Khamis, 15 Disember 2011

Keputusan Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular Minggu ke 11 & 14 (Gantian)

with 0 Comment

Hari ini 15 Disember 2011 merupakan hari Terakhir tempoh Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular ini diadakan.. Ini bermaksud tiada entri baru akan dihasilkan sebagai tempat para pengundi menulis undian di blog Coretan Anuar.. 


Tetapi sekiranya masih terdapat  para peserta yang ingin meningkatkan undian anda... Anda masih
boleh melakukan sedemikian menerusi laman web Facebook dengan klik pada Banner di bawah: 

Anda boleh terus mendapatkan undian melalui Facebook di Group Gedung Ilmu sehingga jam 12 tengah malam ini... Selepas itu undian akan ditutup...

Baiklah tanpa melengahkan masa lagi, saya ingin mengumumkan Keputusan Pertandingan ABPP Cabaran Minggu ke 11 dan 14 (gantian) yang merupakan tempat undian terakhir pertandingan ini bagi tahun 2011..

Keputusan Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular untuk cabaran pada minggu ke 11 dan 14 dimenangi oleh...


pemilik blog bernombor  427)  Nadya Bubble  yang berjaya memperolehi sebanyak 164 undian... dan pemilik blog bernombor 314) What I Want To Share yang telah berjaya mendapat sebanyak 132 undian...

Tahniah diucapkan kepada pemilik blog Nadya Bubble   dan What I Want To Share di atas kemenangan tersebut... Hadiah yang berjaya  Nadya Bubble  menangi adalah seunit Tali Leher sumbangan  Syarikat Angsa Delima Sdn Bhd (Klik Di SIni)


Manakala hadiah yang dimenangi oleh pemilik blog What I Want To Share ialah Kain Pasang 4 meter (seperti dalam gambar di bawah) sumbangan blog Discount-Hari2 (klik di sini ).. 


Bagi kategori banner yang mendapat undian tertinggi pada minggu ke 11 Dan 14 dimenangi oleh pemilik blog shahjiehan.com yang telah berjaya memperolehi sebanyak 7 undian... 
Tahniah diucapkan kepada pemilik blog shahjiehan.com kerana banner blog beliau telah mendapat undian tertinggi pada minggu ke 11 dan 14..


Dengan ini maka berakhirlah sudah Undian Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular yang dilakukan di Blog Coretan Anuar..  Terima kasih saya ucapkan kepada para peserta yang sudi menyertai Pertandingan ini..

Terima kasih juga saya ucapkan kepada para penaja Pertandingan ini... Tanpa sokongan daripada para penaja, tentu agak sukar untuk saya menyediakan kesemua hadiah-hadiah untuk Pertandingan ini...

Berikut merupakan senarai penaja yang sudi menyumbangkan Hadiah untuk menjayakan Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular..

Ads by Nuffnang

 
::: Net KL
 Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH


::: Bio AsliSelain itu, tidak lupa juga saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada para pengundi yang sudi mengundi blog pilihan anda.. Tanpa undian anda, pertandingan ini tidak akan dapat berjalan dengan jayanya.. 

Jadi sama-samalah kita nantikan hasil undian dan sokongan anda kepada blog-blog yang anda minati.. Semoga anda telah membuat undian yang tepat... dan seterusnya membantu blog yang anda minati memenangi hadiah utama Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular....  

0 comments:

Catat Ulasan

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra