku tak join. Ingatkan blog-blog popular sahaja yang join. Rupanya ada juga blog yang biasa-biasa macam blog aku masuk PABPP dan tersenarai dalam top 30

    BalasPadam
  5. Setakat ini saya tak dapat untuk memberi harga Diskaun sehingga RM10 lagi untuk pembelian Domain... Saya hanya boleh memberi penjimatan RM10 kepada senarai 30 peserta di atas...

    Tapi kalau awak nak harga Diskaun juga, kita boleh berbincang dalam email saya di nuargto@gmail.com

    Tapi nilai penjimatan mungkin tak sampai RM10.. Tapi dapatlah pengurangan harga sikit...

    BalasPadam
  6. Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog saya. Saya memang berminat nak pakai Domain sendiri. Tapi saya tak tahu macamana cara nak masukkan domain tersebut ke dalam Blog saya.

    Boleh Encik Anuar ajar saya? Tq.

    BalasPadam
  7. Untuk pengetahuan (Tanpa nama) yang bertanya.. Sebenarnya saya sendiri tak tahu cara nak install Domain berbayar kita kepada Blog kita samada menggunakan blogspot atau wordpress..

    Tapi pihak netkl ada menyediakan servis tersebut dengan bayaran cuma RM3 sahaja.Untuk mendapatakan Maklumat lanjut anda boleh pergi ke entri saya sebelum ini dengan layari pautan di bawah:

    http://www.coretananuar.com/2011/12/tukar-domain-andablogspot-kepada-domain.html

    BalasPadam
  8. wah!! tahniah buat semua pemenang bertuah :)

    BalasPadam
  9. thanks....

    hadiah ni valid sampai bila?

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra