Khamis, 5 Mei 2011

Hadiah Terkini Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular

with 70 comments
Syukur Alhamdulillah...

Sehinngga ke hari ini peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular semakin bertambah.. Setakat ini peserta yang mengambil bahagian seramai 57 orang..

Dengan pertambahan bilangan peserta, Insya Allah semakin bertambah bilangan pihak-pihak tertentu yang berminat untuk menjadi penaja pertandingan ini..

Walaubagaimanapun terlebih dahulu saya ingin mengumumkan berita gembira tentang senarai hadiah terkini pertandingan ini yang semakin meningkat

Senarai Hadiah Terkini Pertandingan Anugerah Blog paling popular adalah seperti berikut:
  1. Tempat Pertama : RM500
  2. Tempat Kedua : RM300
  3. Tempat Ketiga : RM200
  • Blog Kategori Agama dan Pendidikan Popular : RM100
  • Blog kategori Peribadi Popular : RM100
  • Blog Kategori Kesihatan Dan Alam Sekitar : RM100
  • Blog Kategori Kecantikan dan Penampilan Diri Popular : RM100
  • Blog Kategori keusahawanan Dan Pelaburan Popular : RM100
  • Blog Kategori Masakan Popular : R100
  • Blog Kategori Isu Semasa Dan Hiburan Popular : RM100
  • Blog Kategori Pendidikan Popular : RM100
  • Blog Kategori Robot Dan Teknologi Popular : RM100
  • Blog Kategori Hobi dan Percutian : RM100
  • Anugerah Banner Paling Menarik : RM200
Hadiah Bonus:
30 Hadiah Misteri menanti pemenang yang berjaya mendapat undian 30 teratas

Sehingga ke hari ini hadiah-hadiah disumbangkan oleh:

::: Net KL

Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada penaja-penaja yang sudi memberi sumbangan untuk memeriahkan Pertandingan ini..

Bilangan penaja mungkin akan bertambah dari masa ke semasa.. Kemungkinan Hadiah pertandingan ini akan meningkat lagi..

Hadiah sebenar akan diketahui pada 15 Jun 2011 bersama senarai peserta yang bertanding..

Jadi rakan-rakan blogger jom beramai-ramai menyertai pertandingan ini..

Bagi sesiapa yang berminat untuk menjadi penaja sila sms 016-5425547 (Anuar)

Semoga dengan kerjasama daripada anda akan dapat merealisasikan objektif pertandingan ini iaitu:

Menanamkan Minat Suka Membaca dan Menulis Di Kalangan Rakyat Malaysia Melalui Bidang Penulisan Blog

70 ulasan:

  1. hehe.takut la nk join. blog lisa bukan popular sgt pon:P

    BalasPadam
  2. anuar..eh tapi layak je saya join? n macam mana cara nk join tu? :)

    http://nameeroslan.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. cemana cara nak join..apa syarat2 nya http://rubiesbaker.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. wahhhh...thanx aggap blog saye mnarik....tp xpe laa....xlayak nk join ^^..

    BalasPadam
  5. Anuar..terima kasih sudi jemput sy ...erkkk blog sy pun tak fofuler juga :P

    BalasPadam
  6. macam mane nk join? syarat-syarat nyer??

    BalasPadam
  7. terima kasih anuar... sudi jemput mia untuk anugerah ini. wahhh ramai juga yang dah masuk... hmmm boleh ke mia join sekali? belum sempat nak baca entri anuar yang sebelum ni.

    BalasPadam
  8. menarik ke blog sy nk join..rendah diri je..time ksh invite..syarat2 dia apa ya??

    BalasPadam
  9. Syarat-syaratnya mudah sahaja..

    Anda boleh membacanya dalam keadaan santai di blog BenAshaari.com pada pautan berikut..

    http://www.benashaari.com/2011/05/pertandingan-anugerah-blog-paling.html

    Asal sahaja ada blog, anda boleh join.. Popular ke tak popular tak kisah.. Dengan menyertai pertandingan ini, akan dapat mempopularkan blog kita disamping dapat trafik percuma dari pengundi-pengundi blog lain nanti..

    Cara nak daftar: Klik pada banner di atas..

    Kemudian isikan maklumat seperti yang dikehendaki.. Kalau ada banner, hantar html banner utk membolehkan anda bertanding bagi kategori banner paling menarik..

    Kemanangan ditentukan berdasarkan blog yang mendapat undian terbanyak sepanjang tempoh pertandingan diadakan iaitu diantara 16 Jun - 16 Nov 2011..

    BalasPadam
  10. Selamat maju jaya diucapkan kepada semua peserta yang sudi mengambil bahagian..

    Bilangan peserta telah meningkat kepada 69 orang..

    Anda boleh lihat senarai peserta di sidebar sebelah kanan saya..

    BalasPadam
  11. sangat menarik dan juga berguna utk bloggers di Malaysia.. good luck kpd peserta...

    BalasPadam
  12. terima kasih di atas pelawaan pertandingan ini. satu acara yang bagus buat blogger2 otai...tp utk saya blm tiba msnya lg hehe...

    BalasPadam
  13. Blog Rakan-rakan lain yang sudi menulis tentang pertandingan ini..

    http://tiefazatie.blogspot.com/2011/05/jom-join-pertandingan-anugerah-blog.html

    BalasPadam
  14. Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular Di Bazaria Online..

    http://www.bazariaonline.com/pertandingan-anugerah-blog-paling-popular-p-12037.html

    BalasPadam
  15. Blogger lain yang sudi mempromosikan Pertandingan ini.. Terima kasih saya ucapkan..

    http://lanunsepet.blogspot.com/2011/04/pertandingan-anugerah-blog-popular-di.html

    BalasPadam
  16. Rakan blogger lain yang sudi berkongsi cerita tentang pertandingan ini..

    http://getmedean.blogspot.com/2011/05/blog-paling-popular.html

    BalasPadam
  17. Blog lain yang sudi bercerita tentang pertandingan ini..

    http://mamiuyun.blogspot.com/2011/04/pertandingan-blog-paling-popular.html

    BalasPadam
  18. Rakan Blogger lain yang sudi bercerita tentang pertandingan ini..

    http://dilazfamily.blogspot.com/2011/04/pertandingan-blog-paling-popular.html

    BalasPadam
  19. Nak join,.. tapi tak berani.. lagipun tak pernah join mana-mana contest sejak setahun berblog, plus tak hensem.. ok sori.. sebenarnya hensem.. hahhaaa...

    BalasPadam
  20. menarik giler hadiah nya... netkl pon support jgk.. besar ni pertandingan ni

    BalasPadam
  21. pertandingan yg menarik.terima kasih mempelawa saya join.tp saya tak layak join ..kerana blog saya sgt simple.dan saya juga duduk di luar negara ...sukar utk sms anda .moga persaingan menjadi semakin sengit dan menarik.

    BalasPadam
  22. Terima Kasih kerana menjemput ... tapi .. saya belum layak la.. hihi ..

    BalasPadam
  23. terima kasih kerana menjemput.
    insyaallah kalau ada kelapangan sy akan join.

    BalasPadam
  24. rasanya blog i x hebad mane

    btw hadiah menarik sgt ;)

    BalasPadam
  25. gd luck kepada semua yg join:)

    BalasPadam
  26. salam,

    terima kasih menjemput ye

    BalasPadam
  27. menarik...terima kasih kerana sudi melawat blog dan menjemput saya.

    BalasPadam
  28. wah blog yg masuk semua nya hebat2 belaka...rasa nya blog saya ni masih ketegori kanak2 tadika lagi...tak layak nak menandingi blog2 yg dah sah kehebatannya...apa pun terima kasih kerana sudi singgah ke blog sana, saya hargai sangat :-)

    BalasPadam
  29. aku x layak la nak join...huhu

    BalasPadam
  30. thanks 4 invite..tp sy xrasa pn blog sy menarik sb byk mengisahkan cite hidup sy je..dan sy bknla popula..hehe :)

    BalasPadam
  31. as salam..
    wah! menarik!
    tapi blog RT saya yang anuar cadangkan melalui shoutbox tu, tak sesuai. blog RT ni bercampur isi bermanfaat. update pula jarang2. kebiasaannya sekali sehari.
    jadi tak layak join mana2.
    hehe.saya tukang up trafik melalui undi pun dah kira ok kan

    =)

    thanks invite. blog jenis campur. konsep sharing is caring. so, tak dapat join

    =)

    BalasPadam
  32. salam..gua mau join boleh....so. this my detail..ahcoiiii....ter omputih british - british arr...

    id follower : Yutaka Mushimura
    Kategori : Blog Peribadi
    Nama blog : RISING SUN AWAKEN MOON
    URL/banner :
    http://risingsunawakenmoon.blogspot.com


    tips terbaru

    Tips 10 Petanda Dia Jodoh Kita

    Bila Bercinta Dan Disalah Ertikan

    Apekah Pasangan Itu Gula - Gula???

    Tip Memupuk Minda Kelas Pertama

    Tips Menghadapi Jerawat

    Tips Mendapat Ketenangan Dalam Senaman

    BalasPadam
  33. tima kasih sebab ajak join..tapi blog tak best pun...
    tapi insya allah...

    BalasPadam
  34. salam
    terimakasih atas jemputan saudara...terasa kerdilnya blog akak dibandingkan dgn mereka yg lain...isi blog pun entah apa2...

    BalasPadam
  35. takut nak join.. nnt x der org undi.. heheh.. gud luck semua..

    BalasPadam
  36. thanks sbb sudi jemput untuk join. tapi rasa rendah diri nak join.. ;)

    BalasPadam
  37. Terima kasih buat rakan-rakan yang sudi memberi maklum balas tentang jemputan menyertai pertandingan ini..

    Saya harap janganlah risau atau rasa rendah diri untuk menyertai pertandingan ini..

    Pada pandangan saya setiap blog ada kelebihan masing-masing.. Melalui pertandingan seumpama ini, barulah blog kita akan mudah dikenali oleh orang ramai..

    Soal tiada pengundi blog anda, saa rasa takkan timbul.. Anda sendiri boleh meminta bantuan sesiapa sahaja samada sahabat, sedara mara, adik beradik atau ahli keluarga untuk mengundi blog anda..

    Masa untuk mendaftar pun lama lagi.. Ada 20 hari lagi sebelum pendaftaran ditutup pada 31 Mei 2011..

    Jadi dalam tempoh tersebut mungkin boleh fikirkan balik tentang pertandingan ini..

    Rakan-rakan saya yang tiada blog, malah buta IT turut berminat utk memasuki pertandingan ini.. Mereka mahu saya ajar mereka dari zero sampai layak untuk masuk pertandingan ini..

    Itu sebenarnya yang saya mahukan.. Mencapai objektif pertandingan ini iaitu

    "Menanamkan minat suka membaca dan menulis di kalangan rakyat Malaysia melalui bidang penulisan Blog"

    BalasPadam
  38. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  39. Rase nye mcm x layak je.. My blog is in English. besides, anyone doesn't want to open it up. And I think the awards don't suit me. I talk about myself. And this is my blog for you to see..

    BalasPadam
  40. http://mamat-trish.blogspot.com/

    BalasPadam
  41. thanks sebab menjemput..tapi cik siti rasa cik siti tak layak lagi untuk join contest mcm ni.....sbb ada banyak lagi blog yang layak....^_^

    BalasPadam
  42. baa~ CAK!!

    terima kasih kerana sudi menjemput saya.. bagaimanakah proses penyertaan?

    blog saya: Minda Gersang

    BalasPadam
  43. wah cam best jerk, hadiah pon menarik...ermmm tapi layak ke sy, cam x menepati jerk...hi3
    (da folo cni)

    BalasPadam
  44. tq sbb jemput and dah join :))

    BalasPadam
  45. THAX COZ SUGGEST SYE SUH MASUK..TP SEGAN LAH NK JOIN COZ SYE SGT2 NEWBIE N BLOG ROJAK2 JE.. NO SPECIFIC CATEGORY.. :D

    BalasPadam
  46. err blog saya dalam kategori apa?

    BalasPadam
  47. err blog saya dalam kategori apa?

    BalasPadam
  48. wow ! nak join lah ;)

    singgah blog Tia ye Ini Kisah Tia

    BalasPadam
  49. tumpang tnye..mcm mna nak join??

    BalasPadam
  50. ikut nyimak masih belum paham,hehe,,,

    BalasPadam
  51. Hadiah menarik! Tapi blog I tak popular... :-(

    BalasPadam
  52. macam mana nk masuk? kita select kategori sendiri ke?


    hmmm....

    BalasPadam
  53. @Coretan Anuar

    Terima kasih kerana menjemput saya untuk join Contest Blog Paling Popular dan tinggal jejak kat Cbox blog kita :)

    BalasPadam
  54. gile gempak contest ni..hadiah besar bai..

    sepertinya aku tak layak lagi..:(

    BalasPadam
  55. tima kasih sudi singgah blog hamba...
    rasa2nya belum layak nak bertanding, bagi peluang kat blog2 yang lebih layak..

    BalasPadam
  56. salam kenai nuar...aku x di jemput tapi tersinggah ke sini plak..bleh x aku join sekali pertandingan tu?..hehe...juga followed u blog...jgn lupa folo aku balik yer...
    20 top lagu english masa kini part 2

    BalasPadam
  57. as salam..encek Anuar, terima kasih krn sudi menjemput sy.. InsyaAllah akan mencuba nasib nanti..

    BalasPadam
  58. Salam...
    en anuar...
    terima kasih kerana menjemput sy...
    sy join contest ini untuk menambah penyertaan...
    ehehhehe

    BalasPadam
  59. Tq jemput.. insyallah akan join walaupun xharap untuk menang,just nak menambahkan lg penyertaan.. tapi macamana nak join ? :)

    BalasPadam
  60. nak join la...sape nk undi sy sila angkat tngn macm sy..huhu

    BalasPadam
  61. menarik hadiah yang ditawarkan...tahniah kepada anuar..anda memang penganjur yang berdedikasi ;)

    BalasPadam
  62. salam bro..

    aah..ifa g update buku terus nie..sbb pelik ble cek kat atm xde nie aritue..tp xtau la klu float bro..

    ya allah..maaf sgt2 bro..ifa xde niat pun nak myusahkan bro..ifa ssh sikit nk kuar g bank tue..ifa xde kenderaan sendiri..ayah bz je keje..so baru2 nie baru dpt g update kat bank utk cek btol2..

    lagipun ifa mmg percaya bro pun..sbb tue ifa rilek je..xsangka lak leh jadi cmnie..maaf sgt2..xde niat nk myusahkan..

    kalu bro nk tgk transaksi akaun ifa blh je..nt ifa blh email kat bro..

    BalasPadam
  63. Oklah Ifa.. Dalam kes ini kalau awak nak salahkan saya pun tak boleh.. Sebab saya dah maklumkan kepada awak di CBox blog awak, kemudian saya dah pun maklumkan di ruangan komen salah satu entri awak..

    Dan terakhir sekali saya telah pun menghantar SMS kepada awak menyatakan tentang perkara ini.. Dengan harapan awak akan membuat semakan..

    Tapi tak tahulah pula boleh jadi macam ni.. Kalau betul takder, kemana menghilangnya wang RM40 tersebut??

    Senang cerita petang nanti saya akan semak balik di Bank.. Dan dalam masa yang sama, Tiefa tolong emailkan kepada saya penyata akaun Tiefa..

    Tq..

    BalasPadam
  64. wah seronoknya kalau bisa turut serta...

    BalasPadam
  65. rasa macam xlayak pulak.
    huhu. terima kasih invite ya.
    nnt sy tolong share. :)

    BalasPadam
  66. hadiah mmg menarik gila tak hingat,
    tp saya tak layak la bro. haha
    segan lak nak join.

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra