Selasa, 26 Julai 2011

Tempat Undian Pada Minggu Ke 7 (25 Julai - 30 Julai 2011) dan keputusan Cabaran Minggu ke 6

with 30 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Pada kali ini saya ingin mengumumkan keputusan Cabaran Minggu ke 6 Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular..

Senarai blog yang berjaya meraih undian untuk cabaran minggu ke 6 adalah seperti berikut:-


Tahniah diucapkan kepada blog Sjiehan.com kerana telah berjaya meraih undian tertinggi untuk Cabaran Anugerah Blog Paling Popular minggu ke 6..

Dan tahniah juga diucapkan kerana berjaya meraih undian tertinggi untuk cabaran dua minggu berturut-turut..

Sebagai pemenang cabaran minggu ke 6 beliau berjaya memenangi hadiah sebuah beg sisi yang disumbangkan oleh blog Sembang hari2 :-



Senarai banner yang berjaya meraih undian pada minggu ke 6 adalah seperti berikut:


Dan banner yang berjaya meraih undian tertinggi tak lain dan tak bukan adalah....



Sekali lagi tahniah diucapkan kepada blog Sjiehan.com.. kerana turut berjaya meraih undian banner pilihan minggu ke 6..

Pertandingan ini diteruskan untuk cabaran minggu ke 7.. Cabaran minggu ke 7 akan bermula pada 26 Julai dan akan berakhir pada 30 Julai 2011..

Hadiah yang disediakan untuk Cabaran Minggu ke 7 adalah seperti berikut:

Tali Leher berwarna Merah..

Hadiah ini disumbangkan oleh Syarikat Angsa Delima Sdn. Bhd. (Klik Di Sini)

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan hadiah ini jangan lupa untuk mengundi blog anda sendiri atau mengalu-alaukan pengunjung blog anda untuk mengundi..

Selain hadiah cabaran minggu ini.. masih banyak lagi hadiah yang disediakan untuk pemenang cabaran mingguan dan pemenang keseluruhan Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular..

Nak tahu senarai keseluruhan hadiah yang disediakan, boleh klik pada pautan berikut:

Hadiah Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular 

Cara nak mengundi blog pilihan anda.. Mudah sahaja..

Anda hanya pelu menaip nombor pendaftaran blog pilihan anda berserta URL nya di ruangan komen entri ini..
Tarikh tutup undian untuk cabaran minggu ke 7 adalah pada 30 Julai 2011 pada jam 12 malam..

Jom undi blog pilihan anda.. Berikut merupakan senarai keseluruhan peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular untuk rujukan anda:

Senarai Peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular (No. 1-50) 
Senarai Peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular (No. 51-100) 
Senarai Peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular (No. 101-150) 
Senarai Peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular (No. 151-200) 
Senarai Peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular (No. 201-250) 
Senarai Peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular (No. 251-300) 



Anda Juga Mungkin Meminati:
Kaedah Menentukan Pemenang Pertandingan
Al-Kisah 1: Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular (Klik Di Sini) 
Al-Kisah 2: Pertandingan Anugerah Blog Paling Popula (Klik Di Sini)
Pendaftaran Pertandingan Anugerah Blog Paling Popula (Klik Di Sini)
Bagaimana Untuk Mengundi Blog Pilihan Anda?? (Klik Di Sini)
Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular Dapat Menjana Trafik Ke Blog Anda?? (Klik Di SIni)
Apakah Sumbangan Atau Kebaikan Pertandingan Ini Kepada Rakyat Malaysia
Mohon Peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular Menyemak Status Pendaftaran Blog Anda
Tips Blogging: Semak kelajuan “Loading Page” Blog Anda

30 ulasan:

  1. Blog pilihan saya minggu ini
    5) http://www.sjiehan.com/

    Banner pilihan.
    5) http://www.sjiehan.com/

    BalasPadam
  2. thanks to Bro anuar marsib kerana menganjurkan anugerah ini... moga allah murahkan lagi rezeki bro....!

    BalasPadam
  3. Blog pilihan saya minggu ini
    5) http://www.sjiehan.com/

    Banner pilihan.
    5) http://www.sjiehan.com/

    BalasPadam
  4. blog pilihan saya minggu ini
    5) http://www.sjiehan.com/

    Banner pilihan.
    5) http://www.sjiehan.com/

    BalasPadam
  5. Blog pilihan saya minggu ini
    5) http://www.sjiehan.com/

    Banner pilihan.
    5) http://www.sjiehan.com/

    BalasPadam
  6. Blog pilihan saya minggu ini
    5) http://www.sjiehan.com/

    Banner pilihan.
    5) http://www.sjiehan.com/

    BalasPadam
  7. Blog pilihan saya minggu ini
    5) http://www.sjiehan.com/

    Banner pilihan.
    5) http://www.sjiehan.com/

    BalasPadam
  8. Blog pilihan saya minggu ini
    5) http://www.sjiehan.com/

    Banner pilihan.
    5) http://www.sjiehan.com/

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  10. wah..konpem la die menang lg..hee

    Blog pilihan saya minggu ini
    9) http://tiefazatie.blogspot.com/
    58)http://puanbee.com/
    15)http://rafinamimi.com/
    1)http://sembanghari2.blogspot.com/
    2)http://discount-hari2.blogspot.com/

    Banner pilihan.
    9) http://tiefazatie.blogspot.com/

    BalasPadam
  11. thanks tiefazatie kerana mendoakan saya ;)

    BalasPadam
  12. ada gak anugerah blog paling popular...
    sry agak kekunoan sdkt sbb recently bru nk aktif2x blogging...ha3..

    salam ziarah...

    BalasPadam
  13. 5 blog pilihan saya minggu ini:

    1) http://sembanghari2.blogspot.com
    2) http://Discount-hari2.blogspot.com
    6) http://lanunsepet.blogspot.com/
    49) http://robot-geek.blogspot.com
    51) http://www.mohdfaiz.co.cc

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    1) http://sembanghari2.blogspot.com/

    BalasPadam
  14. 5 blog pilihan saya minggu ini:

    49) http://robot-geek.blogspot.com
    1) http://sembanghari2.blogspot.com
    2) http://Discount-hari2.blogspot.com
    9) http://tiefazatie.blogspot.com/
    7) http://mamiuyun.blogspot.com

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    49) http://robot-geek.blogspot.com

    BalasPadam
  15. 5 blog pilihan saya minggu ini:

    1) http://sembanghari2.blogspot.com
    2) http://Discount-hari2.blogspot.com
    6) http://lanunsepet.blogspot.com/
    49) http://robot-geek.blogspot.com
    51) http://www.mohdfaiz.co.cc

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    6) http://lanunsepet.blogspot.com/

    BalasPadam
  16. 5 blog pilihan saya minggu ini:

    1) http://sembanghari2.blogspot.com
    2) http://Discount-hari2.blogspot.com
    6) http://lanunsepet.blogspot.com/
    49) http://robot-geek.blogspot.com
    51) http://www.mohdfaiz.co.cc

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    1) http://sembanghari2.blogspot.com/

    BalasPadam
  17. salam bro.. sarung kunci dah sampai...tp beg x sampai lagi.. heee

    BalasPadam
  18. Ass.Alaikum....slm kenal sobat di Malaysia...Bgm kabar...Nice Post blog.... :) Oh Linkbanner sdh terpasang di
    http://asrulhoesein.blogspot.com/2011/05/link-exchange-bloggers.html

    Salam Blogger Indonesia
    Asrul

    BalasPadam
  19. Shahjiehan.. Beg hadiah kemenangan tu saya belum poskan lagi.. Sebab masih dalam kargo perpindahan saya..

    Barang2 saya di jangka akan sampai minggu ni.. Kalau barang sampai nanti, saya akan poskan secepat yang mungkin..

    BalasPadam
  20. Hadiah untuk pemenang minggu ke 7 ada pada saya.. Sekarang ni agak sibuk.. Nanti kalau dah free saya umumkan keputusan pemenang..

    Tapi nampak gayanya Shahjiehan juga yang menang ni..

    BalasPadam
  21. aah..lupa pula yg abg nuar baru pindah..mesti sibuk.. x pe2... bila2 free la bro... :)

    BalasPadam
  22. bagaimana cara daftarnya ?

    BalasPadam
  23. Assalamualaikum tuan rumah..nk tnya camne nak daftar ye..blog sy http://princessdlurve.blogspot.com....jemput ziarah ye...

    BalasPadam
  24. boleh masuk pertandingan ni lagi ke?

    BalasPadam
  25. http://wwwzuemygen91.blogspot.com/

    BalasPadam
  26. blog pilihan saya minggu ini

    700)www.akuadapageblog.blogspot.com
    727) http://duniakecilkuyanghijau.blogspot.com

    BalasPadam
  27. mcm mne nk join ? ta pndai la ..

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra