Rabu, 3 Oktober 2018

Hadiah dan Bonus Bernilai Lebih RM100K... Untuk Hari ini Sahaja!!...

with 0 Comment
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Sejak akhir-akhir ini semakin ramai orang yang berminat untuk menjual wang syiling RM1 lama menerusi laman web Lazada..

Berdasarkan hasil tinjauan saya, Ada bermacam-macam harga orang jual Duit Syiling RM1 lama di Lazada... Daripada RM888/item sehingga RM15K/item pun ada... Huhuhu







Ada bermacam-macam harga orang jual Duit Syiling RM1 lama di laman web Lazada... Daripada RM888/item sehingga RM15K/item...

Cuba bayangkan kalau anda ada sekeping duit syiling RM1 ni... Dan kemudian anda dapat jual pada harga paling murah RM888.00/item,.. 

Fuhh!! Masyuk jugak tu... Siapa yang nak bagi duit RM888.00 macam tu jer kan?..

Untuk makluman anda, saya juga merupakan salah seorang pengumpul duit-duit lama ni..

Dulu, saya rajin juga pergi ke Johor... Setiap kali pergi ke Johor saya akan singgah di R&R Pagoh... Di R&R Pagoh menghala ke arah Selatan, ada sebuah kedai kraftangan ni menjual duit-duit lama..

Pernah jugalah beberapa kali saya beli duit lama di situ...

Tapi, masalah saya ni satu.... Saya tak simpan elok-elok duit-duit lama ni...

Bila nampak harga duit-duit lama ni melambung naik, masa tulah baru teringat saya ada simpan duit-duit lama... Dan cari di mana duit lama tu berada...

Setiap kali jumpa duit lama ni, terutamanya duit kertas, kadang tu ada yang rosak, ada yang koyak... Pernah ada kena makan dengan tikus pun ada... Hehehe..

Semalam, saya cari balik duit-duit syiling RM1 lama yang saya kumpul...

Alhamdulillah, dapat jumpa 54 keping..

54 keping duit syiling RM1 lama untuk dijadikan sebagai hadiah kepada pembeli ebook Panduan Part Time Shopee pada 3 Oktober 2018


Setiap kali terjumpa duit ni.. Saya akan rasa bersyukur sebab duit-duit ni tak hilang... Maklumlah kadang tu saya pernah tengok anak-anak saya main duit-duit lama ni...

Bila dapat tahu harganya mahal macam ni, kalau hilang sekeping pun mahu rasa nak menangis dibuatnya... Betul tak?

So, daripada saya terus bimbang memikirkan nasib duit syiling seringgit lama ni, saya bercadang nak hadiahkan sekeping duit syiling tersebut kepada setiap pembeli ebook Panduan Part Time Shopee pada 3 Oktober 2018.. Seorang pembeli dapat sekeping... Siapa cepat, dia dapat..

Jadi, bermaksud akan ada 54 orang pembeli sahaja yang akan berpeluang mendapatkan sekeping duit syiling lama ni.. Tapi syaratnya, kena beli  ebook Panduan Part Time Shopee melalui link ini sebelum jam 12.00 malam pada 3 Oktober 2018 (hari ni):

(kalau beli pada 4 atau 5 oktober 2018, saya tak layan...)

Hadiah wang syiling RM1 ni hanya akan diberikan kepada pembeli pada hari ini (3 Oktober) sahaja...



Walaubagaimanapun, kalau ada yang tak sempat nak beli hari ni... Beli esok  atau lusa masih boleh dapat hadiah... Tapi bukan wang syiling RM1, sebaliknya dapat kesemua bonus yang disenaraikan seperti dalam gambar di atas iaitu:
  • Ebook Rahsia Buat Duit Tambah-Tambahan Dengan Homestay 
  • Ebook Belajar Buat Blog
  • Ebook 7 Strategi Tambah Wang Saku
  • Ebook mencari Sumber Pendapatan di Internet

masih ok lagikan? Daripada langsung tak dapat bonus atau hadiah ....


Cara nak tebus hadiah dan Bonus ni..

Selepas selesai membeli Ebook Part Time Shopee melalui link ini -> https://bit.ly/2Ccv0t5


Anda boleh menghantar email bertajuk "Bukti Pembayaran Membeli Pakej Ebook Part Time Shopee melalui link affiliate tuan". Dalam email tersebut sila sertakan bersama maklumat yang saya perlukan untuk tujuan penghantaran hadiah tersebut iaitu :

  • nombor telefon 
  • email
  • bukti pembayaran
  • Alamat

ke email nuargto@gmail.com

Sekian, Terima kasih.

Ikhlas dari saya..


Anuar
www.myhomestay4u.net
www.coretananuar.com

P/S: Sebenarnya rasa berat juga nak lepaskan 54 keping duit syiling RM1 lama ni.... kalau boleh jual sekeping RM2,000, dapat jual 54 keping dah boleh dapat RM108,000...  

Tapi, sebagai tanda penghargaan saya kepada orang yang sanggup membeli ebook ini melalui link affiliate saya, saya sanggup beriakannya sebagai hadiah.. Harap anda tak lepaskan peluang keemasan ini..

0 comments:

Catat Ulasan

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra