Ahad, 17 Julai 2011

Tempat Undian Minggu Ke 6 (18-23 Julai 2011) dan keputusan Undian Minggu ke 4

with 21 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Terlebih dahulu saya memohon maaf disebabkan hampir dua minggu tak update blog.. Saya agak sibuk sejak berpindah ke tempat baru ini.. Maklumlah baru nak mengenali persekitaran tempat tinggal dan suasana kerja di tempat yang baru..

Tambahan pula tempat kerja saya menerima tetamu dari pejabat pusat untuk membuat lawatan pemantauan pada minggu lepas.. Huh berdebar juga dibuatnya.. Nasib baik terlepas dari kena observe.. Sebabnya Dalam masa yang sama saya juga menghadiri kursus "Menyelesaikan masalah menggunakan kaedah Six-Sigma"..

Jadi saya masuk ke kelas sekadar brifing dan lakukan proses pendaftaran kursus pelajar.. kemudian sambung balik berkursus dalam politeknik sahaja..

Tapi Letih jugalah dibuatnya apabila kena bekerja dari hari Isnin sehingga hari Sabtu.. dan dari jam 8 pagi sampai 10 malam.. Tapi itulah namanya kerja.. adakalanya menuntut komitmen tambahan daripada keadaan normal..

Tapi bila difikirkan balik, rasa sedih jugalah sebab lama tak berpeluang untuk update blog.. Dan ter"miss" satu minggu tempat undian Pertandingan Anugerah Blog paling popular.. Dari minggu ke 4 terus melompat ke minggu ke enam.. nak buat macamana.. komitmen kerja lebih diutamakan.. Sebab itu sumber rezeki utama..

Tanpa melengahkan masa lagi saya mengumumkan keputusan Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular untuk minggu ke 4.. 10 peserta yang meraih undian terbanyak untuk minggu ke 4 adalah seperti berikut:-



Walaupun blog sembanghari2 seri dengan blog Shahjiehan [dot] com dengan meraih enam undian, tetapi hadiah pemenang untuk minggu ke 4 diberikan kepada blog Shahjiehan [dot]com
http://sembanghari2.blogspot.com/    Sembang Hari2             6 undian
http://www.sjiehan.com/                   Shahjiehan [dot] com      6 undian
http://discount-hari2.blogspot.com/   Discount Hari2            4 undian
http://tiefazatie.blogspot.com/           tiefazatie personal life 3 undian
http://lanunsepet.blogspot.com/        lanunsepet                      3 undian
49  http://robot-geek.blogspot.com/    robotGeek                     3 undian
58  http://puanbee.com/                      puanbeeDOTcom            2 undian
51  http://www.mohdfaiz.co.cc/          PaiZ Travelogue             2 undian
http://mamiuyun.blogspot.com/ Cute Mum - My Cute Little Dairy 1 undian
15 http://rafinamimi.com/                    rafinamimi dot com      1 undian

Tahniah diucapkan kepada pemenang pertandingan minggu ke 4.. Hadiah yang berjaya dimenangi adalah sarung kunci seperti gambar berikut..



Hadiah ini disumbang oleh Syarikat Angsa Delima (Klik Di Sini)..

Kepada rakan-rakan yang tidak berjaya memenangi cabaran pertandingan anugerah blog paling popular pada minggu ke 4.. Jangan bersedih.. boleh cuba lagi pada minggu-minggu yang seterusnya..

Masih banyak lagi hadiah mingguan untuk dimenangi.. Untuk mengetahui dengan lebih lanjut hadiah-hadiah yang disediakan, anda boleh klik pada pautan di bawah:

Hadiah Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular

Selain berjaya memenangi hadiah undian terbanyak pada minggu ke 4.. Blog  http://www.sjiehan.com/ juga berjaya mendapat undian terbanyak untuk banner pilihan pada minggu ke 4..




Sekali lagi tahniah diucapkan kepada blog http://www.sjiehan.com/ atas kejayaan tersebut..

Seterusnya cabaran Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular pada Minggu ke 6 akan dijalankan pada 18 Julai sehingga 23 Julai 2011..

Hadiah untuk cabaran pada minggu ini adalah sebuah beg sisi seperti gambar berikut:-





Kepada peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular, jangan lepaskan peluang untuk meraih undian bagi memenangi hadiah yang disediakan untuk cabaran minggu ke 6..

Hadiah untuk cabaran pada minggu ini disumbangkan oleh blog Sembang Hari2

Bagi pembaca blog ini, jangan lupa untuk mengundi blog pilihan anda dengan menaip nombor pendaftaran dan url blog pilihan anda pada ruangan komen entri ini.. Berikut merupakan senarai peserta Pertandingan anugerah blog paling popular..

 Senarai Peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular (No. 1-50)
Senarai Peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular (No. 51-100)
Senarai Peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular (No. 101-150)
Senarai Peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular (No. 151-200)
Senarai Peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular (No. 201-250)
Senarai Peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular (No. 251-300)



Anda Juga Mungkin Meminati:
Tips Blogging: Semak kelajuan “Loading Page” Blog Anda

21 ulasan:

  1. thanks bro.... syukur alhamdulillah~

    BalasPadam
  2. sian bro penat kerja...xpe..sy syudent.. penat jugak.. hehehe

    nak undi kat sini lagi ke?

    BalasPadam
  3. bro, nest time, untuk kemaskan tulisan, justify kan perenggan tu..*hujung huruf rapat ke dinding..ok?

    BalasPadam
  4. Blog pilihan saya minggu ini

    5) http://www.sjiehan.com/
    Banner pilihan.

    5) http://www.sjiehan.com/

    BalasPadam
  5. Blog pilihan saya minggu ini
    5) http://www.sjiehan.com/

    Banner pilihan.
    5) http://www.sjiehan.com/

    BalasPadam
  6. Blog pilihan saya minggu ini
    5) http://www.sjiehan.com/

    Banner pilihan.
    5) http://www.sjiehan.com/

    BalasPadam
  7. Blog pilihan saya minggu ini
    5) http://www.sjiehan.com/

    Banner pilihan.
    5) http://www.sjiehan.com/

    BalasPadam
  8. Blog pilihan saya minggu ini
    5) http://www.sjiehan.com/

    Banner pilihan.
    5) http://www.sjiehan.com/

    BalasPadam
  9. Terima kasih kepada Shahjiehan di atas teguran yang membina untuk memperbaiki kekemasan blog coretan anuar..

    Masa saya menaip, ianya kelihatan ok.. Tetapi bila saya publish post.. susunannya jadi tidak teratur..

    Biasanya kalau gunakan microsoft word untuk mencantikkan jarak antara perkataan, kita gunakan button "tab"..

    Tapi semasa menulis post di blogspot, kita tidak dapat menggunakan button "Tab" untuk mengemaskan jarak antara perkataan supaya ianya lebih teratur..

    Walaubagaimanapun, saya akan cuba memperbaiki kualiti susunan perkataan blog ini untuk entri seterusnya.. Insyaallah..

    TQVM..

    BalasPadam
  10. klo memerlukan tutorial, saya akan buatkan.. heee....

    BalasPadam
  11. bro cuma kene boldkan semua perenggan, then klik justify..

    BalasPadam
  12. haha..sy xtersenarai langsung =p eh ade pernah dftar ke blog sy ni? http://semuade.blogspot.com/

    BalasPadam
  13. 5 blog pilihan saya minggu ini:

    1) http://sembanghari2.blogspot.com
    2) http://Discount-hari2.blogspot.com
    6) http://lanunsepet.blogspot.com/
    49) http://robot-geek.blogspot.com
    51) http://www.mohdfaiz.co.cc

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    6) http://lanunsepet.blogspot.com/

    BalasPadam
  14. 5 blog pilihan saya minggu ini:

    49) http://robot-geek.blogspot.com
    1) http://sembanghari2.blogspot.com
    2) http://Discount-hari2.blogspot.com
    9) http://tiefazatie.blogspot.com/
    7) http://mamiuyun.blogspot.com

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    49) http://robot-geek.blogspot.com

    BalasPadam
  15. 5 blog pilihan saya minggu ini:

    1) http://sembanghari2.blogspot.com
    2) http://Discount-hari2.blogspot.com
    6) http://lanunsepet.blogspot.com/
    49) http://robot-geek.blogspot.com
    51) http://www.mohdfaiz.co.cc

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    1) http://sembanghari2.blogspot.com/

    BalasPadam
  16. Blog pilihan saya minggu ini
    5) http://www.sjiehan.com/

    Banner pilihan.
    5) http://www.sjiehan.com/

    BalasPadam
  17. cmne nk masuk kontest ni ...

    sekadar bertanya :)

    BalasPadam
  18. hye , blogwalking jap .
    tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
    tq :)

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra