Ahad, 19 Jun 2011

Tempat Undian Pada Minggu Kedua (20 Jun - 25 Jun 2011) Dan Keputusan Minggu Pertama

with 34 comments
Cabaran Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular pada minggu Pertama telah pun tamat.. Berikut merupakan senarai 10 peserta yang mendapat undian tertinggi..


258)    http://madammondoq.com/           (12 Undian)
  58)    http://puanbee.com/                      (10 Undian)
257)    http://www.tetikusrusak.com/       ( 9 Undian)
  15)    http://rafinamimi.com/                  ( 7 Undian)
260)    http://www.izzudin.com/              ( 7 Undian)
   1)    http://sembanghari2.blogspot.com/ ( 6 Undian)
   2)    http://discount-hari2.blogspot.com/ (6 Undian)
 49)    http://robot-geek.blogspot.com/      ( 6 Undian)
   6)    http://lanunsepet.blogspot.com/     ( 5 Undian)
 84)    http://www.cikbulat.com/              ( 5 Undian)

Jadi dengan sukacitanya saya mengumumkan.. Pemenang Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular bagi cabaran untuk minggu pertama dimenangi oleh peserta bernombor 258) Madammondoq kerana telah berjaya meraih undian tertinggi iaitu sebanyak 12 undian..

Tahniah diucapkan kepada blog Madammondoq di atas kemenangan tersebut.. Hadiah yang berjaya beliau menangi adalah sebuah beg duit.. Seperti dalam gambar tersebut.. 


Kepada pemilik blog Mamamondoq sila emailkan kepada saya Nama Penuh, Nombor telefon dan alamat untuk tujuan penghantaran hadiah..

Hadiah ini disumbangkan oleh Syarikat Angsa Delima Sdn. Bhd. (Klik Di Sini)

Manakala Banner pilihan pada minggu pertama dimenangi oleh :


Peserta bernombor 84) http://www.cikbulat.com/ yang telah berjaya mendapat 8 undian..
                                             

Tahniah diucapkan kepada Cik Bulat.. Namun begitu tiada hadiah yang diperuntukkan untuk pemenang banner pilihan mingguan.. Cuba dapat peluang untuk memaparkan Banner sahaja... Walaubagaimanapun Tahniah sekali lagi diucapkan buat para pemenang..

Bagi para peserta yang tidak berjaya memenangi hadiah Untuk Cabaran pada minggu pertama, jangan bersedih.. Masih ada 21 hadiah mingguan lagi untuk dimenangi.. Disamping hadiah-hadiah pemenang keseluruhan yang ditentukan melalui jumlah undian yang dikumpulkan dari minggu pertama sehingga minggu ke 22 dan juga undian di Facebook..
Jadi kita buka satu lembaran baru.. Degan menyahut Cabaran Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular pada minggu ke 2.. Cabaran ini bermula pada 20 Jun 2011 (Isnin) dan akan berakhir pada 25 Jun 2011 (Sabtu)..

Peserta yang berjaya mendapat undian tertinggi dalam cabaran ini akan memenangi sebuah beg duit berwarna hitam seperti gambarajah di bawah...



Hadiah ini juga disumbangkan oleh Syarikat Angsa Delima Sdn. Bhd. (Klik Di Sini)

Setinggi penghargaan terima kasih saya ucapkan kepada penaja hadiah pada minggu ini..

Jadi kepada semua peserta jangan lepaskan peluang untuk bersaing secara sihat.. bagi memenangi hadiah untuk cabaran pada minggu ini..

Tulis entri yang menarik di blog anda, dan minta pembaca blog anda untuk mengundi anda.. Supaya berpeluang menjadi Pemenang Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular.. yang menyajikan hadiah menarik seperti berikut:
Hadiah Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular

Sekiranya anda berminat untuk mengundi, sila kenal pasti nombor pendaftaran blog pilihan anda berserta URLnya sekali.. dan taip undian anda di ruangan komen entri ini.. Berikut merupakan senarai peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular..

Senarai Peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular (No. 1-50)
Senarai Peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular (No. 51-100)
Senarai Peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular (No. 101-150)
Senarai Peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular (No. 151-200)
Senarai Peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular (No. 201-250)
Senarai Peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular (No. 251-300)

Selain itu, Anda juga boleh mengundi blog pilihan anda di Facebook dengan klik pada icon di bawah:


Anda boleh klik "like" di facebook pada mana-mana blog yang anda minati..

Semoga Pertandingan ini berjaya mencapai Objektifnya iaitu:
Menanamkan Minat Suka Membaca Dan Menulis Di Kalangan Rakyat Malaysia Melalui Bidang Penulisan Blog..


Anda Juga Mungkin Meminati:
Kaedah Menentukan Pemenang Pertandingan
Al-Kisah 1: Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular (Klik Di Sini)
Al-Kisah 2: Pertandingan Anugerah Blog Paling Popula (Klik Di Sini)
Pendaftaran Pertandingan Anugerah Blog Paling Popula (Klik Di Sini)
Bagaimana Untuk Mengundi Blog Pilihan Anda?? (Klik Di Sini)
Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular Dapat Menjana Trafik Ke Blog Anda?? (Klik Di SIni) Apakah Sumbangan Atau Kebaikan Pertandingan Ini Kepada Rakyat Malaysia
Mohon Peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular Menyemak Status Pendaftaran Blog Anda Tips Blogging: Semak kelajuan “Loading Page” Blog Anda

34 ulasan:

  1. Alhamdulillah, terima kasih ! CB tak tahu sebenarnya macam mana nak suruh orang undi sebab keliru dengan terma. btw. Thanks Cik Anuar =D

    BalasPadam
  2. 5 blog pilihan saya minggu ini:

    1) http://sembanghari2.blogspot.com
    2) http://Discount-hari2.blogspot.com
    6) http://lanunsepet.blogspot.com/
    49) http://robot-geek.blogspot.com
    51) http://www.mohdfaiz.co.cc

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    6) http://lanunsepet.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. 5 blog pilihan saya minggu ini:

    49) http://robot-geek.blogspot.com
    1) http://sembanghari2.blogspot.com
    2) http://Discount-hari2.blogspot.com
    9) http://tiefazatie.blogspot.com/
    7) http://mamiuyun.blogspot.com

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    49) http://robot-geek.blogspot.com

    BalasPadam
  5. Nizam Ijam..

    Facebook punya like tidak dikira utk cabaran hadiah mingguan.. Tapi akan dikira untuk pemenang keseluruhan...

    Jumlah undian dikira untuk 23 kali.. 22 undian mingguan di blog.. dan dijumlahkan dengan satu jumlah undian di facebook... ;)

    BalasPadam
  6. wah!! tak sangka boleh menang!! thanks pd semua yg sudi mengundi dan thanks a lot pada tuan rumah yek. teruskan mengundi dan menyokong madam!! hehe..

    BalasPadam
  7. 5 blog pilihan saya minggu ini:

    258) http://madammondoq.com/
    58) http://puanbee.com
    257) http://www.tetikusrusak.com/
    84) http://www.cikbulat.com
    260) http://www.izzudin.com/

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    84) http://www.cikbulat.com

    BalasPadam
  8. 5 blog pilihan saya minggu ini:

    258) http://madammondoq.com/
    58) http://puanbee.com
    257) http://www.tetikusrusak.com/
    84) http://www.cikbulat.com
    260) http://www.izzudin.com/

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    84) http://www.cikbulat.com

    BalasPadam
  9. 1 blog pilihan saya minggu ini:

    258) http://madammondoq.com/

    1 banner pilihan saya minggu ini:

    84) http://www.cikbulat.com

    BalasPadam
  10. 1 blog pilihan saya minggu ini:

    258) http://madammondoq.com/

    1 banner pilihan saya minggu ini:

    84) http://www.cikbulat.com

    BalasPadam
  11. 1 blog pilihan saya minggu ini:

    258) http://madammondoq.com/

    1 banner pilihan saya minggu ini:

    84) http://www.cikbulat.com

    BalasPadam
  12. 1 blog pilihan saya minggu ini:

    258) http://madammondoq.com/

    1 banner pilihan saya minggu ini:

    84) http://www.cikbulat.com

    BalasPadam
  13. 1 blog pilihan saya minggu ini:

    258) http://madammondoq.com/

    1 banner pilihan saya minggu ini:

    84) http://www.cikbulat.com

    BalasPadam
  14. maaf ye tuan rumah.. apa email tuan rumah ye? saya nak emailkan details saya.. thanks..

    BalasPadam
  15. naaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    BalasPadam
  16. 1 blog pilihan saya minggu ini:

    258) http://madammondoq.com/

    1 banner pilihan saya minggu ini:

    84) http://www.cikbulat.com

    BalasPadam
  17. tahniah pd yg menang!

    5 blog pilihan saya minggu ini:

    9) http://tiefazatie.blogspot.com/
    1) http://sembanghari2.blogspot.com
    2) http://Discount-hari2.blogspot.com
    58) http://puanbee.com
    15)http://rafinamimi.com/ rafinamimi dot com

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    9) http://tiefazatie.blogspot.com/

    BalasPadam
  18. 1 blog pilihan sy minggu ni.

    9)http://tiefazatie.blogspot.com/

    1 banner pilihan minggu ni
    9)http://tiefazatie.blogspot.com/

    BalasPadam
  19. 1 blog pilihan sy minggu ni:
    9)http://tiefazatie.blogspot.com

    1 banner pilihan minggu ni:
    9)http://tiefazatie.blogspot.com

    BalasPadam
  20. 1 blog pilihan sy minggu ni.

    9)http://tiefazatie.blogspot.com/

    1 banner pilihan minggu ni
    9)http://tiefazatie.blogspot.com/

    BalasPadam
  21. 9) http://tiefazatie.blogspot.com/

    BalasPadam
  22. blog pilihan saya minggu ini:

    9) http://tiefazatie.blogspot.com/

    Banner pilihan minggu ini :

    9) http://tiefazatie.blogspot.com/

    BalasPadam
  23. 1 blog pilihan saya minggu ini:

    258) http://madammondoq.com/

    1 banner pilihan saya minggu ini:

    84) http://www.cikbulat.com

    BalasPadam
  24. salam..
    a'ah..cmner nak suruh orang undi kite ek???

    BalasPadam
  25. 1 blog pilihan saya minggu ni

    300)http://cikodah86.blogspot.com

    BalasPadam
  26. Nak undi 1 blog....

    52) http://wacanaku2009.blogspot.com

    BalasPadam
  27. 5 blog pilihan saya minggu ini:

    6) http://lanunsepet.blogspot.com/
    1) http://sembanghari2.blogspot.com
    2) http://Discount-hari2.blogspot.com
    58)http://puanbee.com
    91)http://gilamodified.blogspot.com/

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    1) http://sembanghari2.blogspot.com

    BalasPadam
  28. 5 blog pilihan saya minggu ini:

    1) http://sembanghari2.blogspot.com
    2) http://Discount-hari2.blogspot.com
    6) http://lanunsepet.blogspot.com/
    49) http://robot-geek.blogspot.com
    51) http://www.mohdfaiz.co.cc

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    1) http://sembanghari2.blogspot.com/

    BalasPadam
  29. 5 blog pilihan saya minggu ini:

    258) http://madammondoq.com/
    58) http://puanbee.com
    257) http://www.tetikusrusak.com/
    84) http://www.cikbulat.com
    260) http://www.izzudin.com/

    1 banner pilihan saya minggu ini:
    260) http://www.izzudin.com/

    BalasPadam
  30. 1 blog pilihan saya minggu ini:

    260) http://www.izzudin.com/

    1 banner pilihan saya minggu ini:

    260) http://www.izzudin.com/

    BalasPadam
  31. wah...macam menarik je.....

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra