Sabtu, 11 Jun 2011

Tempat Undian Pada Minggu Pertama (13 Jun - 18 Jun 2011)

with 32 comments
Undian pada minggu Pertama telah pun bermula.. Saya "Publishkan" entri ini lebih awal sehari sebab tak sabar nak tengok feedback pertandingan ini.. Saya selaku pihak penganjur berasa seram sejuk dibuatnya nak tunggu sampai masa pertandingan bermula...

Jadi tak salahkan saya publish entri ini lebih awal.. Setiap undian yang ditulis di ruangan komen ini akan dikira berdasarkan peraturan undian seperti berikut:

Kaedah Mengundi dan Menentukan Pemenang Pertandingan (Klik Di sini)

Hadiah cabaran pada minggu pertama ini adalah seperti gambarajah di bawah:



Beg Duit Kulit

Hadiah ini disumbangkan oleh Syarikat Angsa Delima Sdn. Bhd. (klik Di sini)

Hadiah di atas merupakan hadiah pemenang untuk peserta yang mendapat undian paling banyak pada minggu ini.. Anda boleh lihat senarai hadiah untuk minggu yang berikutnya dan juga keseluruhan hadiah pertandingan ini dengan klik pada pautan di bawah:

Hadiah Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular (Klik Di Sini)

Sebelum anda mengundi, sila kenalpasti nombor blog pilihan anda dalam senarai berikut:

Senarai Peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular (No. 1-50)
Senarai Peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular (No. 51-100)
Senarai Peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular (No. 101-150)
Senarai Peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular (No. 151-200)
Senarai Peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular (No. 201-250)
Senarai Peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular (No. 251-300)

Anda boleh mula mengundi sekarang.. Undian untuk minggu ini akan ditutup pada 18 Jun 2011 (Sabtu) tepat jam 12 tengah malam..

Selain itu anda juga boleh mengundi di Facebook dengan klik pada icon di bawah:


Anda boleh klik "like" di facebook pada mana-mana blog yang anda minati..

Semoga melalui pertandingan ini akan dapat:
Menanamkan Minat Suka Membaca dan Menulis Di Kalangan Rakyat Malaysia Melalui Bidang Penulisan Blog 


Anda Juga Mungkin Meminati:
Kaedah Menentukan Pemenang Pertandingan
Al-Kisah 1: Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular (Klik Di Sini)
Al-Kisah 2: Pertandingan Anugerah Blog Paling Popula (Klik Di Sini)
Pendaftaran Pertandingan Anugerah Blog Paling Popula (Klik Di Sini)
Bagaimana Untuk Mengundi Blog Pilihan Anda?? (Klik Di Sini)
Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular Dapat Menjana Trafik Ke Blog Anda?? (Klik Di SIni)
Apakah Sumbangan Atau Kebaikan Pertandingan Ini Kepada Rakyat Malaysia Mohon Peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular Menyemak Status Pendaftaran Blog Anda
Tips Blogging: Semak kelajuan “Loading Page” Blog Anda

32 ulasan:

  1. 5 blog pilihan saya minggu ini:

    1) http://sembanghari2.blogspot.com
    2) http://Discount-hari2.blogspot.com
    6) http://lanunsepet.blogspot.com/
    49) http://robot-geek.blogspot.com
    51) http://www.mohdfaiz.co.cc

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    6) http://lanunsepet.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. 5 blog pilihan saya minggu ini:

    49) http://robot-geek.blogspot.com
    1) http://sembanghari2.blogspot.com
    2) http://Discount-hari2.blogspot.com
    9) http://tiefazatie.blogspot.com/
    7) http://mamiuyun.blogspot.com

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    49) http://robot-geek.blogspot.com

    BalasPadam
  3. 5 blog pilihan saya minggu ini:

    6) http://lanunsepet.blogspot.com/
    1) http://sembanghari2.blogspot.com
    2) http://Discount-hari2.blogspot.com
    58)http://puanbee.com
    91)http://gilamodified.blogspot.com/

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    1) http://sembanghari2.blogspot.com

    BalasPadam
  4. 5 blog pilihan saya minggu ini:

    1) http://sembanghari2.blogspot.com
    2) http://Discount-hari2.blogspot.com
    6) http://lanunsepet.blogspot.com/
    49) http://robot-geek.blogspot.com
    51) http://www.mohdfaiz.co.cc

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    1) http://sembanghari2.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. Nak jadi penaja mudah sahaja.. kalau ada apa2 hadiah nak diberikan kepada pemenang mingguan atau pemenang keseluruan, sila maklumkan kepada saya..

    Nanti saya iklankan hadiah tersebut berserta link tuan..

    Tq..

    Entri Terkini Di Blog Saya:
    Tempat Undian Pada Minggu Pertama (13-18 Jun 2011)
    Hadiah Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular

    BalasPadam
  6. heloooo =)) happy blogging semua =))

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  9. 1 Blog Pilihan Saya Minggu Ini.

    201) http://www.nizamijam.co.cc/

    1 Banner pilihan saya

    201) http://www.nizamijam.co.cc/

    BalasPadam
  10. 1 Blog Pilihan Saya Minggu Ini.
    201) http://www.nizamijam.co.cc/

    1 Banner pilihan saya
    201) http://www.nizamijam.co.cc/

    BalasPadam
  11. 5 blog pilihan saya minggu ini:

    258) http://madammondoq.com/
    58) http://puanbee.com
    257) http://www.tetikusrusak.com/
    84) http://www.cikbulat.com
    260) http://www.izzudin.com/

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    84) http://www.cikbulat.com

    BalasPadam
  12. 5 blog pilihan saya minggu ini:

    258) http://madammondoq.com/
    58) http://puanbee.com
    257) http://www.tetikusrusak.com/
    84) http://www.cikbulat.com
    260) http://www.izzudin.com/

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    84) http://www.cikbulat.com

    BalasPadam
  13. 5 blog pilihan saya minggu ini:

    258) http://madammondoq.com/
    58) http://puanbee.com
    257) http://www.tetikusrusak.com/
    84) http://www.cikbulat.com
    260) http://www.izzudin.com/

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    84) http://www.cikbulat.com

    BalasPadam
  14. 5 blog pilihan saya minggu ini:

    258) http://madammondoq.com/
    58) http://puanbee.com
    257) http://www.tetikusrusak.com/
    84) http://www.cikbulat.com
    260) http://www.izzudin.com/

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    84) http://www.cikbulat.com

    BalasPadam
  15. Blog pilihan saya :

    58)http://puanbee.com
    258)http://madammondoq.com// madammondoq
    52)http://wacanaku2009.blogspot.com Wacanaku
    15)http://rafinamimi.com/ rafinamimi dot com
    257)http://www.tetikusrusak.com/


    Banner pilihan saya :
    9)http://tiefazatie.blogspot.com//

    BalasPadam
  16. Blog pilihan saya :

    58)http://puanbee.com
    258)http://madammondoq.com// madammondoq
    52)http://wacanaku2009.blogspot.com Wacanaku
    15)http://rafinamimi.com/ rafinamimi dot com
    257)http://www.tetikusrusak.com/


    Banner pilihan saya :
    9)http://tiefazatie.blogspot.com//

    BalasPadam
  17. blog pilihan saya minggu ini :


    58)http://puanbee.com
    258)http://madammondoq.com// madammondoq
    52)http://wacanaku2009.blogspot.com Wacanaku
    15)http://rafinamimi.com/ rafinamimi dot com
    257)http://www.tetikusrusak.com/


    Banner pilihan saya :
    9)http://tiefazatie.blogspot.com/

    BalasPadam
  18. 15) http://rafinamimi.com
    58)http://puanbee.com
    258)http://madammondoq.com// madammondoq
    52)http://wacanaku2009.blogspot.com Wacanaku
    257)http://www.tetikusrusak.com/

    Banner pilihan saya :
    9)http://tiefazatie.blogspot.com/

    BalasPadam
  19. 5 blog pilihan-

    15)http://rafinamimi.com
    201) http://www.nizamijam.co.cc/
    6) http://lanunsepet.blogspot.com/
    49) http://robot-geek.blogspot.com
    51) http://www.mohdfaiz.co.cc

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    84) http://www.cikbulat.com

    BalasPadam
  20. 1) http://sembanghari2.blogspot.com
    2) http://Discount-hari2.blogspot.com
    6) http://lanunsepet.blogspot.com/
    49) http://robot-geek.blogspot.com
    15) http://rafinamimi.com

    BalasPadam
  21. 49) http://robot-geek.blogspot.com
    1) http://sembanghari2.blogspot.com
    2) http://Discount-hari2.blogspot.com
    9) http://tiefazatie.blogspot.com/
    15) http://rafinamimi.com

    BalasPadam
  22. 1 blog pilihan saya minggu ini:

    258) http://madammondoq.com/

    1 banner pilihan saya minggu ini:

    84) http://www.cikbulat.com

    BalasPadam
  23. 1 blog pilihan saya minggu ini:

    258) http://madammondoq.com/

    1 banner pilihan saya minggu ini:

    84) http://www.cikbulat.com

    BalasPadam
  24. 1 blog pilihan saya minggu ini:

    258) http://madammondoq.com/

    1 banner pilihan saya minggu ini:

    84) http://www.cikbulat.com

    BalasPadam
  25. 5 blog pilihan saya minggu ini:

    64) http://kozumiro.blogspot.com/
    260) http://www.izzudin.com/
    115 http://melinmelin.blogspot.com/
    224) http://renelleesa.blogspot.com/
    207) http://e-datsyati.blogspot.com/

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    260) http://www.izzudin.com/

    BalasPadam
  26. 5 blog pilihan saya minggu ini:

    42) http://ustazdonut.blogspot.com/
    253) http://linmdnoor.blogspot.com/
    260) http://www.izzudin.com/
    199) http://www.dnesyasya.blogspot.com
    187) http://lienacutez.blogspot.com

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    260) http://www.izzudin.com/

    BalasPadam
  27. 5 blog pilihan saya minggu ini:

    258) http://madammondoq.com/
    58) http://puanbee.com
    257) http://www.tetikusrusak.com/
    84) http://www.cikbulat.com
    260) http://www.izzudin.com/

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    84) http://www.izzudin.com/

    BalasPadam
  28. Undi kat komen entri ni ker??

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra