Rabu, 12 Februari 2014

Hobi Terbaru Isteri Saya, Cantik Tak? (Bahagian 33)

with 0 Comment
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. 

Sebelum ini, isteri saya akan menyiapkan Hand Made Card atau Design Quilling yang ditempah oleh pelanggan... 

Tetapi pada kali ini.. Sepanjang ketiadaaan saya selama lebih seminggu, sewaktu bertugas sebagai pegawai Teknikal Kejohanan Catur SUKIPT..  Isteri saya telah memanfaatkan masa yang ada untuk membuat beberapa design Low Cost Hand Made Card + Quilling.. 

Walaupun kos untuk menghasilkan Hand Made Card + Quilling pada kali ini agak murah.. tetapi Kualitinya tetap terpelihara.. ;)

Jom tengok gambar-gambar  Hand Made Card + Quilling yang dihasilkan..  Hand Made Card + Quilling untuk konvokesyen.. Nampak simple tetapi menarik... 

 Hand Made Card + Quilling untuk ucapan penghargaan.. ;)


 Hand Made Card + Quilling untuk ucapan hari lahir.. simple tetapi sweet...

Design-design Hand Made Card + Quilling untuk kali ini... In Shaa Allah akan terus bertambah dari masa ke semasa..

Design-design Card ini isteri saya hasilkan atas permintaan salah seorang pelanggan beliau yang berminat untuk menjual card-card ini di majlis-majlis rasmi seperti konvokesyen, hari penyampaian hadiah dan sebagainya...

Jadi, beliau meminta isteri saya membuatkan beberapa sample untuk tujuan tersebut... Kebetulan pula isteri saya bercuti selama seminggu pada minggu lepas, jadi sempatlah isteri saya menyiapkan beberapa sample Card untuk memenuhi permintaan pelanggan beliau.. ;) 

0 comments:

Catat Ulasan

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra