Jumaat, 9 September 2011

Keputusan Undian Minggu Ke 12 dan Tempat Undian Minggu ke 13 & 14 (9-17 September 2011)

with 39 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Terlebih dahulu saya memohon maaf disebabkan lama tak update blog..  Waktu hari raya pada kali ni agak sibuk dengan aktiviti beraya.. Sibuk makan ketupat, lemang, rendang, sate, kuih muih, kutip duit raya dan sebagainya..  

Maklumlah ini kali pertama saya dan keluarga menyambut hari raya setelah berpindah ke semenanjung.... Jadi banyaklah perancangan jalan-jalan beraya ke sana ke sini....

Tambahan pula adik ipar saya dapat sambung belajar di UTHM, dan mendaftar pada 7 September 2011... Saya yang agak suka berjalan ni pun join sekali pergi ke UTHM untuk menghantar beliau dan sekali dengan jalan-jalan raya.. Sambil tu boleh mengamit semula kenangan-kenangan lama di tempat saya menimba ilmu daripada tahun 1999 hingga 2005. Kata orang. tempat jatuh lagikan dikenang inikan pula tempat bermain.. ;)

UTHM tetap dalam ingatan...

Ok... berbalik semula kepada tujuan utama entri ini ditulis... Jeng,jeng, jeng dengan sukacitanya  mengumumkan keputusan Undian Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular untuk minggu ke 12 adalah seperti rajah berikut...


Terdapat 3 blog mendapat undian tertinggi pada cabaran minggu ke 12 iaitu blog:


masing-masing mendapat 4 undian..

Nampak gayanya tiada peserta yang berjaya menjadi pemenang mingguan pada minggu ke 12 kali ini...

Walaubagaimanapun undian-undian yang diperolehi pada minggu ke 12, seperti biasa akan dikumpulkan untuk menentukan pemenang keseluruhan di akhir pertandingan nanti....

Blog-blog yang mendapat Undian keseluruhan tertinggi setakat ini adalah seperti rajah berikut: 


Sekarang ni baru minggu ke 12.. Jadi ada lebih kurang 10 minggu untuk menentukan pemenang keseluruhan Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular...

Semua blog masih ada harapan untuk menjadi pemenang.. Dengan syarat mengundi secara konsisten pada setiap minggu... Tanpa undian, macamana nak menang.. Betul tak??

Banner yang mendapat undian tertinggi pada minggu ke 12 pula adalah seprti berikut:


Fuh.. Blog sembang hari2 yang terpilih mendapat undian tertinggi dengan hanya 2 undian... Nak buat macamana, kena terima sahajalah.. Sebab banner blog femes yang lain dah tiada orang yang sudi mengundi... 

Namun begitu tiada hadiah mingguan di berikan untuk banner yang mendapat banyak undian.. Cuma ada hadiah keseluruhan sahaja untuk banner yang mendapat paling banyak undian sepanjang pertandingan ini berlangsung...

Nak tahu lebih lanjut tentang Blog Sembang Hari2, bolehlah klik pada banner di bawah...


Seperti juga undian blog...Undian banner pada setiap minggu juga akan dikumpul untuk menentukan undian banner terbanyak pada penghujung pertandingan ini...


Sekarang ni Banner blog Cik Bulat yang mendahului peserta-peserta lain... tahniah Cik Bulat.. Teruskan kecemerlangan anda untuk berpeluang memenangi Hadiah banner paling menarik berupa wang tunai RM200..

Tempat Undian Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular di buka semula untuk minggu ke 13 dan minggu ke 14... Jadi tempoh undian pada kali ini agak lama iaitu pada 9 hingga  17 September 2011...

Disebabkan tempoh undian agak panjang, maka hadiah yang disediakan juga agak menarik iaitu seunit



Hadiah ini disumbangkan oleh blog Daniashop (Klik Di Sini)

Chantique Collagen Drink (Klik Di Sini) merupakan produk minuman kesihatan yang mempunyai banyak khasiat.. kalau nak tahu lebih lanjut tentang khasiatnya, anda boleh layari blog Daniashop (Klik Di Sini)

Hadiah yang tidak mempunyai pemenang pada minggu lepas juga akan diberikan kepada pemenang yang mendapat undian paling banyak pada kali ini...



Jadi blog yang berjaya meraih undian terbanyak pada minggu ini, akan berpeluang memenangi 3 hadiah yang disediakan sekali gus iaitu:

2 buah buku keusahawanan berbahasa Inggeris sumbangan blog sembang Hari2 (klik Di Sini) dan Chantique Collagen Drink (Klik Di Sini) sumbangan blog Daniashop (Klik Di Sini)

SELAMAT BERJAYA...

Jadi kepada para pengunjung blog coretan Anuar.. jangan lupa untuk mengundi blog yang anda minati dalam senarai berikut:


Cara nak mengundi mudah sahaja.. Anda hanya perlu menaip nombor peserta berserta url blog pada ruangan komen entri ini.. Kalau nak tahu lebih lanjut tentang cara nak mengundi, anda boleh klik pada pautan di bawah :



Anda Juga Mungkin Meminati:
Kaedah Menentukan Pemenang Pertandingan
Al-Kisah 1: Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular (Klik Di Sini) 
Al-Kisah 2: Pertandingan Anugerah Blog Paling Popula (Klik Di Sini)
Pendaftaran Pertandingan Anugerah Blog Paling Popula (Klik Di Sini)
Bagaimana Untuk Mengundi Blog Pilihan Anda?? (Klik Di Sini)
Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular Dapat Menjana Trafik Ke Blog Anda?? (Klik Di SIni)
Apakah Sumbangan Atau Kebaikan Pertandingan Ini Kepada Rakyat Malaysia
Mohon Peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular Menyemak Status Pendaftaran Blog Anda
Tips Blogging: Semak kelajuan “Loading Page” Blog Anda

39 ulasan:

  1. Blog pilihan saya:

    314)http://nurulimankehidupan.blogspot.com

    BalasPadam
  2. Blog pilihan saya:

    314)http://nurulimankehidupan.blogspot.com

    BalasPadam
  3. Blog pilihan saya:

    314)http://nurulimankehidupan.blogspot.com

    BalasPadam
  4. Blog pilihan saya:

    314)http://nurulimankehidupan.blogspot.com

    BalasPadam
  5. bagaimana nak masuk senarai pertandingan blog popular?

    BalasPadam
  6. Nak masuk senarai boleh tak?...hehe

    BalasPadam
  7. wahhh semakin mencabar ni...huhuhu

    BalasPadam
  8. Blog pilihan saya:

    258)http://madammondoq.com/

    BalasPadam
  9. Blog pilihan saya:

    258)http://madammondoq.com/

    BalasPadam
  10. Blog pilihan saya:

    258)http://madammondoq.com/

    BalasPadam
  11. Blog pilihan saya:

    258)http://madammondoq.com/

    BalasPadam
  12. Blog pilihan saya:

    258)http://madammondoq.com/

    BalasPadam
  13. Blog pilihan saya:

    258)http://madammondoq.com/

    BalasPadam
  14. Blog pilihan saya:

    258)http://madammondoq.com/

    BalasPadam
  15. Blog pilihan saya:

    258)http://madammondoq.com/

    BalasPadam
  16. Blog pilihan saya:

    258)http://madammondoq.com/

    BalasPadam
  17. Blog pilihan saya:

    314)http://nurulimankehidupan.blogspot.com

    BalasPadam
  18. Blog pilihan saya:

    314)http://nurulimankehidupan.blogspot.com

    BalasPadam
  19. Blog pilihan saya:

    314)http://nurulimankehidupan.blogspot.com

    BalasPadam
  20. Blog pilihan saya:

    314)http://nurulimankehidupan.blogspot.com

    BalasPadam
  21. Blog pilihan saya minggu ini
    5) http://www.sjiehan.com/

    Banner pilihan.
    5) http://www.sjiehan.com/

    BalasPadam
  22. Blog pilihan saya minggu ini
    5) http://www.sjiehan.com/

    Banner pilihan.
    5) http://www.sjiehan.com/

    BalasPadam
  23. Kepada rakan-rakan blogger yang baru nak masuk dalam senarai pertandingan sangat dialu-alukan... Boleh mendaftar dalam mana-mana entri pertandingan dan memenuhi syarat pendaftaran yang ditetapkan... Senarai tambahan terbaru akan dikeluarkan setelah terdapat lebih 20 orang peserta baru yang mendaftar...

    BalasPadam
  24. 5 blog pilihan saya minggu ini:

    1) http://sembanghari2.blogspot.com
    2) http://Discount-hari2.blogspot.com
    6) http://lanunsepet.blogspot.com/
    49) http://robot-geek.blogspot.com
    51) http://www.mohdfaiz.co.cc

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    1) http://sembanghari2.blogspot.com

    BalasPadam
  25. 5 blog pilihan saya minggu ini:

    1) http://sembanghari2.blogspot.com
    2) http://Discount-hari2.blogspot.com
    6) http://lanunsepet.blogspot.com/
    49) http://robot-geek.blogspot.com
    51) http://www.mohdfaiz.co.cc

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    1) http://sembanghari2.blogspot.com

    BalasPadam
  26. Blog pilihan saya:

    314)http://nurulimankehidupan.blogspot.com

    BalasPadam
  27. nk daftar http://shahjiehan.blogspot.com/

    dan engine.my

    BalasPadam
  28. 5 blog pilihan saya minggu ini:

    49) http://robot-geek.blogspot.com
    1) http://sembanghari2.blogspot.com
    2) http://Discount-hari2.blogspot.com
    9) http://tiefazatie.blogspot.com/
    7) http://mamiuyun.blogspot.com

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    1) http://sembanghari2.blogspot.com

    BalasPadam
  29. 49) http://robot-geek.blogspot.com
    1) http://sembanghari2.blogspot.com
    2) http://Discount-hari2.blogspot.com
    9) http://tiefazatie.blogspot.com/
    7) http://mamiuyun.blogspot.com

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    1) http://sembanghari2.blogspot.com

    BalasPadam
  30. Blog pilihan saya minggu ini
    5) http://www.sjiehan.com/

    Banner pilihan.
    5) http://www.sjiehan.com/

    BalasPadam
  31. Blog pilihan saya minggu ini
    5) http://www.sjiehan.com/

    Banner pilihan.
    5) http://www.sjiehan.com/

    BalasPadam
  32. Blog pilihan saya minggu ini
    5) http://www.sjiehan.com/

    Banner pilihan.
    5) http://www.sjiehan.com/

    BalasPadam
  33. Blog pilihan saya:

    314)http://nurulimankehidupan.blogspot.com

    BalasPadam
  34. Blog pilihan saya:

    314)http://nurulimankehidupan.blogspot.com

    BalasPadam
  35. 5 blog pilihan saya minggu ini:

    1) http://sembanghari2.blogspot.com
    2) http://Discount-hari2.blogspot.com
    9) http://tiefazatie.blogspot.com/
    7) http://mamiuyun.blogspot.com
    258)http://madammondoq.com/

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    9) http://tiefazatie.blogspot.com/

    BalasPadam
  36. blog pilihan saya minggu ini:
    9)http://tiefazatie.blogspot.com/

    BalasPadam
  37. blog pilihan saya minggu ini:
    9)http://tiefazatie.blogspot.com/

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    9)http://tiefazatie.blogspot.com/

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra