Ahad, 25 September 2011

Keputusan PABPP Minggu ke 15 Dan Tempat Undian Minggu ke 16 (26 Sept - 1 Oktober 2011)

with 49 comments
Assalamualaikum da Salam Sejahtera...

Bersyukur kita pada hari ini kerana dikurniakan nikmat untuk terus bernafas di muka bumi ini... Dan diharap semoga anda berada dalam keadaan sihat-sihat sejahtera dalam meniti hari-hari baru dalam kehidupan anda seharian...

Semoga hari ini lebih baik daripada semalam dan semoga esok lebih baik daripada hari ini... Insya Allah...

Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular semakin hampir sampai ke penghujungnya... Terasa begitu cepat benar masa berlalu.. Dan saya dah tak sabar nak menunggu apakah kesudahannya pertandingan ini?? Dan blog manakah yang berjaya memenangi hadiah utama Pertandingan ini???

Adakah blog yang sedia ada dalam senarai Pertandingan... Ataupun adakah mungkin ada blog baru yang masuk sahaja mendaftar dan terus berjaya meraih undian yang memberangsangkan... Jadi sama-samalah kita menunggu sehingga tempoh pertandingan ini tamat...

Tanpa melengahkan masa lagi saya ingin mengumumkan Keputusan Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular untuk cabaran pada minggu ke 15 (Tempoh pertandingan 19-24 September 2011)...

Cabaran tersebut dimenangi oleh....


Blog nurulimankehidupan atau What I Want To Share yang telah berjaya memperolehi 8 undian..

Tahniah diucapkan kepada pemilik blog nurulimankehidupan di atas kemenangan tersebut... Hadiah yang berjaya dimenangi untuk cabaran pada minggu ini adalah.. 

Chantique Collagen Drink... Sumbangan Blog Daniashop (Klik Di SIni)

Hadiah yang berjaya dimenangi akan diposkan oleh pemilik Blog Daniashop (Klik Di SIni) iaitu Puan Rozi.. Jadi untuk maklumat lebih lanjut tentang Chantique Colagen Drink dan Pn. Rozi, anda boleh mengunjungi blog beliau..

Seterusnya diumumkan Keputusan Undian Banner tertinggi pada minggu ini... 

Banner yang mendapat undian tertinggi pada minggu ini dimenangi oleh


Blog Sembang Hari2 dengan memperolehi sebanyak 4 undian...

Seperti biasa tiada hadiah mingguan yang disediakan untuk banner yang mendapat undian tertinggi mingguan.. Namun begitu, ada hadiah yang menanti pemenang keseluruhan bagi banner yang mendapat undian tertinggi di sepanjang pertandingan ini diadakan...

Jadi tamatlah sudah untuk tempoh pertandingan pada minggu ke 15... Sekarang kita buka buku baru... Iaitu Cabaran Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular pada minggu ke 16..

Cabaran ini akan bermula pada 26 September dan berakhir pada 1 Oktober 2011..

Hadiah yang dipertandingkan untuk cabaran pada kali ini adalah...

Chantique Collagen Drink... Sumbangan Blog Daniashop (Klik Di SIni)


Jadi, jom ramai-ramai kita memeriahkan Pertandingan ini dengan mengundi blog yang anda minati dalam 365 senarai berikut:


(Klik pada pautan-pautan di atas untuk mengetahui nombor dan URL peserta yang bertanding)

Cara untuk mengundi blog pilihan anda, mudah sahaja... Anda hanya perlu menulis nombor pendaftaran peserta berserta URL mereka di ruangan komen entri ini... Nak tahu lebih lanjut terma dan syarat untuk mengundi, sila klik pada pautan berikut:



Anda Juga Mungkin Meminati:
Kaedah Menentukan Pemenang Pertandingan
Al-Kisah 1: Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular (Klik Di Sini) 
Al-Kisah 2: Pertandingan Anugerah Blog Paling Popula (Klik Di Sini)
Pendaftaran Pertandingan Anugerah Blog Paling Popula (Klik Di Sini)
Bagaimana Untuk Mengundi Blog Pilihan Anda?? (Klik Di Sini)
Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular Dapat Menjana Trafik Ke Blog Anda?? (Klik Di SIni)
Apakah Sumbangan Atau Kebaikan Pertandingan Ini Kepada Rakyat Malaysia
Mohon Peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular Menyemak Status Pendaftaran Blog Anda
Tips Blogging: Semak kelajuan “Loading Page” Blog Anda

49 ulasan:

  1. uiks...ada gak ye yg camni..baru tau.. newbie..huhuhu

    jom singgah sini
    yazidy tak suka pura-pura


    Hizami Li cakap pasal daniel adie

    BalasPadam
  2. cmner nak daftar??

    http://anaz-fbloger.blogspot.com/2011/09/kisah-jamban-kampung.html

    BalasPadam
  3. salam bro saya undi 3 minggu lepas, 1 http://shahjiehan.blogspot.com/.
    2. sjiehan.com
    3. engine.my... take note yea....

    BalasPadam
  4. Blog pilihan saya minggu ini
    5) http://www.sjiehan.com/

    Banner pilihan.
    5) http://www.sjiehan.com/

    BalasPadam
  5. Blog pilihan saya minggu ini
    5) http://www.sjiehan.com/

    Banner pilihan.
    5) http://www.sjiehan.com/

    BalasPadam
  6. Blog pilihan saya minggu ini
    5) http://www.sjiehan.com/

    Banner pilihan.
    5) http://www.sjiehan.com/

    BalasPadam
  7. nk register utk engine.my boleh x

    BalasPadam
  8. tahniahla pada siapa yang menang tu

    BalasPadam
  9. 5 blog pilihan saya minggu ini:

    1) http://sembanghari2.blogspot.com
    2) http://Discount-hari2.blogspot.com
    9) http://tiefazatie.blogspot.com/
    7) http://mamiuyun.blogspot.com
    258)http://madammondoq.com/

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    9) http://tiefazatie.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. blog pilihan saya minggu ini:
    9)http://tiefazatie.blogspot.com/

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    9)http://tiefazatie.blogspot.com/

    BalasPadam
  11. blog pilihan saya minggu ini:
    9)http://tiefazatie.blogspot.com/

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    9)http://tiefazatie.blogspot.com/

    BalasPadam
  12. blog pilihan saya minggu ini:
    9)http://tiefazatie.blogspot.com/

    BalasPadam
  13. Banner pilihan saya minggu ini:
    9)http://tiefazatie.blogspot.com/

    BalasPadam
  14. blog pilihan saya minggu ini:
    9)http://tiefazatie.blogspot.com/

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    9)http://tiefazatie.blogspot.com/

    BalasPadam
  15. Blog pilihan saya:

    314)http://nurulimankehidupan.blogspot.com

    BalasPadam
  16. Blog pilihan saya:

    314)http://nurulimankehidupan.blogspot.com

    BalasPadam
  17. Blog pilihan saya:

    314)http://nurulimankehidupan.blogspot.com

    BalasPadam
  18. Blog pilihan saya:

    314)http://nurulimankehidupan.blogspot.com

    BalasPadam
  19. blog pilihan saya minggu ini:
    9)http://tiefazatie.blogspot.com/

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    9)http://tiefazatie.blogspot.com/

    BalasPadam
  20. blog pilihan :
    9)http://tiefazatie.blogspot.com/

    banner pilihan :
    9) http://tiefazatie.blogspot.com/

    BalasPadam
  21. Blog pilihan saya:

    314)http://nurulimankehidupan.blogspot.com

    BalasPadam
  22. Blog pilihan saya:

    314)http://nurulimankehidupan.blogspot.com

    BalasPadam
  23. Blog pilihan saya:

    314)http://nurulimankehidupan.blogspot.com

    BalasPadam
  24. blog pilihan :
    9)http://tiefazatie.blogspot.com/

    banner pilihan :
    9) http://tiefazatie.blogspot.com/

    BalasPadam
  25. blog pilihan :
    9)http://tiefazatie.blogspot.com/

    banner pilihan :
    9) http://tiefazatie.blogspot.com/

    BalasPadam
  26. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  27. Thanks for visiting my blog but I cant join this contest as my blog isnt that good for contest. I just write it for fun and sharing knowledge I have with my friends. Glad somebody do read my blog.

    That's all I want to comment.

    Bye.

    BalasPadam
  28. 5 blog pilihan saya minggu ini:

    6) http://lanunsepet.blogspot.com
    1) http://sembanghari2.blogspot.com
    2) http://Discount-hari2.blogspot.com
    9) http://tiefazatie.blogspot.com/
    7) http://mamiuyun.blogspot.com

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    1) http://sembanghari2.blogspot.com

    BalasPadam
  29. 5 blog pilihan saya minggu ini:

    1) http://sembanghari2.blogspot.com
    2) http://Discount-hari2.blogspot.com
    6) http://lanunsepet.blogspot.com/
    49) http://robot-geek.blogspot.com
    51) http://www.mohdfaiz.co.cc

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    1) http://sembanghari2.blogspot.com

    BalasPadam
  30. 5 blog pilihan saya minggu ini:

    6) http://lanunsepet.blogspot.com
    1) http://sembanghari2.blogspot.com
    2) http://Discount-hari2.blogspot.com
    9) http://tiefazatie.blogspot.com/
    7) http://mamiuyun.blogspot.com

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    1) http://sembanghari2.blogspot.com

    BalasPadam
  31. 5 blog pilihan saya minggu ini:

    1) http://sembanghari2.blogspot.com
    2) http://Discount-hari2.blogspot.com
    6) http://lanunsepet.blogspot.com/
    49) http://robot-geek.blogspot.com
    51) http://www.mohdfaiz.co.cc

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    1) http://sembanghari2.blogspot.com

    BalasPadam
  32. Assalamalaikum .... Terima kasih kerana sudi singgah ke laman Herba dan Tumbuhan saya.

    Bagaimana dapat saya serta pertandingan blog ini?

    BalasPadam
  33. Blog pilihan saya:

    314)http://nurulimankehidupan.blogspot.com

    BalasPadam
  34. Blog pilihan saya:

    314)http://nurulimankehidupan.blogspot.com

    BalasPadam
  35. Blog pilihan saya:

    314)http://nurulimankehidupan.blogspot.com

    BalasPadam
  36. Blog pilihan saya:

    314)http://nurulimankehidupan.blogspot.com

    BalasPadam
  37. Blog pilihan saya:

    314)http://nurulimankehidupan.blogspot.com

    BalasPadam
  38. "blog pilihan saya minggu ini:
    9)http://tiefazatie.blogspot.com/
    1 banner pilihan saya minggu ini:
    9)http://tiefazatie.blogspot.com/"

    BalasPadam
  39. blog sy tak cukup popular lah anwar..segan r..hehehe

    BalasPadam
  40. hye ! sekadar sukesuke nak join ! hehe

    http://lalalapunyer.blogspot.com/

    BalasPadam
  41. macam mane nak join bnda ni??still xpaham..heee..sy budak baru nk celik2 dalam dunia belog ni...

    BalasPadam
  42. Blog pilihan saya:

    314)http://nurulimankehidupan.blogspot.com

    BalasPadam
  43. Blog pilihan saya:

    314)http://nurulimankehidupan.blogspot.com

    BalasPadam
  44. Blog pilihan saya minggu ini
    5) http://www.sjiehan.com/

    Banner pilihan.
    5) http://www.sjiehan.com/

    BalasPadam
  45. Blog pilihan saya minggu ini
    5) http://www.sjiehan.com/

    Banner pilihan.
    5) http://www.sjiehan.com/

    BalasPadam
  46. Blog pilihan saya minggu ini
    5) http://www.sjiehan.com/

    Banner pilihan.
    5) http://www.sjiehan.com/

    BalasPadam
  47. Blog pilihan saya minggu ini
    5) http://www.sjiehan.com/

    Banner pilihan.
    5) sjiehan.com

    BalasPadam
  48. Blog pilihan saya minggu ini ...
    5) http://www.sjiehan.com/

    Banner pilihan...
    5) sjiehan.com

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra